- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
ben nişanlımı kısıtlamıyorum üstüne gitmiyorum.. ama bir insan her fırsatta haftada 2 3 gün balığa giderse..
eşine ailesine evine ayıracağı zamanı balık da geçirirse oraya ayırırsa sizce bu evlilikten hayır mı gelir
o zamanda ben buna yine hobimi diyeceğim
çekilmez biliyorum farkındaym herşeyinHaklısın bence ne öyle sabahlara kadar av balık çekilmez böylesi
fobisi degıl hobisi varmış.. hatta bagımlılıgı varmıs..Oo balık fobisi varsa
Ben de balık hadi neyse de avcılığa karşı olduğunuz, masum hayvanların durduk yere öldürülmesine razı olmadığınız için sorun ettiniz sanmıştım. Meğer ayırdığı zamana razı değilmişsiniz.
fobisi degıl hobisi varmış.. hatta bagımlılıgı varmıs..
konu sahıbesı kocan evlenınce haftada 2-3 gun balıga gıtmez.. evde balık avlayacak oyanı bırbırınızle gecırcek vaktınız darlıgı bıle yasayacaksınız
Adam restinizi görmüş.tercih yapmasını dile getirdim.. balık varsa ben yokum hayatında dedim ama oda kar etmedi hiç bir şey etmedi
Çok haklısınız ben olsam bende tepki gösterirdim. Bide sizle inatlasmasi dahada sinir bozucuşu an için bana yardım edebilecek kimse yok sadece babasını dinler ama babasına su raddede yansıtmak istemiyorm.. herkez diyor ki sa nki karıya kıza gidiyor.. herkez bununla kıyaslamış beni anlayan yok ondan ne farkı var ki
üzülen evde tek kalan yalnız başına gezen dolaşan ben olacam yine.. o arkadaşlarıla balıkda avda olrken
Gerçekten de ne kadar ılımlı karşılanmış böyle.Demek ki zevk için öldürülen hayvanlar kimsenin umru değil.
Boylesini ilk defa duyuyorum yılda uç dört kez ava gidilir sezonu vardır uç beş gün kamp yapılır balığa da iki hafta da bir gitse gece yarısına kadar kalınıyor ama yeterli..sizinki hobinin gozunu çıkarmış.benim nişanlım ne yazkki hergün gidiyor her fırsatta gidiyor sabahlara kadar..