- 27 Nisan 2012
- 15.303
- 18.024
- 498
- Konu Sahibi loveofmylove
-
demek ki gitmekten gocunmuyorbiz farklı şehirlerde olunca arada bir buçuk saatlik mesafe var o kadr gelicek çocuk o yolu geri gitmesin istiyor yorulmasın diyor ondan kalsın istiyor
biraz şey gibi birde sankiBabanızda bir tuhaf.
Her hafta niye gelsin, niye kalsın nişanlıniz sizde?
Bunun cekingen olmakla da alakası yok. Mecbur değil sürekli ailenizle vakit geçirmeye. Okurken daraldım.
Nişanlınizla değil babanızla konusun. Tuhaf olan o.
Ben kadın olduğum halde böyle bişey yapmazdım ilerde eşin ve ailesi söyler durur artık baban daha evlenmeden bizde kal deyip druyordu diye . Babanizla konuşun cagirmasin koskoca adam çocuk değil ki gelip sizde kalsın süreklibiz nişanlanalı yeni bir ay oldu. babamla aramız çok iyi olduğundan babam beni kısıtlamazdı hala da öyle. ailem nişanlımıda çok sevdi gayet iyiler. ama bir sorunum var. babam nişanlandıktan sonra nişanlıma sürekli gel kal bizde bak sürekli gel istersen her hafta gel diyor. nişanlımda biraz ciddi ve çekingen bir yapıya sahip öyle kalma durumuna sıcak bakmıyor pek bir kere kaldı o da benim zorumla birde farklı şehirlerdeyiz ve nişanlım vardiyalı çalışıyor çok da müsait olamıyor o yüzden babamın çağırdığı her dakika gelemiyor malum benzin fiyatları da aldı başını gidiyor. babamda çağırıyorum sürekli zoraki geliyor yada gelmiyor ben olsam koşarak gelirdim demeye başladı bozuluyor bu duruma. nişanlım ilk gelip kaldığında yolcu ederken babam yine her hafta gel istersen demişti ama nişanlımda sadece bakıp kafa sallamıştı bu da biraz babamın zoruna gitti galiba.
nişanlıma üstü kapalı bu konuyu açtım ben rahat olamıyorum evlenince çok farklı ama şuan evlenene kadar rahat davranamıyorum öyle geniş olamıyorum çekiniyorum tabiki ailenden diyor ona hak veriyorum ki zaten nişanlımda arkadaş ortamında rahat ama aile ortamlarında ciddi ve saygılı bir yapıdadır. öyle boş muhabbeti laubali olmayı sevmez.
ben kendimi arada kalmış hissediyorum, sizce ne yapmalıyım. zaman geçtikçe alışır mı sizlerde de böyle durumlar varmıydı evlenene kadar daha alışılır mı bana bir fikir verin noluur(
malesef nişanlımın annesi yok bu yüzden üstüne fazla düşüp ilgileniyorlar nişanlımla sahipleniyorlwr kendi çocukları gibiBabanızın gelini darlayan kayınvalidelerden sizin de sınır çizmeyen kocalardan bir farkınız yok bana göre.
Adam mecbur mu her hafta kalmaya. Eşiniz annesinin iyi niyetli olduğunu düşünerek sizi sürekli gidip kalmaya zorlasa mutlu olur muydunuz?
Babanız asırı saçmalıyor. Evlenince bile her hafta yatiya kalmaz kimse nisanlıyken hic kalmaz. Babanız nisanlinizi salsin az baba gibi olsun ne o öyle vıcık vıcıkbiz nişanlanalı yeni bir ay oldu. babamla aramız çok iyi olduğundan babam beni kısıtlamazdı hala da öyle. ailem nişanlımıda çok sevdi gayet iyiler. ama bir sorunum var. babam nişanlandıktan sonra nişanlıma sürekli gel kal bizde bak sürekli gel istersen her hafta gel diyor. nişanlımda biraz ciddi ve çekingen bir yapıya sahip öyle kalma durumuna sıcak bakmıyor pek bir kere kaldı o da benim zorumla birde farklı şehirlerdeyiz ve nişanlım vardiyalı çalışıyor çok da müsait olamıyor o yüzden babamın çağırdığı her dakika gelemiyor malum benzin fiyatları da aldı başını gidiyor. babamda çağırıyorum sürekli zoraki geliyor yada gelmiyor ben olsam koşarak gelirdim demeye başladı bozuluyor bu duruma. nişanlım ilk gelip kaldığında yolcu ederken babam yine her hafta gel istersen demişti ama nişanlımda sadece bakıp kafa sallamıştı bu da biraz babamın zoruna gitti galiba.
nişanlıma üstü kapalı bu konuyu açtım ben rahat olamıyorum evlenince çok farklı ama şuan evlenene kadar rahat davranamıyorum öyle geniş olamıyorum çekiniyorum tabiki ailenden diyor ona hak veriyorum ki zaten nişanlımda arkadaş ortamında rahat ama aile ortamlarında ciddi ve saygılı bir yapıdadır. öyle boş muhabbeti laubali olmayı sevmez.
ben kendimi arada kalmış hissediyorum, sizce ne yapmalıyım. zaman geçtikçe alışır mı sizlerde de böyle durumlar varmıydı evlenene kadar daha alışılır mı bana bir fikir verin noluur(
Babanız normal degil. Cağirmasın. Anneniz aklibasında biri degil mi babanizı uyarsınzorlamıyoruz ama babam bizlere evde o kadar çağırıyorum gelmiyor kız babası olmama rağmen çağırıyorum diyor damat olarak değil evladı olarak görüp değer veriyor ondan üzülüyor sanırım bende anlatmaya çalışıyorım yapısı gereğinden olsuğunu ama işte
Babaniz arkadas edinsin kendine. Siz kv ile surekli bulusmak kalmak ister misiniz . Babanizi hakli goruyorsunuz baya garipama sadece kalma mevzusu değil iftara çağırıyor yemeğe çay kahveye çağırıyor vakit geçirmek istiyor onunla
Ama belli ki nişanlınız bundan hoşlanmıyor. Ben “evladım gibi yaklaşıyorum” adı altında beklentiler içerisinde olmayı yanlış buluyorum. Nişanlınızın değil ailenizin tavrını değiştirmeye çalışın.malesef nişanlımın annesi yok bu yüzden üstüne fazla düşüp ilgileniyorlar nişanlımla sahipleniyorlwr kendi çocukları gibi
gidip kalınabiliyor bizde öyle günlerce değil ama hani keyfe göre nişanlısınız artık adı belli gibisinden düşünüldüğünden sanırım
ayrı bir odada kalıyor tabiki , dini tören de nikahtan önce falan yapılıyorNişanlınız sizde yatıya kaldığında; kendisine ayrı bir oda veriyor musunuz yoksa aynı odada kalın ne olacak mı diyor babanız ?
Ailenizin, nişanlı çiftlere dini tören yapma adeti de var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?