Nişanlım Balık Ve Av Tutkunu Ben Ne Yapacağımı Bilmiyorum :(

Bu av ve balik olayi psikopatlik derecesinde benim bildigim
Ava gidip de iki gun dag bayir dolanan manyaklar var yani evli adamin her hafta yapmasina uygun bir aktivite degil bence
evet değil.. balığa gidiyor sabahlara kdar gelmiyor çıldırıyorum gitme dedikçe inatlaştıkça daha cok böyle yapmaya başladı böyle inatlaşmak bağırmak cagırmakda çözüm olmadı bana :KK43:

evet değil.. balığa gidiyor sabahlara kdar gelmiyor çıldırıyorum gitme dedikçe inatlaştıkça daha cok böyle yapmaya başladı böyle inatlaşmak bağırmak cagırmakda çözüm olmadı bana :KK43:
İnatlasman bagirman ise yaramaz canim hakliyken haksiz duruma dusersin
Haftada kac gun gidiyor ortalama?
Evlenince o her baliga gittiginde sen de arkadaslarinla veya anne babanla program yapabilir misin?onun hobisiyse seninde bir hobin olabilir yani evde gerizekali gibi onu mu bekleyeceksin?

İnatlasman bagirman ise yaramaz canim hakliyken haksiz duruma dusersin
Haftada kac gun gidiyor ortalama?
Evlenince o her baliga gittiginde sen de arkadaslarinla veya anne babanla program yapabilir misin?onun hobisiyse seninde bir hobin olabilir yani evde gerizekali gibi onu mu bekleyeceksin?
elinde olsa hftada hergün gidermiş ben yokken hergün gidiormuş şimi 2 kere 3 kere ne denk gelirse
evllence sürekli gidecek deilm diyor ama ben asla asla innmyorum çünkü
defalarca agladm dil döktüm vazgeçmedi evlenncemi gtmck değiştirecek :KK43:
ben bunn bu kadar soru olduğunu düşünemedm keşke düşnsedim. evlence giderse eğer böyle sürekli ben bunu kabullenmem.. eğer nikahım kıyılmasa evim barkı kurulmasa alınmasadı bunu yapamazdı bunlarında farkındayım

elinde olsa hftada hergün gidermiş ben yokken hergün gidiormuş şimi 2 kere 3 kere ne denk gelirse
ben bunn bu kadar soru olduğunu düşünemedm keşke düşnsedim. evlence giderse eğer böyle sürekli ben bunu kabullenmem.. eğer nikahım kıyılmasa evim barkı kurulmasa alınmasadı bunu yapamazdı bunlarında farkındayım
Canim adamin hayat tarzi bu demek ki
Esyalarin alinip evin kurulmadan once de gidiyormus ya adam ,nikahinizin kiyilmasiyla alakasi yok bence
Dedigim gibi madem ayrilamiyorsun anlasma yoluna git sen her baliga ava gittiginde ben de arkadaslarimla ve ailemle bulusucam evde yalniz kalmak istemiyorum moralim bozuluyor tek kalinca korkuyorum de bakalim ne diyecek?tamam derse ne ala

ev esya hazir diye blofumu yemedi diyorsun yani?
tamamda o esv ve sya illaki hazir olucak isin ucunda evlilik varsa
bende senle ayni fikirdeyim bu adam degismeyeeck evlenince:KK43:
tek çaren onunla gitmek galiba

