- 12 Nisan 2023
- 36
- -3
- 1
- Konu Sahibi loveofmylove
-
Nişanlım ve ailesi bu konuda beni zorlasa trip atsa çıldırırdım. Neden kalsın sizde ya? Adam rahat edemiyorsa neden zorluyorsunuz.biz nişanlanalı yeni bir ay oldu. babamla aramız çok iyi olduğundan babam beni kısıtlamazdı hala da öyle. ailem nişanlımıda çok sevdi gayet iyiler. ama bir sorunum var. babam nişanlandıktan sonra nişanlıma sürekli gel kal bizde bak sürekli gel istersen her hafta gel diyor. nişanlımda biraz ciddi ve çekingen bir yapıya sahip öyle kalma durumuna sıcak bakmıyor pek bir kere kaldı o da benim zorumla birde farklı şehirlerdeyiz ve nişanlım vardiyalı çalışıyor çok da müsait olamıyor o yüzden babamın çağırdığı her dakika gelemiyor malum benzin fiyatları da aldı başını gidiyor. babamda çağırıyorum sürekli zoraki geliyor yada gelmiyor ben olsam koşarak gelirdim demeye başladı bozuluyor bu duruma. nişanlım ilk gelip kaldığında yolcu ederken babam yine her hafta gel istersen demişti ama nişanlımda sadece bakıp kafa sallamıştı bu da biraz babamın zoruna gitti galiba.
nişanlıma üstü kapalı bu konuyu açtım ben rahat olamıyorum evlenince çok farklı ama şuan evlenene kadar rahat davranamıyorum öyle geniş olamıyorum çekiniyorum tabiki ailenden diyor ona hak veriyorum ki zaten nişanlımda arkadaş ortamında rahat ama aile ortamlarında ciddi ve saygılı bir yapıdadır. öyle boş muhabbeti laubali olmayı sevmez.
ben kendimi arada kalmış hissediyorum, sizce ne yapmalıyım. zaman geçtikçe alışır mı sizlerde de böyle durumlar varmıydı evlenene kadar daha alışılır mı bana bir fikir verin noluur(
zorlamıyoruz ama babam bizlere evde o kadar çağırıyorum gelmiyor kız babası olmama rağmen çağırıyorum diyor damat olarak değil evladı olarak görüp değer veriyor ondan üzülüyor sanırım bende anlatmaya çalışıyorım yapısı gereğinden olsuğunu ama işteNişanlım ve ailesi bu konuda beni zorlasa trip atsa çıldırırdım. Neden kalsın sizde ya? Adam rahat edemiyorsa neden zorluyorsunuz.
Benim babamda nisanliyken ne çok geliyor demiştibiz nişanlanalı yeni bir ay oldu. babamla aramız çok iyi olduğundan babam beni kısıtlamazdı hala da öyle. ailem nişanlımıda çok sevdi gayet iyiler. ama bir sorunum var. babam nişanlandıktan sonra nişanlıma sürekli gel kal bizde bak sürekli gel istersen her hafta gel diyor. nişanlımda biraz ciddi ve çekingen bir yapıya sahip öyle kalma durumuna sıcak bakmıyor pek bir kere kaldı o da benim zorumla birde farklı şehirlerdeyiz ve nişanlım vardiyalı çalışıyor çok da müsait olamıyor o yüzden babamın çağırdığı her dakika gelemiyor malum benzin fiyatları da aldı başını gidiyor. babamda çağırıyorum sürekli zoraki geliyor yada gelmiyor ben olsam koşarak gelirdim demeye başladı bozuluyor bu duruma. nişanlım ilk gelip kaldığında yolcu ederken babam yine her hafta gel istersen demişti ama nişanlımda sadece bakıp kafa sallamıştı bu da biraz babamın zoruna gitti galiba.
nişanlıma üstü kapalı bu konuyu açtım ben rahat olamıyorum evlenince çok farklı ama şuan evlenene kadar rahat davranamıyorum öyle geniş olamıyorum çekiniyorum tabiki ailenden diyor ona hak veriyorum ki zaten nişanlımda arkadaş ortamında rahat ama aile ortamlarında ciddi ve saygılı bir yapıdadır. öyle boş muhabbeti laubali olmayı sevmez.
