Nişanlım Balık Ve Av Tutkunu Ben Ne Yapacağımı Bilmiyorum :(

Bence ayrılın balığa ya da ava her gün gidilmiyor bence çok saçmalamışsınız bunu dikta etmenizin bir sebebi var mı adam karıya kıza gitmiyor ava gidiyor bu da çok meşakatli bir hobidir.

Yani ben zaten av olayına karşıyım, hayvanları neden öldürmeye bu kadar meraklılar... Konu sahibi, peki adamın hobisi av dışında başka bi'şey olsaydı yine böyle mi tepki verirdin?

Hadi balık tutmak neysede sonuçta balığı her zaman yiyoruz. Gidip avda keklik vs burmayı ben hiç anlamıyorum. Sanki onları yemeden yaşayamayacağız. Karın doyurmak değil zevk için yapıldığında adı barbarlık oluyor. Ben size hak verdim. Ha bara gitmiş ha ava sonuçta kocan seni evde yalnız bırakıp eğlencesi için gece boyu dışarı çıkıyor. Gidip hayvan vurmayı öldürmeyi senle sevişmeye yada sarılıp uyumaya veya senle dışarı çıkmaya tercih ediyor. Bunu ilişkisini bitirmek pahasına yapıyor. Bekarlık hobilerinin bazıları aile hayatına uymaz bu onlardan biri. Yarın çocuğun doğacak bu ava gidecek acil bir şey olsa ne yapacak. Aile sorumluluğunu almak bazı zevklerimizden vazgeçmeyi gerektirir. Vazgeçmek istemeyen bekar kalmalı. Kısaca işiniz çok zor ama bu şartlarla evlilik çok kavga ve mutsuzluk getirecek. Size yardımcı olabilecek aklı selim bir aile büyüğü var mı nişanlınızla konuşsa.

Avlanmak bazı erkekler için bir tutku...dedemden biliyorum. 70 yaşında bıraktı. sürek avı, tavşan, ördek, bilumum kuşlar vurdu. herkes yıllarca yapma demesine ragmen yaptı. bir tek balık avlamaya gitmedi. Adam memleketten gelen alışkınlıgını dizginliyemedi yıllarca.

İşiniz zor mu zor.

Elim kolum bağlı bekliyorum böyle
bizimkisnin balık merakı evlendikten sonra başladı öyle aşırı tutkun da değildi hoşuna gitmeye başladı zamanla e tabi çalışıyordu akşam çıkıyordu geç saatlere kadar gelmiyordu..sonra dayanamadım bende onunla gittim 2-3 kez hatta oltaya kurt bile takıyordum sonra yanında beklemekten perişan olmuştum sonra o da üzüldü evde tek kalınca da üzüldüğümü biliyordu o yüzden azalttı ve gitmemeye başladı..
ama sizinkisininki bi tutku ve işin içinde av da var vazgeçemiyor anladığım kadarıyla sizinle ağız dalaşına bile girmiş sizi önemsemesi gerekiyor tamamen bırakamaz bu tutkuyu ama en azında ayda 2-3 kez yapsa sizin için de sıkıntı olmaz sizin fikirlerinizi önemsemeyn üzüldüğünüze aldırış etmeyen bir adamla evliliğiniz çok zor geçer kararlarınıızı ona göre verin derim..Allah yardımcınız olsun

Babamı gördüm sanki yazınızda.
Ama malesef bazı erkekler için tutkudur.kadinlar içinde. Belki zamanla sizinde dikkatinizi çeker ilgi duyarsınız.
Hamile kaldığımda eşime yalvarırım balığa gidelim diye. Babam ben eşim gittik. Şimdi tatile gittiğimizde balık tutacak yer ararım. İlginç ve çok güzel bir hobimdir. Ortak olmaya çalışın böyle davranacağınıza, ikinizde mutlu olun..

Barla pavyonla kıyaslamıyorum ama insanların hobilerine zevk aldıkları şeylere karışmayı anlamıyorum. Sanırım bunu hobisi olmayan kişiler yapıyor daha çok. Herhangi bir şeyle ilgilenen insan ilgilendiği etkinlik için zaman, para ve emek harcayacağını bilir.

Balık keyifli bir hobidir, bu kadar üstüne gitmeye dikte etmeye gerek yok. Evlendiğinizde de gidecek muhtemelen. Sizin emirleriniz sadece daha fazla gitme isteğine sebep olacak. Şu yaşıma kadar öğrendiğim bişey varsa bir insana bir şeyi "YAPMA" dersen daha çok yapar.

Evlenince giderse deyip , okuyanların beynini boşa yakmasanız ? Siz zaten evlisiniz şu an , nişanlı değilsiniz. Nikahınız yapılmış.

Saçmalamışsın. Adamın tapusunu almıyorsun evlenince. Tehdit etmişsin birde. Az bile demiş.

Saçmalamışsın. Adamın tapusunu almıyorsun evlenince. Tehdit etmişsin birde. Az bile demiş.
tapusunu almıyorum.. ben alıyorum demedim bana bağımlı yaşasın dememedim dikkat edin söylenenlere yazılanlara kafanıza göre yorum yapmayın
hergün balığa giden bir eş ava giden bir eş.. doğru canım cok normal sizin için.

Bence ayrılın balığa ya da ava her gün gidilmiyor bence çok saçmalamışsınız bunu dikta etmenizin bir sebebi var mı adam karıya kıza gitmiyor ava gidiyor bu da çok meşakatli bir hobidir.
benim nişanlım ne yazkki hergün gidiyor her fırsatta gidiyor sabahlara kadar..

Babam da dün balığa gitti bu sabah geldi. Eskiden çok sık giderdi, şimdi senede bir iki.. Yani bu bir hobi, ne olacak ki?

ben nişanlımı kısıtlamıyorum üstüne gitmiyorum.. ama bir insan her fırsatta haftada 2 3 gün balığa giderse..
eşine ailesine evine ayıracağı zamanı balık da geçirirse oraya ayırırsa sizce bu evlilikten hayır mı gelir
o zamanda ben buna yine hobimi diyeceğim

Babam da dün balığa gitti bu sabah geldi. Eskiden çok sık giderdi, şimdi senede bir iki.. Yani bu bir hobi, ne olacak ki?
ne olacakla alakası yok canm.. kimse beni anlamıyor burda ben kendimi anlatamıyorum.. nişanlım cok sık gidiyor her fırsatta sabahlara kadar yarın evlennce ben buna razı gelmem düşün sene
eşinle plan yapacaksn balığa gidecek tek hafta sonun olacak balığa gidecek hadi akşam çıkalım diyeceksin balığa gidecek her fırsatta durmayacak şimdi böyle bakıldığındaa hobimi denir buna

evet beni önemsemiyor görmüyor.. üstelik ben gitmeyeceksin dedğim zaman daha cok gidecem diyor inat gidiyor..
böyle olursa bu evlilik nasıl yürüyecek bilmiyorum sabaha kadar dinmedi gözümün yaşı.. o ise keyif çattı arkadAŞLArıla sabaha kadar hiç ama hiç umursamadı beni ben böyle dedikçe hergün gideceim dedi
bu adamla nasıl baş eebilirm bilmiyorum gerçekten

şu an için bana yardım edebilecek kimse yok sadece babasını dinler ama babasına su raddede yansıtmak istemiyorm.. herkez diyor ki sa nki karıya kıza gidiyor.. herkez bununla kıyaslamış beni anlayan yok ondan ne farkı var ki
üzülen evde tek kalan yalnız başına gezen dolaşan ben olacam yine.. o arkadaşlarıla balıkda avda olrken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…