Nişanlım bana şiddet gösterdi

Benim tavsiyem boks kursuna gidin. Dayak yiyecekseniz bari kendinizi korumayı öğrenin.
Bir de çelik yelek falan alın bıçak ihtimaline karşı belki işe yarar. Onun dışında ayrılın demiyeceğim çünkü 29 yaşında biri olarak gayet iyi biliyorsunuz ayrılmak gerektiğini. Çok bile yazdım.

Sen bu davarla evlenirsin ve moktan hayatına bir de bebek ekler kahrola kahrola , duvardan duvara kafa ata ata yaşarsın, yani daha ne yapması lazım soğuman ve ayrılman için, hala barışma umudu içindesin inanılır gibi değil, boşver sen bizi evlen bu öküzle aklı başındaki kızlarımızı yakmasın bari , zira sende aklın zerresi yok , celladına aşık olmuşsa bir insan ne yaparsan yap ne dersen de yine de anlamaz, evlenince bol bol dayağını yer oturursun artık, haydi kolay gele, gece gece sinirlerim zıpladı yine ...

O beni fiziksel olarak yaraladı ruhsal olarak yaraladı bende onu ruhsal olarak yaralamak istiyorum
Yarin dilinin ucuyla gel barisalim dese kosa kosa barisacaksin belli.

Adamin yalvar yakar özür dilemesi gerekirdi (tabi ki yinede geri dönmemen lazim) polis cagirmissin hala gidip sikayet edebilirsin

Ay birde kaynana görümce hem dayak yemesine izleyici kaliyor hemde seni sucluyor. Cildiracam. Evlenince onlarda döverler

Çok şanslısın ki filmden önce fragmanı görmüşsün, evliliğin fragmanı.Aklini başına devşir nişanliyken kalkan el evlenince alışkanlığa dönüşür.Kimseyi değil sadece kendini düşün yoksa çok pişman olursun.

Lütfen barışma. Cinsel bırlıktelık yasayınca ne olucak? Allah aşkına ya. Yapma lütfen boşanmak daha zor olucak

Ayrıca çok ıyı anlasırdık çok ıyıdık harıka ılıskım vardı gıbı cumlelerınıze inanmıyorum. Bok gibi hayatın olucak. Yapma. Cinsellık yasadıysan da yaşadın

Size konunun başında da yazdım. Bakire olup olmamanız öldürülmenizden daha mı önemli? Bir ton şey yazılmış hala son kez görüşeyim diyorsun. Canının kıymeti yok mu? Birde eşya aldık ne olacak falan demişsin. Böyle bir şey yaşasam eşyanın canı cehenneme derim aklıma dahi gelmez. Bak ben evlenmeden önce kıskanmasam da kıskanmış gibi yaptım eşimin sinir uçlarıyla oynadım karakterini görebilmek için eğer tek bir yanlışını görseydim o an bırakırdım. Cinsellik yaşamışım eşya almışım gözüm görmezdi. Benim canımdan önemli ne olabilir ki ?

Mabel

Ne ayrılması ne görüşmesi. Adam babanı aramış gel kızını al yoksa öldürücem demiş. Telefon vs engelle hemen.
Asla iletişime geçmeyin daha bu adamla ve ailesiyle.

Yarın sabah git darp raporu al. Şikayetçi ol. 3 cümle söyleyeceksin yaymadan. Şu kişi bana şu zaman şu yerde şu şekilde şiddet uyguladı . Bu kadar. Uzaklaştırma talep et . -Opete sığındım. Polis geldi vs diyorsun. Rapora artı maddi delil sağlanır. İmkanın varsa Avukata danışman çok iyi olur.

Bak şiddetin normali olmaz ama maruz kaldığın şiddet psikopatça. Bıçak çekmek. Sokakta yere yatırıp tekmelemek. Bu adam başka bir durumda o bıçağı saplar.

Şikayetçi olmaya mecbursun.
Annen babanın sağlığı veya 2 . Nişan detaylarını düşünme. Şimdi önlem almazsan bir daha kurtulamazsın. Baban da öngörülü biri değil maalesef.

Ki ilişkinde psikopat yanlarını muhakkak sezmiş ama üstünü örtmüşsün.

Bu sefer geç olmasın örtme üstünü.

Korkuyorsun korkma. 29 yaşında bir kadınsın. Kimseyi ilgilendirmez senin yaşadığın cinsellik vs özel yaşamın kimseyi ilgilendirmez. Korkma sakın o psikopat senin korkalığından güç alıyor alamasın.

