Bence ayrılın balığa ya da ava her gün gidilmiyor bence çok saçmalamışsınız bunu dikta etmenizin bir sebebi var mı adam karıya kıza gitmiyor ava gidiyor bu da çok meşakatli bir hobidir.1 ay sonra düğünüm var ama yaşadığım çoğu şey beni çok yıprattı.. Özellikle bu balık ve av olayı
Nişanlım genel olarak arkadaşları ile balık tutmaya gidiyor kışın ise ava gidiyor..
Ben çok sert bir dille gitmesini istemediğimi belirttim.. ama fayda etmiyor
bu konu yüzünden ayrılma noktasına geldik yinede kar etmedi.. nasıl bir tutkuymuş sevdaymış ben anlamadım..
yarın evlendiğimiz zaman beni ailesini çocuklarını ihmal edip balığına ava koşacak belkide bunun garantisi varmı hayır yok.. Dün işten cıktı yine gitti.. Gidebilirmiyim diye sordu İstemedimi bile bile git dedim.. Daha sonra konuşmaları yazacağım size.
Nişanlım: İyide neden hemen surat asıyorsun
BEn: İstemedimi bile bile soruyorsun ve gidiyorsun bu konu yüzünden ayrılma noktasına geldik.. o kadar sıkıntı çektim bu evlilik yolunda hiç birşeye gocunmadım ama benm eşim istemedimi bildiği halde devam ediyor gitmeye
Nişanlım : Yine burnumdan getirdin sağol.. tşk ederim
BEn : Ben teşekkür ederim istemediğim birşeyi hala yaptığın için gittiğin için.. Evlennce balık av yok bitti bunu böyle bil.
Nişanlım: Ben o avada gideceğim balığada sende bunu bil
BEn: Balık ve av senin ailenden huzurundan yuvandan daha mi önemli cevap ver bana ?
Nişanlım: Cevap felan yok cevabı verdim ben gidiyorum Gidecem de..
Ben :;eğer ki beni seviyorsan üzerimde biraz emeğim hakkım varsa o balığa gitmessinn.. yazık cok yazık..
senin ailenden huzurundan daha önemliymiş demekki hergün git.. evlendiğimiz günün sabahı git beni böyle kırdın ağlattın ya hergün git yazıklar olsun bütün avlar balıklar senin olsun seni hiç tanıyamamışım
bu sözlerimden sonra kıyamet koptu.. ne diyon sen diye aradı bağırdık çağrıştık kopma noktasına geldik
ben ne yapacağım kızlar
Gittimi sabahlara kadar gelmiyor ne arıyor ne soruor .. ben abartmıyorum yarın evlilikte böyle olursa geçim nasıl olacak ki..
Çok doğru bir tespit ama çokkk...Yahu sirf adam kariya kiza pavyona bara gitmesin diye herseyine razi olan kadinlar varmis bu konu sayesinde gordum sastim kaldim
Resmen kansere kendini hazirlayip vereme razi olmak gibi birsey
bizimkisnin balık merakı evlendikten sonra başladı öyle aşırı tutkun da değildi hoşuna gitmeye başladı zamanla e tabi çalışıyordu akşam çıkıyordu geç saatlere kadar gelmiyordu..sonra dayanamadım bende onunla gittim 2-3 kez hatta oltaya kurt bile takıyordumElim kolum bağlı bekliyorum böyle
elinde olsa hftada hergün gidermiş ben yokken hergün gidiormuş şimi 2 kere 3 kere ne denk gelirse
evllence sürekli gidecek deilm diyor ama ben asla asla innmyorum çünkü
defalarca agladm dil döktüm vazgeçmedi evlenncemi gtmck değiştirecek
ben bunn bu kadar soru olduğunu düşünemedm keşke düşnsedim. evlence giderse eğer böyle sürekli ben bunu kabullenmem.. eğer nikahım kıyılmasa evim barkı kurulmasa alınmasadı bunu yapamazdı bunlarında farkındayım
tapusunu almıyorum.. ben alıyorum demedim bana bağımlı yaşasın dememedim dikkat edin söylenenlere yazılanlara kafanıza göre yorum yapmayınSaçmalamışsın. Adamın tapusunu almıyorsun evlenince. Tehdit etmişsin birde. Az bile demiş.
