inşallah seninde bakınca içini huzur dolduran
herşeyden,herkesden değerli
insanın yaşama sebebi olan
dünyalar tatlısı,yumuk yumuk elli
bir yawrun olsun....kızımada arkadaş:))
1 buçuk sene oldu canım evleneli 1 senedir korunmuyoz tıkkk yok :) kocacım varikoseli varmış geçtiğimiz pazartesi ameliyat oldu bakalım nasip ne olacak
1 buçuk sene oldu canım evleneli 1 senedir korunmuyoz tıkkk yok :) kocacım varikoseli varmış geçtiğimiz pazartesi ameliyat oldu bakalım nasip ne olacak
bu gece bana destek olan herkese teşekkürler...
balsuyumla ilgilenmem lazım
yarın burda görüşmek üzere
herkese iyi geceler muckkkkkss
sevgiliyken,nişanlıyken gelip aile içindeki sorunlarını aanlatan erkek emin olun evlenince de kendi evindeki sorunları kendi ailesine anlatıyor,ama ne yapılır bilemem.dinlememek adamın huyunu değiştirir mi onuda bilmiyorum ama anlatmasına izin vermemeli diye düşünüyorum.Öncelikle herkese merhaba;
ewleneli 1.5 sene oldu.Fakat benim nişanlılıktan beri hiç huzurum yok.Kayın walidem sağolsun nişanlılık döneminde ufak tefek laf sokmalarına alışmıştım ama bu ewlenince dahada arttı.çok sık birbirimizi görmesekte beraber olduğumuz zamanlarda unutamayacağım şeyler yapıyor.çok kıskanç bir kadın,ha derseniz ki nerden wardın bu kanıya şöyle anlatıyım eşimle bizim ewde ailecek söz yaptık kayınwalidem oğlunu hemen alıp götürdü neymiş anneannesi görmek istiyormuş.dışarı bile çıkamadık.hiç birşey anlamadım yani.o gece oğlunu alıp gitmiş annesinin ewine tutturmuş beraber yatalım oğlum diye. eşimde yok anne falan demiş.eşim ertesi gün geldi bende sorma gereği duydum annen neden bana karşı soğuk dawranıyo yanlış bişey mi yaptım acaba anlamadan o yok dedi annem seni kıskanıyor.neyse ufak tefek olaylardan sonra ewleneceğimiz tarihi kararlaştırdık.düğüne 2 gün kala ben wazgeçtim eşimin ailesinin gelinliğimden tutun ewden çıkarken ne yapılacağına kadar karıştılar daha ewlenmeden takıları kayınpederim hesaplayıp borcunu kapatmayı planladığını eşime söylemiş oda bana söyledi kabul ettim.2 düğün yaptmıştık benm ailemin yaptığı dünden kalan takıların bize kalmasını söyledim.zoraki aldık yani.kayınpederim düğünden kalanlarla düğün masraflarını felan ödemiş borcunu kapadacak parayı kullanmış yani.balayından geldikten sonra abartmıyorum her gece eşimi arayıp borcu napıcağım diye dert yandı eşim altınları istedi bende belki ew alırız weremem dedim onları hep tartıştık en sonunda eşim kredi çekti 1 senedir ödüyoruz we 4 sene daha ödeyeceğiz.ewimiz arabamız hiç bir şeyimiz yok eşim çalışıyor sadece benim çalışmamıda kesinlikle istemiyor.oda yetmezmiş gibi kardeşlerinin okul masraflarınıda eşim gönderiyor.madi konular böyle anlayacağız.6 ay sonra hamile kaldım eşimin ailesi 4 saat uzaklıkta başka bir şehirde yaşıyor bizde sıksık gidiyorduk.hamile kaldıktan sonra bu azaldı tabi.bi gün gittik eşimin ailesinin yanına eşim burda sözleşmeli olarak çalışıyordu sınawa girdi kadroya geçti burda başka bi kurumda.tabi eşimin ailesinin moırali bozuldu neden burası değil diye oysaki tartışmamıza rağmen onların yaşadığı şehiride yazmıştı.bunun werdiği üzüntüyü benden çıkardılar.eşimin telefonu çalıyor kayınweliden hayranları arıyor dedi milletin yanında.kayınpederim mewzuya girdi ben benm olduğunuz yerde olmanızı istiyorum.bizim herşeyimiz ortak kesinlikle geleceksiniz gb konuştu bende 5 aylık hamileyim.bende dedimki eşimle konuştuk bu konuyu ben o şehirde yaşamak istemediğimi ewlenmeden öncede söylemiştim.kayınwalidem hemen ordan sen oğlumdan iyisinimi bulacaktım dedi şaşırdım bi an.çok üzüldüm eşimin sesi bile çıkmadı onlar bana konuşurken.eşim kalktı gitti bende peşinden gittim dedim dayanamıyorum ben ailemi arıycam gelip beni alsınlar neyse bi şekilde beni ikna etti beni.o gece sabaha kadar ağladım kendimi üzmemeye çalıştım bebeğime bişey olmasın diye ama okadar kırılmıştım ki allahtan bebğime bişey olmadı.ondan sonra daha gitmedim zaten.kayınwalidem doğumuma geldi her ne kadar istemesede millet laf etmesin diye işte ama nerden geldi keşke gelmeseydi önüme bir çorba bile yapıp koymadı sabahları eşim kahwaltı hazırladı kayınwalidem 10 a kadar uyudu annem ewden yemek yapıp getirdi o dautanmadan yedi her gün ya önüme komşularımın getirdiği pastaları koydu bir çorba kaynatmadı anlayacağız onuda geçtim.bebeğimi babasına benzetiyorlar diye nasıl morali bozuldu anlatamam bi gün dedim oğluna benetiyolar hep dedi benim oğlum çirkinmi benzetip durma sende şok oldum.oda yetmezmiş gibi oturdu bebeğimin bezlerini saydı neymiş çok kaka yapıyormuş yazık oluyormuş bezlere yine sesimi çıkarmadım.bebeğim çok ağladığında hasta yok diyip durdu.sütün yok doymuyo bebek mama wer diyodu sürekli moralimi bozdu bi günde eşim anne elmadan hoşaf yapta içsin karım sütü olsun dedi annesi yapmıştı onu içsin dedi yapamam şaşırdım kalkıp benim için hiç bir şey yapmak istemiyordu resmen.
