Nişanlım Balık Ve Av Tutkunu Ben Ne Yapacağımı Bilmiyorum :(

Her haftasonu gider, sen onunla zaman geçirmek istersin nisanlini ava çıkmış bulursun. Hobi olabilir evet ama çalışan insan sonuçta haftasonu tatili olacak onda da koca evde durmayacak ve bu ayda 1 olan bir şey olmayacak. Çocuk olacak yine çekip gidecek sen hafta sonlarını, tatilleri dört gözle beklerken. Sen böyle bir hobi edinsen tatillerinin bir kısmını arkadaşlarınla tum gun beraber gecirsen, sabaha karşı eve donsen o ne der? Senin hayatın, sevdiğin seyleri tabiki yapacaksın derse ne güzel yok senin ne işin var derse sıkıntı.

Anladim canim
Ama sunu unutma hosuna gitmeyen birsey var ortada ve bunu bile bile evlenme
Yok alisirim ben adamin hobisi bassin gitsin haftada dort gun dersen de otur yani ne diyelim
Ya kabullenmen lazim ya da birakman lazim laf soyleyerek kavga ederek birsey elde edemezsin sadece yipranirsin o kadar

Ama sen suan evli değilsin..belki nişanlın son son tadını çıkarmak istiyor..
Evlenınce ne olacağı haftada kaç gün gıdecegı veya belki hiç gitmeyeceği belli bile değil..
Asgari müşterek de buluşun derim..
Ne sen onun gıtmesıne engel ol,ne o evde bi karısı olduğunu unutsun..
Bence haftada 1 gayet güzel olur..

siz anlaşmışsınız ama ben bu durumu anlaşabileceğimi düşünemiyorum.. deli gibi balığa gitmeyi istiyor
arkadaşları cağırsın gözü görmüyor.. yıkıyor gidiyor her tarafı ve sabahlara kadar gelmiyor

ben öyle yapacağını hiç sanmıyorum biliyormusunuz sabahlara kalan adama haftada bir kere felan asla yetmez.. bunu bildiğim içinde böyle dert küpü oldum.

Üslubunuz birbirini çok tekrar eden kelimelerden oluşuyor.
Onunla da böyle konuşuyorsanız adam anlamamıştır belki olayın sizde yarattığı hissiyatı.
Ayrıca resmi nikah kıyılmış, adama nişanlım deyip durmayın, baya evlisiniz şu an.

ben kendimi ifade edemiyorum onu üzerimde yarattı kırgınlık üzüntü çok büyük ama bu onun farkında bile değil..
ailemden huzurumdan daha önemli dedi bana ya bi insan bu kelimeyi nasıl diyebilir ki.

öyle bir şey yapmaya benm asla hakkım olmaz onun gözünde kendine gelince yapar ama.. düşüncesi bu

Ben sahsen asla izin vermezdim zaten inatlasipta gidicem derse hadi o zaman yolun acik olsun derdim. Haklisin yani .yok efendim nisanliyken son demlerini yasiyodurda yok oyledir bunlar fasa fiso.zaten kendiside soylemis hep gidecegini.bundan asla vazgecmicek. Hobide bi yere kadar.hayatini etkilemeden bos vakitlerde yapilan biseydir hobi. Ben yapamam bi tercih yapmasini soylerdim ama ben yapamam

tercih yapmasını dile getirdim.. balık varsa ben yokum hayatında dedim ama oda kar etmedi hiç bir şey etmedi

Nedn sende onunla gitmiyorsun. Ben eşiyle birlikte balık tutan çok kişi görüyorum sevmesende teklif et bende gelicem de.ozmn tepkisi ne olur. Yada sende kendine bir hobi edin. Sende onun gibi her hafta çık ona zaman ayırma bişey derse sende hobi bu de bakalım tepkisi ne oluyor

cok sayıda erkek toplanıp gittiği için beni götürmek istemiyor.. senin ne işin var diyerek kapatıyor konuyu cok şey denenedim ben ama olmadı

Bence orda rahatlıyor o yüzden gidiyor.Böyle yaparsanız daha çok inada biner.

Bence siz kisitladikca daha zevkli hale gelmiş bu durum.Benim eşim de çok sever ve fırsat buldukça beraber hatta eşli turlar ayarlar. Bir sürü av arkadaşım oldu benim de.onu kisitlasaydim ben zararlı cikicaktim böyle özellikle kışın yapıcak bir aktivitemiz daha oluyor. Ortak yol illaki bulunur.

Valla balık tutması dert değilde eline Tüfeği alıp dan dan diye hayvanları avlıyorsaben korkarım o adamdan asla evlenemem zaten silahlardan çok korkarım bide hayvana acımayan adam insana acırmı bilemedim

Iyi düşünün öle karar verin evlendikten sonra değişe bilirde değişmeyedebilir

ne güzel siz ortak yolu bulmuşsunuz ama ben ne yazkki bulamadım bulamıyorum ve dediğiniz gibi
ben böyle yaptıkça inadına hergün gtmeye başladı.

Bu av ve balik olayi psikopatlik derecesinde benim bildigim
Ava gidip de iki gun dag bayir dolanan manyaklar var yani evli adamin her hafta yapmasina uygun bir aktivite degil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…