nişanlılık ve tercih

merhaba benim 4 yıllık ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım.Nişanlım zengin değil orta halli,yıl da belki bir kez tatile gidebiliyoruz,pahalı hediye desen hiç alamıyor durumu yok hayatımız hep aynı,geçenlerde arkadaşım bana benim bir tanık var seni görmüş hoşlanmış dedi,ben önce önemsemedim een napayım gibisinden bir cevap verdim ama duydum ki çocuk çok zenginmiş vs.sonra fotoğrafını istedim arkadaşımdan nişamlımdan yakışıklı ne yalan söyliyim biraz hoşlandım,Sonra kendi kendime düşündüm bir tarafta çekici,zengin bir adam diğer tarafta 4 yıllık sevgilim arada kaldım onuda yüz üstü bırakmak içime sinmiyor ne yapmam gerek off
Hahahahahahahha😂😂😂agamm bizimle eylenir

her insanın düşünceleri,beklentileri,karakteri farklıdır
Hayat zengin fakir güzel çirkin diye bakmak çok yanlış bu sizi yanlışa sürükler bı insanın parası varmı diye bakmayın merhameti var mı size iyi davranır mi sizi severmi değer verir mi bu önemli eğer bı insan zengin veya yakışıklı diye onunla olursanız yarın öbür gün üzülürsünüz sonra çok ah vah yaparsınız

Hayat zengin fakir güzel çirkin diye bakmak çok yanlış bu sizi yanlışa sürükler bı insanın parası varmı diye bakmayın merhameti var mı size iyi davranır mi sizi severmi değer verir mi bu önemli eğer bı insan zengin veya yakışıklı diye onunla olursanız yarın öbür gün üzülürsünüz sonra çok ah vah yaparsınız
benim tavsiyemde bunlarla avutmayın kendinizi dünyaya bir kez geliyoruz

Hayata bakış acılarımız farklı ben ne desem de siz tersini soyliceksiniz ben merhameti aşkı seçtim hayatta ve o kadar mutluyum ki umarım aynısını hayatta yakalarsınız
evet farklı olduğu için zıt düşüncelerimiz var,Teşekkürler

Za
ZateN kendisi için Nisan bozmuş bir kişiyi ciddi düşünmezki hiçbir erkek...birde zengin adamlar öyle sanıldığı gibide değil zaten var benim bir arkadaşım kocasinin aile şirketleri var bayağı durumları çok iyi ama kadının nereye harcama yaptığını sorgular sürekli ..öyle pahalı hediye oraya buraya tatil falan hiç işi olmaz adamın...
Ya zaten diğer türlü filmlerde olur öyle serbest ve rahat harcamak 😅

Ya şaka mısın ? Terbiyesizlik bu . Az once de konu açmışsın . Çocuk merakı diye . En azından para avcısı değiliz senin gibi

merhaba benim 4 yıllık ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım.Nişanlım zengin değil orta halli,yıl da belki bir kez tatile gidebiliyoruz,pahalı hediye desen hiç alamıyor durumu yok hayatımız hep aynı,geçenlerde arkadaşım bana benim bir tanık var seni görmüş hoşlanmış dedi,ben önce önemsemedim een napayım gibisinden bir cevap verdim ama duydum ki çocuk çok zenginmiş vs.sonra fotoğrafını istedim arkadaşımdan nişamlımdan yakışıklı ne yalan söyliyim biraz hoşlandım,Sonra kendi kendime düşündüm bir tarafta çekici,zengin bir adam diğer tarafta 4 yıllık sevgilim arada kaldım onuda yüz üstü bırakmak içime sinmiyor ne yapmam gerek off
Zengin olmasi sizin zengin hayati yasiycaginizin garantisi mi? Kimisi az kazanci olur ama el ustunde tutar kimisi olurda cimrilik yapar.Siz pahali hediye almiyo diyosunuz ama neye gore pahali hediye almiyo.Adamin butcesine gore adam belki size pahali aliyo ama size pahali gelmiyo.Karakter degerlendirin.Parayla evlenmiyosunuz.Parayla uyumiycaksiniz.Zenginlik size adami sakir sakir sohbet muhabbet ettirmiycek.Nisanlinizdan karakter olarak memnun degilseniz o ayri.Bir isi bir geliri olmasada diycek olsaniz anlardimda.Zengin olanin karakterini dahi bilmiyosunuz sonucta.

sonunun ne olacağını bildiğin bi yola girmek istememişsin sadece en doğrusunu yaptığını düşünüyorum ben

Bu ne garip düşünce tarzı ben anlamadım önemli olan insanların birbirini sevmesi sayması değil galiba bu zamanlarda artık

Sanırım nişanlından tam emin değilsin belki de ilgi Alakası seni mutlu ediyor diğer tarafta isteklerin ağır basmış

Sen çirkin şurada dur,ben bir güzel bulana kadar....... Demiş bir atasözü o zenginden ,daha çok zengin bulursan ona da gönlün kayar senin. Millet ayran gönüllü olmuş haberimiz yok. O çocuğa acıdım şimdi.cunku çocukcagiz hiç birşeyden habersiz kesin senin gönlünü güdüyordur yazık çok yazikkkkkkk..........

X