benim nişanlım ne yazkki hergün gidiyor her fırsatta gidiyor sabahlara kadar..Bence ayrılın balığa ya da ava her gün gidilmiyor bence çok saçmalamışsınız bunu dikta etmenizin bir sebebi var mı adam karıya kıza gitmiyor ava gidiyor bu da çok meşakatli bir hobidir.
ben nişanlımı kısıtlamıyorum üstüne gitmiyorum.. ama bir insan her fırsatta haftada 2 3 gün balığa giderse..Barla pavyonla kıyaslamıyorum ama insanların hobilerine zevk aldıkları şeylere karışmayı anlamıyorum. Sanırım bunu hobisi olmayan kişiler yapıyor daha çok. Herhangi bir şeyle ilgilenen insan ilgilendiği etkinlik için zaman, para ve emek harcayacağını bilir.
Balık keyifli bir hobidir, bu kadar üstüne gitmeye dikte etmeye gerek yok. Evlendiğinizde de gidecek muhtemelen. Sizin emirleriniz sadece daha fazla gitme isteğine sebep olacak. Şu yaşıma kadar öğrendiğim bişey varsa bir insana bir şeyi "YAPMA" dersen daha çok yapar.
ne olacakla alakası yok canm.. kimse beni anlamıyor burda ben kendimi anlatamıyorum.. nişanlım cok sık gidiyor her fırsatta sabahlara kadar yarın evlennce ben buna razı gelmem düşün seneBabam da dün balığa gitti bu sabah geldi. Eskiden çok sık giderdi, şimdi senede bir iki.. Yani bu bir hobi, ne olacak ki?
evet beni önemsemiyor görmüyor.. üstelik ben gitmeyeceksin dedğim zaman daha cok gidecem diyor inat gidiyor..bizimkisnin balık merakı evlendikten sonra başladı öyle aşırı tutkun da değildi hoşuna gitmeye başladı zamanla e tabi çalışıyordu akşam çıkıyordu geç saatlere kadar gelmiyordu..sonra dayanamadım bende onunla gittim 2-3 kez hatta oltaya kurt bile takıyordumsonra yanında beklemekten perişan olmuştum sonra o da üzüldü evde tek kalınca da üzüldüğümü biliyordu o yüzden azalttı ve gitmemeye başladı..
ama sizinkisininki bi tutku ve işin içinde av da var vazgeçemiyor anladığım kadarıyla sizinle ağız dalaşına bile girmiş sizi önemsemesi gerekiyor tamamen bırakamaz bu tutkuyu ama en azında ayda 2-3 kez yapsa sizin için de sıkıntı olmaz sizin fikirlerinizi önemsemeyn üzüldüğünüze aldırış etmeyen bir adamla evliliğiniz çok zor geçer kararlarınıızı ona göre verin derim..Allah yardımcınız olsun
şu an için bana yardım edebilecek kimse yok sadece babasını dinler ama babasına su raddede yansıtmak istemiyorm.. herkez diyor ki sa nki karıya kıza gidiyor.. herkez bununla kıyaslamış beni anlayan yok ondan ne farkı var kiHadi balık tutmak neysede sonuçta balığı her zaman yiyoruz. Gidip avda keklik vs burmayı ben hiç anlamıyorum. Sanki onları yemeden yaşayamayacağız. Karın doyurmak değil zevk için yapıldığında adı barbarlık oluyor. Ben size hak verdim. Ha bara gitmiş ha ava sonuçta kocan seni evde yalnız bırakıp eğlencesi için gece boyu dışarı çıkıyor. Gidip hayvan vurmayı öldürmeyi senle sevişmeye yada sarılıp uyumaya veya senle dışarı çıkmaya tercih ediyor. Bunu ilişkisini bitirmek pahasına yapıyor. Bekarlık hobilerinin bazıları aile hayatına uymaz bu onlardan biri. Yarın çocuğun doğacak bu ava gidecek acil bir şey olsa ne yapacak. Aile sorumluluğunu almak bazı zevklerimizden vazgeçmeyi gerektirir. Vazgeçmek istemeyen bekar kalmalı. Kısaca işiniz çok zor ama bu şartlarla evlilik çok kavga ve mutsuzluk getirecek. Size yardımcı olabilecek aklı selim bir aile büyüğü var mı nişanlınızla konuşsa.