- 19 Ocak 2012
- 156
- 11
- 68
bu arada canim bende 1,5 senelik evliyim ayni zamnlarda evlenmişiz demekki cok sevindim ben senden yaş olarak kucuk olabilirm tabi
23 yaşındayım canm
3 aylıkda bebeğim war
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada canim bende 1,5 senelik evliyim ayni zamnlarda evlenmişiz demekki cok sevindim ben senden yaş olarak kucuk olabilirm tabi
23 yaşındayım canm
3 aylıkda bebeğim war
amin inşallahhh
rabbim sanada nasip etsin... aminn :))
aminnnnn herkese bi balsu nasip etsin rabbim
zamani gelince inşalh canim ben evlendim eşimin işi dolayisiyla tayin gorduk ilk defa yasadğim kucuk ilçeden dişari ciktim benim gozum acildi bu sayede eşime cok tşk ediyorum bana bunu yasttiği için hep derlerdide inanmazdim dişari cik ozamn insanlaridaha iii tanirsin diye gercektende olyemiş hayatta ne kadar cok seyle karşilaşcaz bilemiyorum burda benden cok buyk olan kişilerde var yorum yapan belki bana daha yasin ne de bole konusyorsun diye dusunebilirler bende onlarin yasina geldğim zamn hayati daha ii anliycagimdan eminim
banada nasip etsin Allahım
amin.....
sende yenimi ewlisin canm
:))gece gece güldürdün beni eşin memnunmu gözünün açılmasından:)
tabi canm hayatını yaşa bebebk için erken daha
sen çokmu büyüksün diyeceksin eşime aşığım onun bir parçasını istedim bende
şimdi herşeyim balsuyum onunla güç buluyorum
bak onu hiç sormadimmmmmm ayyyyyyyy nasil unuttum sorayim yarin hemennnnnn ama beni kandiramiyoooooo yemiyorummmmm arkadas artik hiçbirseyiiiiiiiiiii ben aslinda cok neseli biriyim yakindan tanisan daha cok seversin sekerim ben herseye deger veririm elimdeki bilgisayra cep tlfunuma onlarla konusurum bile vs vs herseye yasin gayet iii anne oman için eşimde bana yasin 23 24 olsun ozamn bebeğimiz olur diyo desin dursun tabisi ben 25 26 diyorummmmmmm
1 buçuk sene oldu canım evleneli 1 senedir korunmuyoz tıkkk yok :) kocacım varikoseli varmış geçtiğimiz pazartesi ameliyat oldu bakalım nasip ne olacak
1 buçuk sene oldu canım evleneli 1 senedir korunmuyoz tıkkk yok :) kocacım varikoseli varmış geçtiğimiz pazartesi ameliyat oldu bakalım nasip ne olacak
ne güzel ya bende insanlara çok değer weririm.ama eşyalara pek değil:)ordan oraya atarım tlfnu bilgisayarı pat die kapatırım :) hhayırlısı canm ne zaman kendini hazır hissedersen ozaman iste zaten.
çok büyük sorumluluk
cok uzun bir yazi gecenin bu vaktinde okuyamadim gozlerimde tam gormuyor:)biri bana ozetlesin konuyu konu nedir
evet ben bakamam kendime zor bakiyorum zaten yeğnim var onun kiyafetini bile giydirmeye korkyorum yani şimdi sen oynarsin bebişle konusursun onla ne guzelllllllllllllllll yaaaaaaaaaaaaa
cok uzun bir yazi gecenin bu vaktinde okuyamadim gozlerimde tam gormuyor:)biri bana ozetlesin konuyu konu nedir