- 24 Ocak 2021
- 11.149
- 25.056
Sen gerçek olamazsıninsanın gönlü kayabiliyor daha rahat etmek için vs sebeplerim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen gerçek olamazsıninsanın gönlü kayabiliyor daha rahat etmek için vs sebeplerim var
Mademki farklı arayislar farklı tercihler icerisindesiniz bu durumda en doğrusu nisanlinizdan ayrılmak..çünkü diğer türlü karşı tarafı yedekte tutmuş gibi oluyorsunuz ..ayrılın kritilerlerinize uygun kişiler bakın bencebiliyor sanırım arkadaşım söylemiştir ama iş daha oralara gelmedi,ben kendi kendime düşünüyorum
neden ? kimse kimseye mecbur değildir bende değilimSen gerçek olamazsın
Tm nişanlını bırak bari adam senin gibi bir paragözden kurtulmuş olsun sende o adamın paralarıyla saadetine saadet katarsın tabi mümkünseneden ? kimse kimseye mecbur değildir bende değilim
sadece daha zengin değil daha da yakışıklıTm nişanlını bırak bari adam senin gibi bir paragözden kurtulmuş olsun sende o adamın paralarıyla saadetine saadet katarsın tabi mümkünse
Duygulardan hiç bahsedilmemiş. Nişanlı olduğunuzu bildiği hâlde arkadaşınız nasıl başkasını öneriyor? Linç yemek için üye olmuş gibisinizmerhaba benim 4 yıllık ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım.Nişanlım zengin değil orta halli,yıl da belki bir kez tatile gidebiliyoruz,pahalı hediye desen hiç alamıyor durumu yok hayatımız hep aynı,geçenlerde arkadaşım bana benim bir tanık var seni görmüş hoşlanmış dedi,ben önce önemsemedim een napayım gibisinden bir cevap verdim ama duydum ki çocuk çok zenginmiş vs.sonra fotoğrafını istedim arkadaşımdan nişamlımdan yakışıklı ne yalan söyliyim biraz hoşlandım,Sonra kendi kendime düşündüm bir tarafta çekici,zengin bir adam diğer tarafta 4 yıllık sevgilim arada kaldım onuda yüz üstü bırakmak içime sinmiyor ne yapmam gerek off
okuduklarınızdan bunu mu anladınız ? önermedi sadece olanı söyledi onu bırak bu daha iyi falan demedi tamam mı ?Duygulardan hiç bahsedilmemiş. Nişanlı olduğunuzu bildiği hâlde arkadaşınız nasıl başkasını öneriyor? Linç yemek için üye olmuş gibisiniz
Nişanlı kadına başka bir adamı söylemek doğru mu sizce?okuduklarınızdan bunu mu anladınız ? önermedi sadece olanı söyledi onu bırak bu daha iyi falan demedi tamam mı ?
bende birşey saklamaz o yüzden söylemiştirNişanlı kadına başka bir adamı söylemek doğru mu sizce?
Keşke o zaman siz zengin olsaydınız da nişanlınız daha rahat bir hayatı sizin sayenizde yaşasaydıinsanın gönlü kayabiliyor daha rahat etmek için vs sebeplerim var
siz kendi kararınızı vermişsiniz de vicdanınızı sorguluyorsunuz sizden bu denli bir yaklaşım görmese arkadaşınız size bunu teklif etmeye bile cesaret edemez bence nisanlinizdan ayrılmak onun yararına olur şimdiden böyle bir düşünceye girdiyseniz evliliginizi düşünemiyorum bilededim ya onu yüz üstü bırakmak istemiyorum kararsızım
Waaawwww sakın kaçırmasadece daha zengin değil daha da yakışıklı
ZateN kendisi için Nisan bozmuş bir kişiyi ciddi düşünmezki hiçbir erkek...birde zengin adamlar öyle sanıldığı gibide değil zaten var benim bir arkadaşım kocasinin aile şirketleri var bayağı durumları çok iyi ama kadının nereye harcama yaptığını sorgular sürekli ..öyle pahalı hediye oraya buraya tatil falan hiç işi olmaz adamın...Tm nişanlını bırak bari adam senin gibi bir paragözden kurtulmuş olsun sende o adamın paralarıyla saadetine saadet katarsın tabi mümkünse
Bir tek sebeb o değil ama 4 yıl ilişkiyi bitirmek aklınıza gelmemiş ..takı karşınıza daha zengin ve daha yakışıklı biri çıkana kadar...tek sebep o değil bi anlamadınız yaa
seviyorum ama aşk falan değil,benim içinde refah seviyesi daha önemli tabiki zor bir kararBu durumda olan 2 arkadaşım vardı ama 8 yıllık ilişkilerini bitirip kendilerince daha iyisi ile evlendiler. Kendilerince mantıklı sebepler buldular tabi. Valla ikisi de maddi olarak rahatlar çoluk çocuğa karıştılar. Bana etik gelmese de durum bu. Ama sizin sonunuz ne olur onu bilemem. Bunu düşünüyorsanız da zaten nişanlınızı sevmiyorsunuz demektir
İşte midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak da var. O adam sizinle evlenecek mi bilinmez. Fakat refah önemliyse ayrılıp ona göre birini seçmeniz daha mantıklıseviyorum ama aşk falan değil,benim içinde refah seviyesi daha önemli tabiki zor bir karar