- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.678
Anladim canimevet değil evlennce hergün hergün gitmm diyor ama ben asla ihtimal vermiyorum buna..
nikahımız kıyıldı eşyalarımız alındı herşey ortaya geldi evimiz barkımız alındı nasıl geri dönebilirim ki bu raddelere gelmeden dönmem lazımdı orda benm en büyük hatam ve yanlışım bununda farkındaym
Ama sen suan evli değilsin..belki nişanlın son son tadını çıkarmak istiyor..elbette değildir.. ama zırt pırt karısını evini atan ve balığa giden bir eş düşünün
sürekli ona vakit ayıran bir eş.. bu durum nasıl olr sizce..
ben eşim bana yapışssın bana bağlı kalsın demedim ki.
siz anlaşmışsınız ama ben bu durumu anlaşabileceğimi düşünemiyorum.. deli gibi balığa gitmeyi istiyorGelmedigi gecenin aksamina balik var yemekte en azindan bunu biliyorsun:)
Bnm esiminde var bu tutkusu maalesef bizde tartismistik en son aldi beni balik yuttugu yere goturdu ole atiyolar cekiyolar insanlar saatlerce ..Dedim mutlu musun sen bu ortamda..bana dedigi
-ya o oltayi atiyosun balik takilinca cekerken hissettigin duygu var ya sirf onun icin geliyorum..
Hııı ddm kaldigim yerden devam et
saka bi yana 2 hafta da bir izinli gununde 5 saatligine anlastik yksa benimde cok sinirime gidiyodu ..
ben öyle yapacağını hiç sanmıyorum biliyormusunuz sabahlara kalan adama haftada bir kere felan asla yetmez.. bunu bildiğim içinde böyle dert küpü oldum.Ama sen suan evli değilsin..belki nişanlın son son tadını çıkarmak istiyor..
Evlenınce ne olacağı haftada kaç gün gıdecegı veya belki hiç gitmeyeceği belli bile değil..
Asgari müşterek de buluşun derim..
Ne sen onun gıtmesıne engel ol,ne o evde bi karısı olduğunu unutsun..
Bence haftada 1 gayet güzel olur..
işi gücü var ama işten çıkışta atlayıp gidiyor arabayla çok zor değil ki onun için ve sabahlara kadar balık tutuyor nasıl bir sevdaymış ben baş edemedim.Nasıl her gun her gun gidebilir ki? İşi gücü yok mu bu adamın?
ben kendimi ifade edemiyorum onu üzerimde yarattı kırgınlık üzüntü çok büyük ama bu onun farkında bile değil..Üslubunuz birbirini çok tekrar eden kelimelerden oluşuyor.
Onunla da böyle konuşuyorsanız adam anlamamıştır belki olayın sizde yarattığı hissiyatı.
Ayrıca resmi nikah kıyılmış, adama nişanlım deyip durmayın, baya evlisiniz şu an.
öyle bir şey yapmaya benm asla hakkım olmaz onun gözünde kendine gelince yapar ama.. düşüncesi buHer haftasonu gider, sen onunla zaman geçirmek istersin nisanlini ava çıkmış bulursun. Hobi olabilir evet ama çalışan insan sonuçta haftasonu tatili olacak onda da koca evde durmayacak ve bu ayda 1 olan bir şey olmayacak. Çocuk olacak yine çekip gidecek sen hafta sonlarını, tatilleri dört gözle beklerken. Sen böyle bir hobi edinsen tatillerinin bir kısmını arkadaşlarınla tum gun beraber gecirsen, sabaha karşı eve donsen o ne der? Senin hayatın, sevdiğin seyleri tabiki yapacaksın derse ne güzel yok senin ne işin var derse sıkıntı.
tercih yapmasını dile getirdim.. balık varsa ben yokum hayatında dedim ama oda kar etmedi hiç bir şey etmediBen sahsen asla izin vermezdim zaten inatlasipta gidicem derse hadi o zaman yolun acik olsun derdim. Haklisin yani .yok efendim nisanliyken son demlerini yasiyodurda yok oyledir bunlar fasa fiso.zaten kendiside soylemis hep gidecegini.bundan asla vazgecmicek. Hobide bi yere kadar.hayatini etkilemeden bos vakitlerde yapilan biseydir hobi. Ben yapamam bi tercih yapmasini soylerdim ama ben yapamam
cok sayıda erkek toplanıp gittiği için beni götürmek istemiyor.. senin ne işin var diyerek kapatıyor konuyu cok şey denenedim ben ama olmadıNedn sende onunla gitmiyorsun. Ben eşiyle birlikte balık tutan çok kişi görüyorum sevmesende teklif et bende gelicem de.ozmn tepkisi ne olur. Yada sende kendine bir hobi edin. Sende onun gibi her hafta çık ona zaman ayırma bişey derse sende hobi bu de bakalım tepkisi ne oluyor
Ya simdi burda sana ayril desek olmaz vicdanim el vermez ama dedigim gbi cok sevsemde vazgecer tekmeyi basarim. Sana deger bile vermiyotercih yapmasını dile getirdim.. balık varsa ben yokum hayatında dedim ama oda kar etmedi hiç bir şey etmedi
peki ne yapayım nasıl bir çözüm buluyum yardım edin banaBence orda rahatlıyor o yüzden gidiyor.Böyle yaparsanız daha çok inada biner.
ne güzel siz ortak yolu bulmuşsunuz ama ben ne yazkki bulamadım bulamıyorum ve dediğiniz gibiBence siz kisitladikca daha zevkli hale gelmiş bu durum.Benim eşim de çok sever ve fırsat buldukça beraber hatta eşli turlar ayarlar. Bir sürü av arkadaşım oldu benim de.onu kisitlasaydim ben zararlı cikicaktim böyle özellikle kışın yapıcak bir aktivitemiz daha oluyor. Ortak yol illaki bulunur.