Hayatini sakin karartma bicak cekmek yerlerde suruklemek ne demek delirdin mi cocugunuz olsa ona neler yapar sen dusun. Birliktelik yasamissaniz nolmus sonunda ölüm yok ya. Onunla evlenlenirsen ölüm bile olabilir ama Allah korusun gorusmeye gitme

Adamla iletişim kesilse zaten bitecek ama siz bitmesin diye elinizden geleni yapıyorsunuz. Babanızı kullanıp durmayın yazık, ne olursa olsun arkandayım diyen o adamdan utanın. Sizin gibiler var ya öldürülmekle kalmıyor bir de geride kalana ömür boyu evlat acısı yaşatıyorsunuz. Ailesinin evinde bıçak çekiyor, sokakta yere yatırıp tekmeliyor, ailenizi arayıp gelin alın elimde kalacak diyor buna rağmen oturup konuşalım diyorsunuz. Nişanlınız arayıp bunları söylerken kalp hastası değil miydi babanız? Polisi niye arayıp meşgul ettiniz madem şikayetçi olmayacaktınız? Gelince ne yapacakları belli değil mi? Size burada sayfalarca yazılsa da boş çünkü barışma peşindesiniz.

Bu durumu yaşayan evli nişanlı bekar tüm kadınların babaları kalp hastası çıkıyor hiç şaşmaz. Kadın ölümden dönmüş hala ama o kadar eşya aldık onlar nolucak diyor, süreci sağlıklı yürütelim hasarsız atlatalım diyor. Yalan yok ilk kez bir barzoya acıma eşiğine geldim. Adam katil olmamak için gelin alın götürün uzaklaştırın diyor ama kadın yaa mesajla olmaz bir oturalım konuşalım derdinde.

Bu kafayla siz 10 nişan daha atarsınız. Paranoya derecesinde kıskançlığınıza çözüm bulun tedavi olun. Bütün kadınlar evrimini tamamlamamış yaratıklarınıza göz koymuyor. Mis gibi yakışıklı kibar düşünceli erkekler varken kim ne yapsın bu ayıları?

Yaşını başını almışsın sence ne yapsan doğru olur eğer anlamadıysan daha umarım burdaki yırumları inşallah dikkate alırsın

Halen ne yalvarıyorsunuz siz görüşmek için.Bıcak çektiği an o evi terkedip kacmanız lazımdı.Daha arabasına binip sokaklarda dayak yiyorsunuz yerlerde sürünüyorsunuz

Direk karakola gidip şikayetçi olmanız gerekirdi.Babanıza tlf edip kızın elimde kalacak öldürecem demiş Hayretler içindeyim baban geldiğinde onu oraya sermedi mi.Benim babama kızını öldürecem gel al kızını diyecek benim babam onu oraya gömerdi ben bile elinden alamazdım.Bide eve çagirmışsiniz ne münasebet kızıma bu lafları söyleyecek bide eve alcam ailesiyle.
Adam yaptiklarindan hiç rahatsız deyil.Bide son görüşme için siz hala ısrar ediyorsunuz.Kendinizide mi saygınız yok.Adam bunulmaz hint kumaşımi yoksa sizin aklınızdan zorunuz mu var.Adam barışsa sizinle hiç bisey olmamış gibi koşa koşa evleneceksiniz.
Ama size kötü bir haberim var bu adam sizi kabul etmez bundan sonra.

Hayretler içindeyim baban geldiğinde onu oraya sermedi mi.Benim babama kızını öldürecem gel al kızını diyecek benim babam onu oraya gömerdi ben bile elinden alamazdım
Babasına kıvırmıştır, hafifleterek anlatmıştır, ben başlattım demiştir. Maailece doluşup gelmişler adamın evine, ee kızı da babacım biz şaaptık aramızda hallettik dediyse adam sebep olmak istememiştir. Ne bıçağı, ne polisi, ne arabada dayağı, ne sokakta yerde tekmeyi söylemiş, polisi de çağırmış geri göndermiş. Yhaa şimdi nolucak o kadar eşya diyor. Mesela polisi geri göndermeyip şikayetçi olsa, ailesiyle konuşup desteklerini alsa, kim ne eşyayı ödemişse geri alsa, yüzüğü takıyı biri aracılığıyla gönderse her şey hallolurdu değil mi? Muhatap bile olunmazdı, polis eşliğinde yapılırdı bunlar. Ama o zaman nişanlıdan kocadan olacak.

Paranoyak derecede aşırı kıskanç kadınlar genelde böyle oluyor. Adam ne yaparsa yapsın ne söylerse söylesin aldatsın dövsün vursun kırsın... günün sonunda bu adam benim ve benim kalacak kafasını yaşıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…