Nişanlım Balık Ve Av Tutkunu Ben Ne Yapacağımı Bilmiyorum :(

Evlenince ne olacağını bilmiyorsunuz, bilmediğiniz bişey için bu kadar celallenmeniz normal değil.

Abim balık tutmayı sever. Bir grupları var balık tutmak için kamp yaparlar genelde. İşten fırsat bulunca kaçar. Ama mükemmel bir eş ve aile babasıdır. Hatta bazen kızını alır, çadırı kapar baba kız kamp yapmaya balık tutmaya giderler. Dönüşte de 15 kiloluk levreklerle, sazanlarla gelirler. Eş dost toplanır o balıklar hep birlikte yenir.

Durumdan keyif almaya bakın. Çünkü değiştiremez müdahale edemezsiniz. Ha bu sizin için çok büyük bir problemse, bu şekilde bir evlilik yürütemeyeceğinize inanıyorsanız o zaman evlenmeyin.

O bi tutku babamda gider bazen gunlerce gelmezdi ya kabul etcen evlencen ya da ayrilcan cunku evlenince de gitcek ve kavga edip durcaksiniz benimkide hali sahaya gider biktirir bezdirur bazen sanki futbolcu bi de gitmem lazim der evlenince gitmez belki dedim gitti cocuk olunca azaltir dedim yine de gidiyo oglum buyusun onla gitcem diye hayal bile kuruyo

Oo balık fobisi varsa asla ve asla vazgeçiremezsiniz.
Ya sizde arada gitmeyi isteyin ki bazen başbaşa çıkabilirsiniz ya kabullenin ya da ayrılın.

Böyle onun içinde çok zor sizin içinde.
Eğer hayır ben ondan vazgeçmem ama o balıktan vazgeçsin diyorsanız bencillik yaparsınız.
Evlendikten sonra asla değişmez bunu unutmayın.
Bu fobiden çok tutku..
Motor sevdası, balık avı, dağ sporları, maç tutkunu v.s bunlar asla değişmiyor.

İyice düşünün tartın. Ona destek çıkabilecekseniz evlenin.

Ben de balık hadi neyse de avcılığa karşı olduğunuz, masum hayvanların durduk yere öldürülmesine razı olmadığınız için sorun ettiniz sanmıştım. Meğer ayırdığı zamana razı değilmişsiniz.

Oo balık fobisi varsa
fobisi degıl hobisi varmış.. hatta bagımlılıgı varmıs..

konu sahıbesı kocan evlenınce haftada 2-3 gun balıga gıtmez.. evde balık avlayacak o yanı bırbırınızle gecırcek vaktınız darlıgı bıle yasayacaksınız

Gerçekten de ne kadar ılımlı karşılanmış böyle.Demek ki zevk için öldürülen hayvanlar kimsenin umru değil.

Şimdi desem ki valla hobi ile fobi arasındaki farkı biliyordum kafa karışıklığı , düşündüğünün dışında yazma eylemi dedem inanmayacaksın. Bende inanmam çünkü kaç yerde yazmışım :) :)
Uykusuzum hakim abla :)

Benim de düzenli yaptığım sporum var. Her haftasonu cumartesi-pazar günde 2şer saat antrenman yapıyorum, bütün plan programımı da ya antrenman öncesi ya antrenman sonrası olacak şekilde ayarlıyorum.
Sevgilim "gitme" dese de dinlemezdim.
İnsan bazı şeylerden çok keyif aldığında gözü bir şey görmüyor.

Siz tamamen bıraktırmak yerine açık açık konuşup asgari müşterekte anlaşmalısınız.

Arkadasim oncelikle canini sikma bu soyleyeceklerim icin. Insanlar evlenince hobilerini birakmali diye bir sey yok. Kaldi ki adam ben gidecegim birakmayacagim vs demis. Bence cok abartiyosun. Senin icin iki cozum var sadece ya susup kabulleneceksin ya da ayrilacaksin. Bence boyle bi sebepten ayrilmak cok sacma olur adam kariya kiza gidiyo sanki.

tercih yapmasını dile getirdim.. balık varsa ben yokum hayatında dedim ama oda kar etmedi hiç bir şey etmedi
Adam restinizi görmüş.

Dediğinizi yapamayacaksanız ültimatom vermeyin. Sonra böyle inandırıcılığınızı yitirirsiniz.

Düğün öncesi nikah olayınıda anlamam. Ne saçma ya. Şimdi ayrılsan zifaf yapmadan boşanmış olacaksın. Ayrıca adam balığa yeni çıkmaya başlamadı herhalde.

Çok haklısınız ben olsam bende tepki gösterirdim. Bide sizle inatlasmasi dahada sinir bozucu

Gerçekten de ne kadar ılımlı karşılanmış böyle.Demek ki zevk için öldürülen hayvanlar kimsenin umru değil.

Tabi canım. Dünya sadece insanlar için var, diğer canlıların canı cehenneme. Öldür öldür spor de, hobi de. İnsanların keyfi olsun da nasıl olursa olsun. Başka bir canlıyı öldürmekten zevk alanı evlenmek bir kenara, adam yerine bile koymam ben.

benim nişanlım ne yazkki hergün gidiyor her fırsatta gidiyor sabahlara kadar..
Boylesini ilk defa duyuyorum yılda uç dört kez ava gidilir sezonu vardır uç beş gün kamp yapılır balığa da iki hafta da bir gitse gece yarısına kadar kalınıyor ama yeterli..sizinki hobinin gozunu çıkarmış.

Av sezonu agustos 15 de başlar şubatta biter
Şubatta sonra da Poligonu atış atmaya gidilir yada balığa

Ben babam ve erkek kardeşim bu mesleği yapıyorlar bu hobilere sahip erkekleri asla degistiremszsiniz boşu boşuna kendinizi uz meyin zamanla alışırsiniz yada çekip gidersiniz

Bazen günü birlik giderler bazen günlerce o hiç belli olmuyor

Benim eşim de gider balığa. Ben hiç sorun etmedim. Ama bizi de boşlamaz ilgilenir. Çok bunaldığı zaman gider.. Yani ben nasıl arkadaşlarımla çıkıyorsam kurslara gidiyorsam o da onun hobisi.
Bir de balık tutmayı vahşet gibi görenler yiyebileceğin kadar balık tutabiliyorsun. Fazlası yasak... Eğer fazla tutarsan cezası var.

Bence ciddi bir mesele bu
Yani 1 gün sizi yanlız bırakacak devamlı
Malesef huylu huyundan vazgeçmez
Ya kabul edeceksiniz ya yol vereceksiniz

Benim esimde balik sevdalisi hergun gitsek hayir demez. Olta arabadan hic eksik olmaz :)) arada bir ava gidicem diyede hayiflanir ama o bos is soler sadece. Fakat baliga beraber gideriz. Arkadasiyla gidicekse cok yakin 2 3 arkadasi var onlarla gider. Banada teklif eder sende gel canim diye ama ne gerek var adamin peşine takilmaya gitmem. Bizimki surekli degil ama ayda 1 2 eser. Kisaca esinle sende git baliga ava hic degilse teklif et beraber bir seyler yapmis olursunuz hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…