• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görgüsüz görümce!!

Bu durumda ben olsam kusura bakma ben alışık değilim aynı yatakta yatamam derdim. Bu sitede çoğukadının hayır demeyi bilmediği için sıkıntı yaşadığını görüyorum. Buna hayır dememek nezaket değil, yapmayın böyle.
+1

Ben burda bir gorgusuzluk goremedim :) gorgusuzlukten ziyade patavatsiz gibi geldi bana. Sanmiyorum gelip sizinle yasayacagini. Esinizin buna musade etmemesi kazim. Yalniz yatamama konusuna gelince olabilir, ben de cok uzun bir sure yalniz yatamamistim annemin ölümünden sonra. Erkek kardesimle yatardim cocuk bıkmısti benden artik abla odanda yat diye yalvariyordu, ona da hak veriyordum 15 yasinda ergen cocuk. Ama yalniz asla yatamazdim. Sonra sonra gecti simdi cok sukur evde bile tek kalabiliyorum.

"Canım bu memlekete iş için geldiğinden, ayrı evde de kalabilirsin " derdim.. Yeni evlenmişim evde annemi babamı bile istemem kusura bakma, kardeşinle çok işim var deyiver.. Çalışıyorum diyecek, bir işe de karışmayacak, oldu.. Ya evli insanları bir rahat bırakın arkadaşım yaa.. Kendi yatar inşallah görümcesi ile..

Evlenmenize ne kadar var?

Var daha 1 yıl kadar
"Canım bu memlekete iş için geldiğinden, ayrı evde de kalabilirsin " derdim.. Yeni evlenmişim evde annemi babamı bile istemem kusura bakma, kardeşinle çok işim var deyiver.. Çalışıyorum diyecek, bir işe de karışmayacak, oldu.. Ya evli insanları bir rahat bırakın arkadaşım yaa.. Kendi yatar inşallah görümcesi ile..

Bunları kendisi de biliyor emin olun. Benim dememe gerek mi var evlenecek insanın evine daha tanımadan yerleşmek nedir? benle uğraşmak için yapıyolar. Bana normalde söylemeyeceğim şeyleri söyleticekler. Mecbur muyum böyle konuşmalar yapmaya. Böyle biri değilim.. sözlümde de cahillik var. Gerçekten bazı durumda naptığını bilmiyo. Uzun uzun anlatmak gerekiyo :KK34::KK34:

Var daha 1 yıl kadar

Bunları kendisi de biliyor emin olun. Benim dememe gerek mi var evlenecek insanın evine daha tanımadan yerleşmek nedir? benle uğraşmak için yapıyolar. Bana normalde söylemeyeceğim şeyleri söyleticekler. Mecbur muyum böyle konuşmalar yapmaya. Böyle biri değilim.. sözlümde de cahillik var. Gerçekten bazı durumda naptığını bilmiyo. Uzun uzun anlatmak gerekiyo :KK34::KK34:

cahillik? sonra ilerde ailem de ailem diye baslamasin????

E siz asıl nasıl kabul ettiniz.
Yanlız yatamazsa yatamaz, ben de bir başkasıyla yatamam deyip kapıyı göstereydin ya.

İlk tanışma ve ev sahibiyim. Açıkçası ben de okurken kız arkadaşlarımla çok kaldım sohbet muhabbet yatar uyurduk. Bu açıdan alışkınım ilk kez biriyle kalmıyorum ama bikaç güne uzayınca bana da sıkıntı geldi. İlk gün kırmak istemedim sonra söyledim sana ayrı odaya kuralım rahat olmuyo diye. Sözlüme de söyledim ablasının ısrar ettiğini, rahat etmediğimi. Bundan sonra ilk gün gibi taviz vermem. Tavrımı koymam lazım..

İlk tanışma ve ev sahibiyim. Açıkçası ben de okurken kız arkadaşlarımla çok kaldım sohbet muhabbet yatar uyurduk. Bu açıdan alışkınım ilk kez biriyle kalmıyorum ama bikaç güne uzayınca bana da sıkıntı geldi. İlk gün kırmak istemedim sonra söyledim sana ayrı odaya kuralım rahat olmuyo diye. Sözlüme de söyledim ablasının ısrar ettiğini, rahat etmediğimi. Bundan sonra ilk gün gibi taviz vermem. Tavrımı koymam lazım..