bebeğim 3 aylık oldu we en son doğumumda gelmişti ondan sonra bir kere bile aramadı beni torununu bile sormadı...
kayınwalidem eşime gelin buraya torunumu özledim demiş dedim daha küçük orasıda çok soğuk otobüsle gidip kızımı mahfedemem bu yüzden tartıştık illa gidicez diye çok kötü sözler söyledi eşim bana gitmek istemiyorum diye.çok kırıldım kızımıda aldım onun odasında yatmaya gittim.geldi eşim sen geç ben burda yatarım dedi bende geçtim kızımı uyuturken uyumuşum oda gitmemiş yüzüne bile bakmadım sabah.öglen çiçek göndermiş uzun bir mektup yazmış hatasını belirten neyse barıştık işte.bende eşime annen beni arayıp dawet etmeden gitmeyeceğim dedim etsin gideriz dedim ama kızlar ben o kadının yüzünü görmek bile istemiyorum.nefret kötü bir şey biliorum ama zorla kenilerinden nefret ettirdiler beni ne yapacağım bilmiyorum akıl werin bana ne olurrrrr
sevgiliyken,nişanlıyken gelip aile içindeki sorunlarını aanlatan erkek emin olun evlenince de kendi evindeki sorunları kendi ailesine anlatıyor,ama ne yapılır bilemem.dinlememek adamın huyunu değiştirir mi onuda bilmiyorum ama anlatmasına izin vermemeli diye düşünüyorum.
ayrıca eşinin ailesine çok para yardımı olduğu için kira veremeyip ailenizden istediğinizi yazmışsın ama yanlış yapmışsın,alıştırmışsın demekki eşini.şimdi senin ailenden para istemeni hep hoş karşılayacak.adam 1-2 ay kira veremesin sıkışsın bak bakalım kendi ihtiyacı varken bir daha başkasına para verecek mi.paranız olur,siz sıkışmazsınız tabii ki ihtiyaçları dahilinde ailelere destek olunabilir.ama siz kiranızı veremeyecek durumdayken de verilmesi çok anlamsız
eşimin hatası işte hayır diyemiyor hiç kimseye
ailesine zaten asla yok diyemez.
ne yapacağız bilmiyorum
belki ew felan alırsak yollayamaz oda zor götünüyor
bir daha ailenden para istemekendi ailesine para buluyorsa sizede bulsun
Şimdi dönüp bakıyorum annem benı sıkmasa salıverse Allah korusun çok daha farklı konumda olabılır çok hata yapabılırdım . Demek istediğim herşeyde bir hikmet vardır görüşüyle yola çık sabret . Bak dene kendini sık ama dene 10 gün 40 gün dene canınıda çıkarsa tatlı dilini eksik etme ha sık sık git ziyaret et demiyorum ama en azından ara halini hatrını sor birde böyle dene bakalım . sonucu haberdar et :)
söyledeklerini yapmak isterdim ama inan içinden gelmiyor
çok haklısın ama ben artık susup onların böyle bizi sömürlerine dayanamıyorum
oda yetmezmiş gibi çocuğuma kusur bulmalarını hiç kaldıramıyorum
kötülük yapapmam zaten benim karekterimde yok böyle birşey ama
bundan sonrada melek olamam
sewiyeli dawranıcam okadar....
tawsiyelerin çin tşk ederim....
yazımı üşenmeyip okuduğum içinde
çok dolmuşum destan yazmışım resmen:)
yummnaya cvp
hep böyle dewam etmez elbet düzelir.
tabi hiç kapanmayan yaralar kalır....
Canım çok çok dua et inanki içten edince sık sık edince rabbimin çevirdiği daha görülmemiştir . Bu konuda dua et üsteni düşeni yap ALLAH a tevekkül et . Nasıl son günlerde bir sıkıntı var mı eşinle yada annesi felan bir şey yapıyor mu ?
allaha şükür hiç bir sıkıntı yok :))
allaha şükür hiç bir sıkıntı yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?