Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınpederin de senin kocanı ATM olarak görüyor, ne yazık. Oğlu artık evlenmiş, yuva kurmuş bırak da kendi yagiyla kavrulsun be adam.
K.validene İnan söyleyecek soz bulamıyorum. Kadin, basından ayagina kadar problem. İcim çekildi resmen okurken.
Valla canım Allah yardımcın olsun. Esın biraz onların aklina gidiyor ama tabi aklın yolu bir. Düşünceli de davranıyor, arada sıkışmış.
İsin este bittiği bir konu yine. Senin de mesafeli durman gereken..
çocuğun ve evliliğin için biraz sabretmen lazım .kayınvaliden sana alıştıktan sonra inan seni sevecektir .çünkü aynı olayın dahada zoru benim başımdan geçti neyseki onları sessizliğimle yendim hiç o güzel canını onun bunun için üzme
şu ailelerin evlatlarini banka gibi görmesi yokmu deli ediyo insani ya sanki hiç para görmemişler gibi deli oluyolar para yoksa evlatta yok diyorlar yazik yaaaaaaaaa cok yazikkkkkkkkk bu kadar zor duruma sokmalrina ne gerek var tamma annesi babasi az cok yardimda bulunurda bu kadar da degil
umarım öyle olur keşke tek sewmemesi sorun olsa
maddiyatçılar en büyük sorun[/QU
eşinin ailesinin maddi durumu zayıfsa söylenecek bir şey yok ama aç gözlülüklerinden ise bu yaptıkları eşininde zamanla gözü açılır bunlar için kafanı yorma benimde hep ailem destek olmuştu bu artık alışalagelmiş bir durum hali
çok kızıyorum ya destek olacağına köstek oluyolar varya bide bugunlerin yarınları var eline kalacaklar işte iyi olsana sen demi ama aman boşver takma kafaya el gibi git gel bi işe dokunma bi iş oldumu hemen çocuğu alıver kucağına tavrını bilsinler sakın yaranmaya kendini sevdirmeye çalışma salla üzülme sen canım benm
umarım öyle olur keşke tek sewmemesi sorun olsa
maddiyatçılar en büyük sorun[/QU
eşinin ailesinin maddi durumu zayıfsa söylenecek bir şey yok ama aç gözlülüklerinden ise bu yaptıkları eşininde zamanla gözü açılır bunlar için kafanı yorma benimde hep ailem destek olmuştu bu artık alışalagelmiş bir durum hali
tamamen aç gözlük yapıyorlar bir sürü yatırımları war onları satmaya kıyamayıp bizden istiyorlar
iyilik yapmıcan kimseye kızım kötü olacan kötü oldun mu senden beklentileri azalıyo zaten desemde yapmaz oluyo bulaşmıyolar sana hele hele sölediklerine birde alındığını farkediyosa sana zarar verdiğini anladığı anda zaten 2 katına çıkıyo yaptıkları yapacakları umursamaz olmak çok işe yarar bence:)
o zamnlarda bile canim yine dediğim dedik olsun istiyorlar. ozamnda ayri bi dert bencede el gibi git mesefeni koy nasil olsa sen iyideyapsan kotusun kotude yapsan kotusun anlasin moralini hiç bozma bişey derse eger san kac senedir sizin içinizdeyim annecim san cekmişim dersin seni cok sevdiğim için hep sana benzemeye calişiyorum dersin olur biter örnek aliyorum kendime seni de[/QUOT
:)) süper ya
esinin ailesine karsi boyle kin beslersen evliliginin sonunu goremessin
biraz alttan almayi dene yap gonlunu kaybetmessin kazanirsin
o zamnlarda bile canim yine dediğim dedik olsun istiyorlar. ozamnda ayri bi dert bencede el gibi git mesefeni koy nasil olsa sen iyideyapsan kotusun kotude yapsan kotusun anlasin moralini hiç bozma bişey derse eger san kac senedir sizin içinizdeyim annecim san cekmişim dersin seni cok sevdiğim için hep sana benzemeye calişiyorum dersin olur biter örnek aliyorum kendime seni de[/QUOT
:)) süper ya
işe yarayabilir dimi:)
işe yarayabilir dimi:)
öyle görünüyor
deneyip bildiricem :))
öyle görünüyor
deneyip bildiricem :))
bekliyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ozamnnnnnnnnnnnnnn