Ya öğrencilik başka 27 yaşında kadınla yatmak başka.

Fazla nezaket bir kadının en tehlikeli tehdidir. Siz nezaket göstereyim dersiniz, ama karşıdaki sizi sömürmeye başlamıştır fark etmezsiniz. Sözlünüzün olayla aslında hiçbir ilgisi yok. Hayır diyecek kişi sizsiniz. Bundan sonra evinize de kabul etmeyin, anlasın hatasını.

Var daha 1 yıl kadar

Sözlüne nerede ne yapması gerektiğini uzun uzun anlatman gerektiğini düşünüyorsan bu işi bir daha düşün derim. Aynısıyla evliyim de ordan biliyorum. Görüşürken çok medeni, zeki bir adamdı. Evlenince bir baktım ne muhakeme kabiliyeti var ne yerine göre davranma... Bir de "sen söyledikten sonra hiç yapmadım, o yüzden ısıtıp durma" demiyor mu deli oluyorum

Sacma sozlunu yokla evlendıkten snra sızde kalmaya nıyetı varsa evlılıkten bıle vazgec ya ne sacma. Gıdecek bı yerı olmasa ne yapacak yalnız yasıyormus kendı evınde napıyor pardon?

Ben gorumcemi severim iyide anlasirim
Sizde elbette zamanla konusarak bunun dogru olmadigini anlayirsaniz arkadas olabilirsiniz

Sözlüne nerede ne yapması gerektiğini uzun uzun anlatman gerektiğini düşünüyorsan bu işi bir daha düşün derim. Aynısıyla evliyim de ordan biliyorum. Görüşürken çok medeni, zeki bir adamdı. Evlenince bir baktım ne muhakeme kabiliyeti var ne yerine göre davranma... Bir de "sen söyledikten sonra hiç yapmadım, o yüzden ısıtıp durma" demiyor mu deli oluyorum

Sizi anlıyor mu düzelme oldu mu zamanla konuştukça, yoksa bi değişme yok mu yani yürütemediniz mi

Huzursuzluk cikarip aranizi bozacak taktik bunlar heralde. Ayrica sizi yatirmam diye ciddi demrmistir o kadar da aptalca kendini ele vermez o sakadir.

Selamlar daha önce konu açmıştım sözlümün ailesiyle ilgili. Farklı memlekette kalabalık bi aileye sahip. Söz yapıldı kardeşlerinden hiçbiri gelmedi. Gelgelelim küçük ablasının iş başvurularına. Kendi ailesine yakın oturuyor kendisi bekar. Ve sürekli iş başvurusu yapıp bizim olduğumuz yere gelmeye çalışıyor. Sözlüm de sürekli onu çağırıyordu gel burada iş imkanı yüksek vs diye.

Ailem kısa sürelik yurtdışına gitmişti, geçen hafta ablası geldi mülakat için bende kaldı ve geldiği gibi sürekli ‘ben seni çok sevdim burası çok güzel’ diyerek bizim evde kalmak istediğini söyledi. Daha hiç tanışmamışız beni gördü ve artık hiç ayrılamam vs demeye başladı. Bunu da geçtim gece ona ayrı odada yatak kuruyordum, ben yalnız yatamam seninle yatayım deyip ısrar etti ve geceleri beraber yattık. Ne yapıcam ben diye çıldırırken ailem yurtdışından döndü, kız da memlekete dönmek zorunda kaldı

Evlenseniz eviniz olsa gelirim size diyor ve sözlümle beni hiç yatırmayacakmış yine evlensek benimle yatmak isteyecekmiş :kızgın:
Daha şimdiden bizimle beraber yaşayacağına dair sinyaller veriyor tabii bunları kendi başına düşünmemiştir ailesiyle anlaşmışlardır.

Bi ben mi bu durumdayım arkadaşlar böyle görgüsüzlük başından geçen var mı? Varsa lütfen çözüm yazsın çıldırıcam

YoK BU insanlardaki rahatlık nasıl bir şey anlamadım ya...
Tabiki abisinin evi ama şimdiden bu kadar kurulacaklmış gibi sinyalleride çirkin !!!

Back