• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görgüsüz görümce!!

En azindan ne var seni sevdiginden yapmistir dememis buda bir sey. Ama evlenince bize gelme hakkini kaybetti falan olayi gerceklesmiyor canim. Kardesi yani ne kadar uzak kalabilir ki. Siz de biraz daha tepkilerinizi simdiden belli edin ki cok yuz bulamasinlar. Yani neyseniz o olun. Herkes yapinizi sinirlarinizi bilsin ona gore davransin. Terbiyesizlik saygisizlik edin demiyorum asla esinizin ailesine saygi duymak zorundasiniz tabi ki. Ama onlar da size evinize hayatiniza karakterinize saygi duymak zorundalar. Simdiden gelini birseylere alistiralim kafasinda olabilirler. Cok yumusam ve tepkisiz kalmayin derim

Aileyle fazla iletişimim yok zaten uzaktalar tepki de görmüyolar bu yüzden.. sözlüm benim yanımda gibi duruyo. Ben de onunla konuşuyorum şimdilik yumuşak anlatıyorum tartışmadan. Onaylıyo.. inşallah değişmez :dua::110:

Aileyle fazla iletişimim yok zaten uzaktalar tepki de görmüyolar bu yüzden.. sözlüm benim yanımda gibi duruyo. Ben de onunla konuşuyorum şimdilik yumuşak anlatıyorum tartışmadan. Onaylıyo.. inşallah değişmez :dua::110:
Insallah canim. Bu aile meselesi cok hassas ve zor cunku. Evliligin bana gore en zor kismi. Cok mutlu olursun umarim

17-18 yasında olsa anlardım da 27 yasında hos olmamıs. ben rahatsız olurdum zaten baskasıyla yatmak yeterince zor geliyor bir de tanımadıgım biriyle yatmak daha zordur. yani ben kötü niyet sezmedim tatlı bir davranıs aslında sıcak tutmaya calısmıs aranızı ama surekli sizinle yatmak istemesi cookk sacma. sanırım o kız is bulup sizin eve yerlesecek siz evlendiginiz zaman. annesi demistir ne olacak abinlerle yasarsın diye. net.

17-18 yasında olsa anlardım da 27 yasında hos olmamıs. ben rahatsız olurdum zaten baskasıyla yatmak yeterince zor geliyor bir de tanımadıgım biriyle yatmak daha zordur. yani ben kötü niyet sezmedim tatlı bir davranıs aslında sıcak tutmaya calısmıs aranızı ama surekli sizinle yatmak istemesi cookk sacma. sanırım o kız is bulup sizin eve yerlesecek siz evlendiginiz zaman. annesi demistir ne olacak abinlerle yasarsın diye. net.

Evet şuan bize gelmesin gerek yok filan diyor benimki.. ama yine tekrar onunla net konuşmam lazım farkındayım. Görgüsüz annelerinin niyeti farklı

sizinle yatarsa mik miki nasıl yapacakmışsınız bunu sordunuz mu?ben olsaydım sorardım:KK53:

sizinle yatarsa mik miki nasıl yapacakmışsınız bunu sordunuz mu?ben olsaydım sorardım:KK53:

Sormadım ben seviyemi düşürmek istemiyorum. Tavırlarımdan anlarlarsa daha iyi benim için.. onu deseydim emin ol yine şaka yolla bi cevap bulur verirdi

Selamlar daha önce konu açmıştım sözlümün ailesiyle ilgili. Farklı memlekette kalabalık bi aileye sahip. Söz yapıldı kardeşlerinden hiçbiri gelmedi. Gelgelelim küçük ablasının iş başvurularına. Kendi ailesine yakın oturuyor kendisi bekar. Ve sürekli iş başvurusu yapıp bizim olduğumuz yere gelmeye çalışıyor. Sözlüm de sürekli onu çağırıyordu gel burada iş imkanı yüksek vs diye.

Ailem kısa sürelik yurtdışına gitmişti, geçen hafta ablası geldi mülakat için bende kaldı ve geldiği gibi sürekli ‘ben seni çok sevdim burası çok güzel’ diyerek bizim evde kalmak istediğini söyledi. Daha hiç tanışmamışız beni gördü ve artık hiç ayrılamam vs demeye başladı. Bunu da geçtim gece ona ayrı odada yatak kuruyordum, ben yalnız yatamam seninle yatayım deyip ısrar etti ve geceleri beraber yattık. Ne yapıcam ben diye çıldırırken ailem yurtdışından döndü, kız da memlekete dönmek zorunda kaldı

Evlenseniz eviniz olsa gelirim size diyor ve sözlümle beni hiç yatırmayacakmış yine evlensek benimle yatmak isteyecekmiş :kızgın:
Daha şimdiden bizimle beraber yaşayacağına dair sinyaller veriyor tabii bunları kendi başına düşünmemiştir ailesiyle anlaşmışlardır.

Bi ben mi bu durumdayım arkadaşlar böyle görgüsüzlük başından geçen var mı? Varsa lütfen çözüm yazsın çıldırıcam
Kesin ve net dille sözlünüze böyle bir durumu kabul etmeyeceğinizi söyleyin.Evlilik iki kişiliktir.

Karışık-kötü rüyalar görüyorum bu ara. Kötü bişeyler olcağından mıdır yoksa bilinçaltım mı acaba :110:

Back