öyle ama yarın iki gün sonra sürekli evini ihmal edip gidecek sabahlara kadar gelmiyor bu iyi bir şey mi ?adam balıga gidiyor bara degilbu kadar da sınırlandırmayın erkegi
saçma olan bir şey yok bana göre neden derseniz.. yarn sürekli gidecek gittimi 12 13 saat gelmiyor bu iyi bir şey mi ben bunun önüne geçemeyeceğim.Yuh ya adamın belli ki hobisi bu .. Neye sınırlandırma getırıyosun ki oldukca sacma
kabullenemiyorumda çekipde gidemiyorum o kadar arada kalmş bir haldeyim ki..ya kabullenip susacaksin yada evlenmeyeceksin
baska napilabilirki?
Tamam da canım hergun mu gıdıyo ? Adam sevıyosa nasıl engelleyeceksin ki?saçma olan bir şey yok bana göre neden derseniz.. yarn sürekli gidecek gittimi 12 13 saat gelmiyor bu iyi bir şey mi ben bunun önüne geçemeyeceğim.
bilmeyenler için belki abartıyor olabilirm ama öyle dğeil yaşamayanbilemez ya aynen öyleVar boyle balik av meraklisi tipler
Gecenlerde bir dugune gittiydik oturuyoruz
Davetlilerdrn biri esimin bir akrabasi adam 20 gunluk damat kalkmis baliga gitmis esi dugune tek gelmis tuzluk gibi tek basina oturuyor yaninda kaynanasiyla
Demem o ki evlenince de degismez
Kaldiramayacaksan hic bulasma derim cunku hersey ortada
bıraksam hergün gidecek o derece.. bilmiyorm içim dert küpü oldu bu konu yüzünden kavga etmekten skldm..Tamam da canım hergun mu gıdıyo ? Adam sevıyosa nasıl engelleyeceksin ki?
Niye cekip gidemiyorsun?sebebin belli sonucun belli gayet net ortada olan ve senin hosuna gitmeyen birsey var ve bile bile lades denmez ki bu senin de hayatin evlilik tek kisinin istedigini yapip digerinin mal gibi oturabilecegi bir kurum degildirbilmeyenler için belki abartıyor olabilirm ama öyle dğeil yaşamayanbilemez ya aynen öyle
bend sizin bu anlattığınızı yaşamaktan bunun gibi şeyler yaşamaktan cok korkuyorum çekip gidemiyoruma su noktada
Malesef biraz oyle görünüyo arkadsn dedği gıbı kabullnceksin yada ..bıraksam hergün gidecek o derece.. bilmiyorm içim dert küpü oldu bu konu yüzünden kavga etmekten skldm..
yarn evlenncede atıp atıp gidecek beni bunu nsıl kaldırabilirim bilmiyoru
evet değil evlennce hergün hergün gitmm diyor ama ben asla ihtimal vermiyorum buna..Niye cekip gidemiyorsun?sebebin belli sonucun belli gayet net ortada olan ve senin hosuna gitmeyen birsey var ve bile bile lades denmez ki bu senin de hayatin evlilik tek kisinin istedigini yapip digerinin mal gibi oturabilecegi bir kurum degildir
Ben demiyorum esini sinirla kapi disari salma diye olur ara sira herkes ayri cikip gezer mesela benim esim dun gece arkadaslariyla icmeye mac izlemeye gitti 12.30da geldi bunda birsey yok cunku adam bunu her gun yapmiyor yapsa yapsa 15gunde bir yapar ama seninki oyle degil
elbette değildir.. ama zırt pırt karısını evini atan ve balığa giden bir eş düşününİnsanların kendi özel ılgi alanları,hobileri,kendi arkadaşlarıyla vakit geçirmeye ihtiyacı vardır..
Bu ozellıkle evlıyken olmalıdır..aksi halde çiftler birbirini daha çok yıpratır..
İnsan evli olunca karısına yapışık olmak zorunda değildir..
benim konuşmalarım yanlış biliyorum farkındayım ama defalarca dile getirdim.. hiç mi anlamaz insan.. hiç mi tık demez..Balığa giden erkek bana da itici gelir. Ha arada sevdiğinle, arkadaslarınla aktivite olsun diye gunduz gidersin ama öyle arkadaslarıyla gitmesi sabahlara kadar kalması falan hoşuma gitmez. Av olayından zaten nefret ediyorum.
Ammaaaa bu adamın hobisi. Ve senin bunu değiştirmeye hakkın yok.
Ha dersin gitmeni istemiyorum diye kabul eder gitmezse ne güzel ama o yok ben yine de giderim derse de bir sey yapamazsın. Böyle ağır konusmalar yapman cok bencilce.
Ya katlanacaksın ya ayrılacaksın. Öyle ben mi balığa gitmek mi, balığa gitmek senin evinden huzurundan daha mı önemli toplarına falan girmen hele çok çok yanlış.
Evet evleniyorsunuz ama bu hala onun hayatı.
evet değil evlennce hergün hergün gitmm diyor ama ben asla ihtimal vermiyorum buna..
nikahımız kıyıldı eşyalarımız alındı herşey ortaya geldi evimiz barkımız alındı nasıl geri dönebilirim ki bu raddelere gelmeden dönmem lazımdı orda benm en büyük hatam ve yanlışım bununda farkındaym