ben kendimi arada kalmış hissediyorum, sizce ne yapmalıyım. zaman geçtikçe alışır mı sizlerde de böyle durumlar varmıydı evlenene kadar daha alışılır mı bana bir fikir verin noluur(
Babanın bu kadar gel bizde kalması kız babası olarak hiç hoş değil.biz nişanlanalı yeni bir ay oldu. babamla aramız çok iyi olduğundan babam beni kısıtlamazdı hala da öyle. ailem nişanlımıda çok sevdi gayet iyiler. ama bir sorunum var. babam nişanlandıktan sonra nişanlıma sürekli gel kal bizde bak sürekli gel istersen her hafta gel diyor. nişanlımda biraz ciddi ve çekingen bir yapıya sahip öyle kalma durumuna sıcak bakmıyor pek bir kere kaldı o da benim zorumla birde farklı şehirlerdeyiz ve nişanlım vardiyalı çalışıyor çok da müsait olamıyor o yüzden babamın çağırdığı her dakika gelemiyor malum benzin fiyatları da aldı başını gidiyor. babamda çağırıyorum sürekli zoraki geliyor yada gelmiyor ben olsam koşarak gelirdim demeye başladı bozuluyor bu duruma. nişanlım ilk gelip kaldığında yolcu ederken babam yine her hafta gel istersen demişti ama nişanlımda sadece bakıp kafa sallamıştı bu da biraz babamın zoruna gitti galiba.
biz farklı şehirlerde olunca arada bir buçuk saatlik mesafe var o kadr gelicek çocuk o yolu geri gitmesin istiyor yorulmasın diyor ondan kalsın istiyorNişanlınız sizde niye kalsın ki zaten? Ne alakası var? Babanız biraz abartmış bence.
Kayınbabanız sizi sürekli çağırsa iyi niyetten dahi olsa istemiyorsanız ne yapacaksınız? Rahat bırakın adamı. Babanla düzgünce konuş. Kayınbaban seni zorlasa burada adama neler neler deriz kimse kimseyi memnun etmek zorunda değil nişanlın haklı darlamayın bence.zorlamıyoruz ama babam bizlere evde o kadar çağırıyorum gelmiyor kız babası olmama rağmen çağırıyorum diyor damat olarak değil evladı olarak görüp değer veriyor ondan üzülüyor sanırım bende anlatmaya çalışıyorım yapısı gereğinden olsuğunu ama işte
ama sadece kalma mevzusu değil iftara çağırıyor yemeğe çay kahveye çağırıyor vakit geçirmek istiyor onunlaBabanın bu kadar gel bizde kalması kız babası olarak hiç hoş değil.
gidip kalınabiliyor bizde öyle günlerce değil ama hani keyfe göre nişanlısınız artık adı belli gibisinden düşünüldüğünden sanırımOkurken ben daraldım nişanlın nasıl daralmasın . Niye bu kadar kal kal diye ısrar ediyorsunuz? Demek ki rahat edemiyor.
Bir de nişanlıyken kalmayı ilk defa duyuyorum garipsedim açıkçası. Kültür farkı galiba.
Adı belli de sonuçta hayatta her şey var nikah masasında bile ayrılan olabiliyor kalmış ki nişanlılıkta olmasın. Garip.gidip kalınabiliyor bizde öyle günlerce değil ama hani keyfe göre nişanlısınız artık adı belli gibisinden düşünüldüğünden sanırım
aynen öyle zorunda değil ki bende herkes sizin istediğiniz gibi olamaz her insanıj yapısı farklıdır dedim o öyle zamanla alışır böyle bir yapısı var dedim ama işte bazen ailelerimiz kendi bildiklerini doğru kabul edip bizim söylediklerimize kulaklarını tıkıyorlarNiye kalsın ki? Babanız bence gereksiz uzatıyor aynısını annem de niye gelmiyor diye yapmıştı esim de cekingendi gelmek kalmak zorunda değil ki
Ben şahsen aşırı darlanırdım ve bu sebepten dolayı da iyice uzaklaşır gelmek istemezdim.biz farklı şehirlerde olunca arada bir buçuk saatlik mesafe var o kadr gelicek çocuk o yolu geri gitmesin istiyor yorulmasın diyor ondan kalsın istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?