• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görgüsüz görümce!!

Temelli bende kalmak istiyodu da ailem gelince dönmek durumunda kaldı. Anne babası diyo telefonda orda kal dönme vs
Bizden izin aldılar sanki

siz kaç yaşındasınız pardon

bunlar nasıl ınsanlar görende genç çocuk zanneder 15-16 yaşında vakit geçirsin

bu ne yaaa 27 yaşında birde

koca kadın olmuş beraber yatmak ne ya bence psikolojik sorunları var.
Sözlüyken daha kızkardeş gelip yerleşecek yok valla al kardeşini derdim ben.
insanın evi mahremidir, bu baya yapışkan bişey ev açsın ailesi bi zahmet yada ailesini de alsın taşınsınlar yalnız yaşayamıyorsa.
Ama uygun bir dille müstakbel eşine söyle.

Yok artık daha neler kocam dururken niye seninle yatacakmışım?" deseydin ya o anda. :KK48:

Sözlünle konuş hemen konuş ara ara hiç durma.
Kabul ettirene kadar at kendini yerlere parçala sinir krizleri geçir.

Sözlüm de sürekli onu çağırıyordu gel burada iş imkanı yüksek vs diye.

Evlenseniz eviniz olsa gelirim size diyor ve sözlümle beni hiç yatırmayacakmış yine evlensek benimle yatmak isteyecekmiş :kızgın:

Bir dümen var bu işte.. :işsiz:

Huzursuzluk cikarip aranizi bozacak taktik bunlar heralde. Ayrica sizi yatirmam diye ciddi demrmistir o kadar da aptalca kendini ele vermez o sakadir.

Aynen böyle dedi belki alıştığı için demiştir. Ama konuştum sözlüm engel olucak beraber yatma işi çözüldü. sözlüme söyledim buraya da fazla çağırmaz onu artık inşallah..

Aynen böyle dedi belki alıştığı için demiştir. Ama konuştum sözlüm engel olucak beraber yatma işi çözüldü. sözlüme söyledim buraya da fazla çağırmaz onu artık inşallah..

Zaten oyle bir sey mumkun degilki dalga gecmistir ya da ciddi olarak psikolojisi bozuktur.

Aile kendini belli etmis ama daha onemlisi sozlunuz kendisini belli etmis. Burda ki konularin buyuk cogunlugu esleri yaninda durmayan kadinlar tarafindan aciliyor farkinda misiniz ? Ailesiyle aranizda cok fazla kultur farki varsa buda buyuk bir sorun zaten. Cunku ilerde esiniz yaninizda dursa bile onlar ailesi onlardan vazgecmesini bekleyemezsiniz. Bu hallerine tahammul edebilecek misiniz ? Gorumceniz kesinlikle dengesiz. Sozlunuze siz evlenince de ben seninle uyurum dedigini soylediniz mi o ne dedi ? Ayrica size sormadan ablasini nasil sizin evinize davet edebiliyor. Sozlunuz de dusuncesiz bence. Cunku herkes gorguyu once aileden alir. Aile gorgusuz diyorsaniz bunu da dikkate alin derim. Lutfen iyi dusunun bu evlilikle alakali

Nisanlin mudahale edwcek olsa bulundugu yere cagirmazdi, kalabalik aileden geliyorsa 3 kisi olmayi yadirgamayacaktir, ki bana kalirsa 4 - 5 - 6 kisi olma durumun da soz konusu gibi. Inanki bu tarz konular evlilikte cok buyuk sorun oluyor.

Aile kendini belli etmis ama daha onemlisi sozlunuz kendisini belli etmis. Burda ki konularin buyuk cogunlugu esleri yaninda durmayan kadinlar tarafindan aciliyor farkinda misiniz ? Ailesiyle aranizda cok fazla kultur farki varsa buda buyuk bir sorun zaten. Cunku ilerde esiniz yaninizda dursa bile onlar ailesi onlardan vazgecmesini bekleyemezsiniz. Bu hallerine tahammul edebilecek misiniz ? Gorumceniz kesinlikle dengesiz. Sozlunuze siz evlenince de ben seninle uyurum dedigini soylediniz mi o ne dedi ? Ayrica size sormadan ablasini nasil sizin evinize davet edebiliyor. Sozlunuz de dusuncesiz bence. Cunku herkes gorguyu once aileden alir. Aile gorgusuz diyorsaniz bunu da dikkate alin derim. Lutfen iyi dusunun bu evlilikle alakali

Sözlüme o konuşmaları söyledim, o zaman bizim evimiz olursa gelemez bize gelme hakkını kaybetti dedi

Sözlüme o konuşmaları söyledim, o zaman bizim evimiz olursa gelemez bize gelme hakkını kaybetti dedi
En azindan ne var seni sevdiginden yapmistir dememis buda bir sey. Ama evlenince bize gelme hakkini kaybetti falan olayi gerceklesmiyor canim. Kardesi yani ne kadar uzak kalabilir ki. Siz de biraz daha tepkilerinizi simdiden belli edin ki cok yuz bulamasinlar. Yani neyseniz o olun. Herkes yapinizi sinirlarinizi bilsin ona gore davransin. Terbiyesizlik saygisizlik edin demiyorum asla esinizin ailesine saygi duymak zorundasiniz tabi ki. Ama onlar da size evinize hayatiniza karakterinize saygi duymak zorundalar. Simdiden gelini birseylere alistiralim kafasinda olabilirler. Cok yumusam ve tepkisiz kalmayin derim

Back