Nişanlım bana şiddet gösterdi

Öffffff

Cocuk bu kizi birakmaz bulmus bicak cekip siddet uyguladigi halde sikayet etmeyen salagi birakirmi asla

Ona mecbur değilsin. Niye olasın. Varsın, 2. nişan atışın olsun. Yarın öbür gün daha kötü sonuçlar ile boşandığında daha mı iyi olacak? Böyle bir insanla ömür mü geçer. "Evlenince geçer, çocuk olunca düzelir" zırvalıkları çok eskilerde kalmadı mı? Günümüzde olanları, yaşananları görmüyor musunuz, duymuyor musunuz? Yol yakınken aklınızı başınıza devşirin. Siz bilirsiniz tabii. Tüm hayatınız o olmuşken(!) karar vermek zor olsa gerek. Biraz daha şiddete maruz kalın belki böyle böyle akıllanırsınız. Ne söyleyeyim ki. Hayret ediyorum ve üzülüyorum. Bak kadın arkadaşım, DÜ-ZEL-MEZ. YOL YAKINKEN BIRAK.

Benzer durum yaşayan var mı diye sorarak nişanlımızı mı aklamaya çalışıyorsunuz? Erkektir yapar, hepimiz geçtik bu yollardan mı diyelim? Aileniz arkanızdaymış, ki olmasa bile bu adam çekilmez, neden hala inat ediyorsunuz, daha çok dövdün diye mi? Bazı hemcinslerimi anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum

Ne demek kendimi ona mecbur hissediyorum? Aklını başına al seni inciten şiddet uygulayan bir adamla bir ömür birlikte mi olacaksın, hatta bir ömüre bile kalmadan o senin sonun olur Allah korusun ama. Bir dakika bile düşünmeden bitir bu işi. Ne kendisi ne ailesi saygı duymuyor, şiddet uygulanıyor, değersiz görülmen de cabası. Kendine yazık edersin daha önünde uzun yıllar var yapma kendine bunu.

Babana şiddeti söylemene gerek kalmamışki zaten onuda arayıp öldürürüm kızını demiş bunun ötesi varmı ? Kendine gel sirkelen, böyle rezil bi hayatı reva görme bir zar ugruna

İstersen 80. Nişan atış olsun inş atmışsındır

Iyyy elalem ne der modeli tam
Dayağı yer ama asla boşanmaz

Tahammül edemiyorum bu profile ağlama o zaman buraya

Bence kendinizi ona mecbur hissetmeyin. Artık kimse takmıyor bu cinsellik olayını. O şeyler eskide kaldı. Saçma sapan bir düşünce Zaten 1 sene de olmuş. Bu adam şimdi bıçak çekmiş başka zaman gözü dönse ne yapar. Ben korktum açıkcası

Gelinlik yerine kefenini alarak gidebilirsin.
29 yaşa da bunu hatırlatmayalım bir zahmet yaa...

Ne olursa olsun affetme. Kendıne kıymet verıyosan ayrıl.

girmiş yazmamışsınız
çok üzüldüm konunuza çook
daha nişanlıyken böyleyse evlenince neler olur düşünebiliyor musunuz?
ne yaptınız buluştunuz mu? mabel01

neden ailenize söylemediniz?

ya da affetmeyi düşündüğünüz için söylemediniz sanırım

ama yanlış yoldasınız, Allah korusun evlendiğinizde bu adam sizi öldürür bile nolur affetmeyin, daha doğrusu umarım affetmemişsinizdir

bile bile ölüme gitmek istiyorsunuz tabi ki insanların intihar özgürlüğü var hakkınızda hayırlısı…

Anneniz babanız bunu bilse hasta olur yarın öbür gün bıçaklanmış görse ne olur önce onu düşün de ona göre davran bazen kadınların duygusallık sevmek aileyi düşünmek adı altında sadece cesaret edemedikleri şeyleri aklamaya çalıştığını düşünüyorum ve saçma.

eşyasına da sürecine de tükürür mesaj bile atmadan direkt engellerdim ben

siz ne yazık ki affetme derdin olduğunuz için yüz yüze görüşmek konuşmak istiyorsunuz onun ufacık bir özrüyle affedebilmek için

çok yazık hala bitecekse diyorsunuz bitti diyemiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…