• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılıktan beri hiç huzurum yok

çocuğun ve evliliğin için biraz sabretmen lazım .kayınvaliden sana alıştıktan sonra inan seni sevecektir .çünkü aynı olayın dahada zoru benim başımdan geçti neyseki onları sessizliğimle yendim hiç o güzel canını onun bunun için üzme

Kayınpederin de senin kocanı ATM olarak görüyor, ne yazık. Oğlu artık evlenmiş, yuva kurmuş bırak da kendi yagiyla kavrulsun be adam.

K.validene İnan söyleyecek soz bulamıyorum. Kadin, basından ayagina kadar problem. İcim çekildi resmen okurken.

Valla canım Allah yardımcın olsun. Esın biraz onların aklina gidiyor ama tabi aklın yolu bir. Düşünceli de davranıyor, arada sıkışmış.

İsin este bittiği bir konu yine. Senin de mesafeli durman gereken..

ne yapıyım nasıl dawranıyım bilmiyorum.bazen sinirlenip eşimden çıkarıyorum biraz sesin çıksın diye.bu seferde biz birbirimize giriyoruz onların yüzünden.
onlar böyle yaptıkça huzurumuz kalmıyor.eşim kirayı weremedi 1 ay kardeşinin yaz okulunu ödediği için
bende ailemden yardım istedim.resmen benm ailem destek onlar köstek oluyor

çocuğun ve evliliğin için biraz sabretmen lazım .kayınvaliden sana alıştıktan sonra inan seni sevecektir .çünkü aynı olayın dahada zoru benim başımdan geçti neyseki onları sessizliğimle yendim hiç o güzel canını onun bunun için üzme

umarım öyle olur keşke tek sewmemesi sorun olsa
maddiyatçılar en büyük sorun

şu ailelerin evlatlarini banka gibi görmesi yokmu deli ediyo insani ya sanki hiç para görmemişler gibi deli oluyolar para yoksa evlatta yok diyorlar yazik yaaaaaaaaa cok yazikkkkkkkkk bu kadar zor duruma sokmalrina ne gerek var tamma annesi babasi az cok yardimda bulunurda bu kadar da degil

şu ailelerin evlatlarini banka gibi görmesi yokmu deli ediyo insani ya sanki hiç para görmemişler gibi deli oluyolar para yoksa evlatta yok diyorlar yazik yaaaaaaaaa cok yazikkkkkkkkk bu kadar zor duruma sokmalrina ne gerek var tamma annesi babasi az cok yardimda bulunurda bu kadar da degil

anne babayız diye duygu sömürüsü yapıyorlar işte

birde erkeksen mecbursun gibi hissettiriyorlar

eğer bende öyle olcaksam erkek çocuğum olmasın daha iyi

şimdi aklıma geldide deliricem ya oğlunun yanında bana bakmyacakmısın diye soruyor

ben ters bi cewap weriyimde oğluna duygu sömürüsü yapsın diye

böyle insan olur mu ya...

allahtan bende başımın üstünde yerin war demiştim öyleydi zaten

ama kızıma söylediklerinden sonra şeytan görsün yüzünü

çok kızıyorum ya destek olacağına köstek oluyolar varya bide bugunlerin yarınları var eline kalacaklar işte iyi olsana sen demi ama aman boşver takma kafaya el gibi git gel bi işe dokunma bi iş oldumu hemen çocuğu alıver kucağına tavrını bilsinler sakın yaranmaya kendini sevdirmeye çalışma salla üzülme sen canım benm

doğru diyorsun canım yaptımda ne oldu artık doğru düzgün konuşmayacağımda anlasın artık salak yerine koymasın beni

maddiyatçılar en büyük sorun[/QU

eşinin ailesinin maddi durumu zayıfsa söylenecek bir şey yok ama aç gözlülüklerinden ise bu yaptıkları eşininde zamanla gözü açılır bunlar için kafanı yorma benimde hep ailem destek olmuştu bu artık alışalagelmiş bir durum hali

iyilik yapmıcan kimseye kızım kötü olacan kötü oldun mu senden beklentileri azalıyo zaten desemde yapmaz oluyo bulaşmıyolar sana hele hele sölediklerine birde alındığını farkediyosa sana zarar verdiğini anladığı anda zaten 2 katına çıkıyo yaptıkları yapacakları umursamaz olmak çok işe yarar bence:)

çok kızıyorum ya destek olacağına köstek oluyolar varya bide bugunlerin yarınları var eline kalacaklar işte iyi olsana sen demi ama aman boşver takma kafaya el gibi git gel bi işe dokunma bi iş oldumu hemen çocuğu alıver kucağına tavrını bilsinler sakın yaranmaya kendini sevdirmeye çalışma salla üzülme sen canım benm

o zamnlarda bile canim yine dediğim dedik olsun istiyorlar. ozamnda ayri bi dert bencede el gibi git mesefeni koy nasil olsa sen iyideyapsan kotusun kotude yapsan kotusun anlasin moralini hiç bozma bişey derse eger san kac senedir sizin içinizdeyim annecim san cekmişim dersin seni cok sevdiğim için hep sana benzemeye calişiyorum dersin olur biter örnek aliyorum kendime seni de

maddiyatçılar en büyük sorun[/QU

eşinin ailesinin maddi durumu zayıfsa söylenecek bir şey yok ama aç gözlülüklerinden ise bu yaptıkları eşininde zamanla gözü açılır bunlar için kafanı yorma benimde hep ailem destek olmuştu bu artık alışalagelmiş bir durum hali

tamamen aç gözlük yapıyorlar bir sürü yatırımları war onları satmaya kıyamayıp bizden istiyorlar

iyilik yapmıcan kimseye kızım kötü olacan kötü oldun mu senden beklentileri azalıyo zaten desemde yapmaz oluyo bulaşmıyolar sana hele hele sölediklerine birde alındığını farkediyosa sana zarar verdiğini anladığı anda zaten 2 katına çıkıyo yaptıkları yapacakları umursamaz olmak çok işe yarar bence:)

çok doğru iyi oldumda ne oldu daha çok yüklendiler bize bundan sonra bende onlar gb olmaya çalışacağım.

her konuda işe yarar umarım...

esinin ailesine karsi boyle kin beslersen evliliginin sonunu goremessin
biraz alttan almayi dene yap gonlunu kaybetmessin kazanirsin

o zamnlarda bile canim yine dediğim dedik olsun istiyorlar. ozamnda ayri bi dert bencede el gibi git mesefeni koy nasil olsa sen iyideyapsan kotusun kotude yapsan kotusun anlasin moralini hiç bozma bişey derse eger san kac senedir sizin içinizdeyim annecim san cekmişim dersin seni cok sevdiğim için hep sana benzemeye calişiyorum dersin olur biter örnek aliyorum kendime seni de[/QUOT

:)) süper ya

o zamnlarda bile canim yine dediğim dedik olsun istiyorlar. ozamnda ayri bi dert bencede el gibi git mesefeni koy nasil olsa sen iyideyapsan kotusun kotude yapsan kotusun anlasin moralini hiç bozma bişey derse eger san kac senedir sizin içinizdeyim annecim san cekmişim dersin seni cok sevdiğim için hep sana benzemeye calişiyorum dersin olur biter örnek aliyorum kendime seni de[/QUOT

:)) süper ya

işe yarayabilir dimi:)

bu arada canim bende 1,5 senelik evliyim ayni zamnlarda evlenmişiz demekki cok sevindim ben senden yaş olarak kucuk olabilirm tabi

Back