• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılıktan beri hiç huzurum yok

amin inşallahhh

rabbim sanada nasip etsin... aminn :))

zamani gelince inşalh canim ben evlendim eşimin işi dolayisiyla tayin gorduk ilk defa yasadğim kucuk ilçeden dişari ciktim benim gozum acildi bu sayede eşime cok tşk ediyorum bana bunu yasttiği için hep derlerdide inanmazdim dişari cik ozamn insanlaridaha iii tanirsin diye gercektende olyemiş hayatta ne kadar cok seyle karşilaşcaz bilemiyorum burda benden cok buyk olan kişilerde var yorum yapan belki bana daha yasin ne de bole konusyorsun diye dusunebilirler bende onlarin yasina geldğim zamn hayati daha ii anliycagimdan eminim

zamani gelince inşalh canim ben evlendim eşimin işi dolayisiyla tayin gorduk ilk defa yasadğim kucuk ilçeden dişari ciktim benim gozum acildi bu sayede eşime cok tşk ediyorum bana bunu yasttiği için hep derlerdide inanmazdim dişari cik ozamn insanlaridaha iii tanirsin diye gercektende olyemiş hayatta ne kadar cok seyle karşilaşcaz bilemiyorum burda benden cok buyk olan kişilerde var yorum yapan belki bana daha yasin ne de bole konusyorsun diye dusunebilirler bende onlarin yasina geldğim zamn hayati daha ii anliycagimdan eminim

:))gece gece güldürdün beni eşin memnunmu gözünün açılmasından:)

tabi canm hayatını yaşa bebebk için erken daha

sen çokmu büyüksün diyeceksin eşime aşığım onun bir parçasını istedim bende

şimdi herşeyim balsuyum onunla güç buluyorum

:))gece gece güldürdün beni eşin memnunmu gözünün açılmasından:)

tabi canm hayatını yaşa bebebk için erken daha

sen çokmu büyüksün diyeceksin eşime aşığım onun bir parçasını istedim bende

şimdi herşeyim balsuyum onunla güç buluyorum

bak onu hiç sormadimmmmmm ayyyyyyyy nasil unuttum sorayim yarin hemennnnnn ama beni kandiramiyoooooo yemiyorummmmm arkadas artik hiçbirseyiiiiiiiiiii ben aslinda cok neseli biriyim yakindan tanisan daha cok seversin sekerim ben herseye deger veririm elimdeki bilgisayra cep tlfunuma onlarla konusurum bile vs vs herseye yasin gayet iii anne oman için eşimde bana yasin 23 24 olsun ozamn bebeğimiz olur diyo desin dursun tabisi ben 25 26 diyorummmmmmm

bak onu hiç sormadimmmmmm ayyyyyyyy nasil unuttum sorayim yarin hemennnnnn ama beni kandiramiyoooooo yemiyorummmmm arkadas artik hiçbirseyiiiiiiiiiii ben aslinda cok neseli biriyim yakindan tanisan daha cok seversin sekerim ben herseye deger veririm elimdeki bilgisayra cep tlfunuma onlarla konusurum bile vs vs herseye yasin gayet iii anne oman için eşimde bana yasin 23 24 olsun ozamn bebeğimiz olur diyo desin dursun tabisi ben 25 26 diyorummmmmmm

ne güzel ya bende insanlara çok değer weririm.ama eşyalara pek değil:)ordan oraya atarım tlfnu bilgisayarı pat die kapatırım :) hhayırlısı canm ne zaman kendini hazır hissedersen ozaman iste zaten.
çok büyük sorumluluk

1 buçuk sene oldu canım evleneli 1 senedir korunmuyoz tıkkk yok :) kocacım varikoseli varmış geçtiğimiz pazartesi ameliyat oldu bakalım nasip ne olacak

inşallah seninde bakınca içini huzur dolduran

herşeyden,herkesden değerli

insanın yaşama sebebi olan

dünyalar tatlısı,yumuk yumuk elli

bir yawrun olsun....kızımada arkadaş:))

cok uzun bir yazi gecenin bu vaktinde okuyamadim gozlerimde tam gormuyor:)biri bana ozetlesin konuyu konu nedir

ne güzel ya bende insanlara çok değer weririm.ama eşyalara pek değil:)ordan oraya atarım tlfnu bilgisayarı pat die kapatırım :) hhayırlısı canm ne zaman kendini hazır hissedersen ozaman iste zaten.
çok büyük sorumluluk

evet ben bakamam kendime zor bakiyorum zaten yeğnim var onun kiyafetini bile giydirmeye korkyorum yani şimdi sen oynarsin bebişle konusursun onla ne guzelllllllllllllllll yaaaaaaaaaaaaa

evet ben bakamam kendime zor bakiyorum zaten yeğnim var onun kiyafetini bile giydirmeye korkyorum yani şimdi sen oynarsin bebişle konusursun onla ne guzelllllllllllllllll yaaaaaaaaaaaaa

bende aynıydım ama insanın kendinin olunca inan kimse dokunmasın istiyo:)

cok uzun bir yazi gecenin bu vaktinde okuyamadim gozlerimde tam gormuyor:)biri bana ozetlesin konuyu konu nedir

şimdi şöyle arkadşimizin kayinvalidesi kayinpediri ile ilgili sorunu var maddi ve manevi yonden aralari iii değil kayinvalidesi cagriyomus ama bebişi var gidemezler cok kucuk ayrica arkadas isteyerek gitmek bile istemiyo mecburiyetten yani kayinvalidesi gıcık olmus resmen gelinine umarim anlatabilmişimdirrrr

Back