nişanlım aileme karşı hala çekingen arada kaldım

Bu bir kere söylenir "oğlum biz seni artık bir oğlumuz olarak kabul ettik ne zaman istersen kapımız açık" vb gibi cümle...Ama gel git devamlı söylenmez ki amaç ne olursa olsun.Karşı taraf size yapsa boğulursunuz bu hareketten.
Babanız da ilginç.Bunu isteyen babayı da inanın ilk defa duydum.Tamam kötü niyeti yoktur ama bu kadar sıkboğaz edilmez.Bunu durduracak olan da sizsiniz...

ben kadın olarak kaynanamın evinde kalmak hafta sonu gitmek istetemm, adam niye istesin . niye darlıyorsunuz şakamısınız siz . adam kaçaçacak . rahat bırakın adamı

Nişanlıyken böyle yapan evlenince hatta çocuk olunca ne yapar bilemiyorum.Sürekli kaynanası gelin kalın birlik olalım diyen kaynanalar gibi babanız aşırı bunaltıcı. Bu şekilde ana kuzusu erkekler gibi evlilik yürütemezsiniz. Siz sınırı çizmezseniz nişanlınız ya şimdi ya eşiniz oldugu zaman patlar ve sonu hiç görüsmemek olur. O sınır koymadan siz çizin kimse kimseyle samimi olmak zorunda değil. Babanız çok sevdi diye babanızı sevmek zorundada değil.

Gercekten sacmalamissin , baban evlat olarak goruyorsa biraz anlayisli olacak onun uzerinden sende baski kurmayacak.ben olsam bende hemen gidip kalmak istemem .herkes mic mic olmati sevmez.yetiskin insanlara nedir bu baski yahu

Canım nişanlın saygısızlık ediyor mu? Kötü konuşuyor mu arkalarından? Yok. Eşimin ailesi de sürekli ara gel diyor ama bana ters yani istemiyorum. Eşim, bana ısrar etse çok bozulurdum. Böyle bir durumda eşimin, benim hakkımda şikayette bulunmalarını engellemesi gerekir. Sen de babanın isteğini normal görme, evet iyi niyetli olabilir hep gel demekte ama kafa sallamasına bozulmak, gelmemesinden şikayet etmek, çekinmesinden rahatsız olmak falan hiç iyi şeyler değil. Nişanlının babana karşı evet sorumluluğu var ama bu kadar değil, ayda yılda bir arasa bile yeter yani.
Babana yetmiyorsa o babanın problemi, üzme nişanlını

Ha ayrıca kayınbabam beni oğluna şikayet etse, onu asla baba olarak göremem. Baban seni doldurarak veya hadi iyi niyetli diyelim, sana şikayet ederek babalık vasfından çıkıyor. Açıkçası, bir aile üyesi beni şikayet etti eşime ve sonra aramız düzeldi. Ama asla çok ısınamıyorum ve görüşmek istemiyorum. Bir hatamı görür eşime yine şikayet eder diye, nişanlın da öğrenirse bu şeyleri babandan iyice soğur görüşmek istemez

baban samimi olmak istiyordur çağırır hadi tamam, nişanlın o yapıya alışık değildir gelmek istemez tamam..
babanızın size "çağırıyorum ya zorla geliyor ya gelmek istemiyor" diye şikayet etmesi kayınvalidelerin "gelin beni aramıyor, halimi hatrımı sormuyor, habire gelmiyor" demesiyle aynı şey. şimdiden böyle şikayet etmesine izin verirseniz ileride iki arada bir derede çok gidersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…