1 ay sonra düğünüm var ama yaşadığım çoğu şey beni çok yıprattı.. Özellikle bu balık ve av olayı
Nişanlım genel olarak arkadaşları ile balık tutmaya gidiyor kışın ise ava gidiyor..
Ben çok sert bir dille gitmesini istemediğimi belirttim.. ama fayda etmiyor :KK43:
bu konu yüzünden ayrılma noktasına geldik yinede kar etmedi.. nasıl bir tutkuymuş sevdaymış ben anlamadım..
yarın evlendiğimiz zaman beni ailesini çocuklarını ihmal edip balığına ava koşacak belkide bunun garantisi varmı hayır yok.. Dün işten cıktı yine gitti.. Gidebilirmiyim diye sordu İstemedimi bile bile git dedim.. Daha sonra konuşmaları yazacağım size.
Nişanlım: İyide neden hemen surat asıyorsun
BEn: İstemedimi bile bile soruyorsun ve gidiyorsun bu konu yüzünden ayrılma noktasına geldik.. o kadar sıkıntı çektim bu evlilik yolunda hiç birşeye gocunmadım ama benm eşim istemedimi bildiği halde devam ediyor gitmeye
Nişanlım : Yine burnumdan getirdin sağol.. tşk ederim
BEn : Ben teşekkür ederim istemediğim birşeyi hala yaptığın için gittiğin için.. Evlennce balık av yok bitti bunu böyle bil.
Nişanlım: Ben o avada gideceğim balığada sende bunu bil
BEn: Balık ve av senin ailenden huzurundan yuvandan daha mi önemli cevap ver bana ?
Nişanlım: Cevap felan yok cevabı verdim ben gidiyorum Gidecem de..
Ben :;eğer ki beni seviyorsan üzerimde biraz emeğim hakkım varsa o balığa gitmessinn.. yazık cok yazık..
senin ailenden huzurundan daha önemliymiş demekki hergün git.. evlendiğimiz günün sabahı git beni böyle kırdın ağlattın ya hergün git yazıklar olsun bütün avlar balıklar senin olsun seni hiç tanıyamamışım
bu sözlerimden sonra kıyamet koptu.. ne diyon sen diye aradı bağırdık çağrıştık kopma noktasına geldik
ben ne yapacağım kızlar
Gittimi sabahlara kadar gelmiyor ne arıyor ne soruor .. ben abartmıyorum yarın evlilikte böyle olursa geçim nasıl olacak ki..
Kişisel fikrim. Böyle yaparak kendine acı cektiriyosun av ve balık ne kadar güzel. Adamın arkadaşları ile başka zevkleri Deolabilirdi . Erkekler İçin bu tarz şeyler soğuma sebebi. kısıtlama istemez beyler. yapma dedikçe yapar senin de daha çok zoruna gider . Unutturmaya çalış bu kisitlamani. tutkusu bu ise bırak vazgeçmesn. Tek derdi sen olursan bağımlı sağlıksız ilişki . Bırak gitsin ne kadar sonra gelirse de Gülerek karsila. ne kadar güzel aslında . İlgileri yetenekleri olan bi kocan var.

Ya benim çevremdede böyle bi insan var vaktini sizle harcamasını istiyorsunuz en azından çoğunu ki haklısınız ama böyle bir şeye takılıp kalmış insanlar onlardan hiçbir zaman vazgeçmez bu konuda çok net olurlar, o yüzden ısrarınız en fazla sizi üzer kırar, bence bi anlaşmaya varın haftada bir gitsin ya da iki

Canım. Benimde eşim. Balık tutkusu var 15 günlük evliyiz ..hergun gidiyo çok söyledim senin gibi fayda etmiyo evliliğim ilk gunu yoldan geldik gece uyuduk sabahına kahvaltı hazırladı evi topladık dolabı yerleştirdik ..aaaa baktım mizikkliyo emzik isteyen bebe gibi balığa gitti neyse bende çamaşırları attim utu filanla vakit geçirdim. 2.gün kahvaltı hazırlamış yedik ictik gene gitti .saat5 gibi geldi zile bastı kapıyı açmadım.araya kayinvaldemler girdi öğün gurur yaptı bana kapı açılmadı komşulara rezil oldum diye ...ayrı yattık küstü. 3.gün oldu gitmedi ama suratı beş karış evde oturdu.bana daha eziyet geldi onun surat yapmasi.neyse 4 gün ben hasta oldum o yüzden gitmedi.ondan sonra adama kriz geldi gidemedim diye bisey istiyommu diye akşam diye çıktı her günde gidiyo 2 saat .başka iyi huyları olmasa çekilecek değil çokta gorgulu anne babası kardesleri olduğu icin iyi temiz ailede Gelın geldim rahatım iyi diye balığa gitme diye söylenmiyorum.eşimin de çok iyi huyları var balık türküsünü zamana bıraktım allah yardımcımız olsun.iyi yönlerini görmeye çalış bitanem evlili min ilk haftası çok eziyetli geçti.niye kendimi üzeyim dedim o gidince keyfime baktım.

Cogu balikci baliga geceyarisi cikar sabaha karsi bitirir avini.Bilmeyenlerin bilgisine.
Bit yenigi sokmaya gerek yok konu sahibinin kafasina.

Mesela balık tutunca çocuk gibi seviniyo eve yemek getirdim diye rızık diye ..kadın Kiz peşinde olacağına balık peşinde olsun diyorum.iyi yönlerini gör olurmu benim gibi kendine eziyet etme bitanem

evet değil evlennce hergün hergün gitmm diyor ama ben asla ihtimal vermiyorum buna..
nikahımız kıyıldı eşyalarımız alındı herşey ortaya geldi evimiz barkımız alındı nasıl geri dönebilirim ki bu raddelere gelmeden dönmem lazımdı orda benm en büyük hatam ve yanlışım bununda farkındaym

Dügünden 1 gün önce ayrilanlar var. Hatta nikahta "hayir" diyenler var. Eger icine sinmiyorsa, ayril. Millettin ne diyecegini düsünme. Onlar 1,2 gün konusup unuturlar. Simdi ayrilmak seni yipratabilir, ama inan evlenip bosanmak cok daha agir olur. Maddiyatida düsünme, o alinan esya tekrar satilabilir, ama huzur, mutluluk kacti mi, tekrar bulmak zor oluyor. Yani kesinlikle ayril. Bak simdi nasil "keske nikahtan önce ayrilsaydim" diyorsun ya, dügünden sonrada "keske dügünden önce ayrilsaydim" diyeceksin.

balıga gıtmek tamam balık yıyoruz ve bol mıktarda ınsanlıga da ondan beslenen hayvanlara da yeterde
ava cıkmasına ben tahammul edemezdım
bence ava cıkmanın zamanı insan yemek zorunda kalmamak kıtlıkta allahın bıze bahşettıklerını zamanı geldıgınde tuketmek ıcın cıkılmalı
karnını doyuracak okadar gıda varken zevkıne ava cıkmak hayvan öldurmek nedır ya
o kusların tavsanların elıne bırer tüfekde bız versek keske ava bende cok karsı cıkardım

Çok zor bi durum
Ava gittiklerinde çok uzun süre gelmiyolar
Ne diycegimi bilemedim

Yazdığın diyaloğu iki kez okudum ; çok arabesk ve çok baskıcı bir tutumun bir var, emeklerim, yuvan, karın, huzur falan ve inan bana her seferinde aynı cevabı alacaksın. Göz göre göre sırf öldürme egosunu tatmin için masum hayvanları öldüren bir adam karısının kırılmasını iplemez, sen istediğin baskıyı yap o bildiğini okur, hiç düşündünmü öldürüyor bu adam, zevk için öldürüyor, ne kadar insanlığı olabilir ki....

Sen bile bile lades demişsin, nikah bile kıyılmış.
Gerçi hala geç değil, son kez oturup konuşun bu sorunu olmuyorsa bitirin.
Her gün gitmek nedir insan bıkmaz mı ya?
Tamam barlarda diskolarda olmayabilir, ama resmen takıntı yapmış adam.
Balık tutmaya bu kadar takıntılı olmak bir yana, hayvanları avlamak olayı başlı başına sorun.
İnsanın hobisi olur ama her gün her gün, aile hayatını etkileyecek kadar da olmamalı.
Hala geç kalmış değilsin.

adamın hobisi bu evlenince değişmeyecek bir süre gitmese sonra tekrar isteyecek.sonuçta bunu bilerek evlenmeye karar verdiniz.bence iyi düşünün böyle mutlu olacak mısınız?..

Bence engelleyemiyosanız sınır koyun ayda 1 kere balığa gitmeye karşı değilim bende çok giderim yalnız av tehlikeli bizim okuldan bi çocuk avda ölmüştü çalılıklara saklanmış hayvan zannedip arkadaşları vurmuş yanlış hatırlamıyosam avi bencede bırakmalı

X