nişanlılık ve tercih

biliyor sanırım arkadaşım söylemiştir ama iş daha oralara gelmedi,ben kendi kendime düşünüyorum
Mademki farklı arayislar farklı tercihler icerisindesiniz bu durumda en doğrusu nisanlinizdan ayrılmak..çünkü diğer türlü karşı tarafı yedekte tutmuş gibi oluyorsunuz ..ayrılın kritilerlerinize uygun kişiler bakın bence

Zengin adamlarda öyle sırada bekliyordu kimle evlensekte hayatını kurtarsak diye.
Sen bugün daha zengini için söz verdiğin insanı yolda bırakırsan, yola çıktığında seni yarın bir gün senden daha genç ve güzeli için seni yolda bırakır. Bu dünyanın adalet sistemi böyle.

merhaba benim 4 yıllık ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım.Nişanlım zengin değil orta halli,yıl da belki bir kez tatile gidebiliyoruz,pahalı hediye desen hiç alamıyor durumu yok hayatımız hep aynı,geçenlerde arkadaşım bana benim bir tanık var seni görmüş hoşlanmış dedi,ben önce önemsemedim een napayım gibisinden bir cevap verdim ama duydum ki çocuk çok zenginmiş vs.sonra fotoğrafını istedim arkadaşımdan nişamlımdan yakışıklı ne yalan söyliyim biraz hoşlandım,Sonra kendi kendime düşündüm bir tarafta çekici,zengin bir adam diğer tarafta 4 yıllık sevgilim arada kaldım onuda yüz üstü bırakmak içime sinmiyor ne yapmam gerek off
Duygulardan hiç bahsedilmemiş. Nişanlı olduğunuzu bildiği hâlde arkadaşınız nasıl başkasını öneriyor? Linç yemek için üye olmuş gibisiniz

Duygulardan hiç bahsedilmemiş. Nişanlı olduğunuzu bildiği hâlde arkadaşınız nasıl başkasını öneriyor? Linç yemek için üye olmuş gibisiniz
okuduklarınızdan bunu mu anladınız ? önermedi sadece olanı söyledi onu bırak bu daha iyi falan demedi tamam mı ?

dedim ya onu yüz üstü bırakmak istemiyorum kararsızım
siz kendi kararınızı vermişsiniz de vicdanınızı sorguluyorsunuz sizden bu denli bir yaklaşım görmese arkadaşınız size bunu teklif etmeye bile cesaret edemez bence nisanlinizdan ayrılmak onun yararına olur şimdiden böyle bir düşünceye girdiyseniz evliliginizi düşünemiyorum bile

Za
Tm nişanlını bırak bari adam senin gibi bir paragözden kurtulmuş olsun 😅 sende o adamın paralarıyla saadetine saadet katarsın tabi mümkünse 🤑
ZateN kendisi için Nisan bozmuş bir kişiyi ciddi düşünmezki hiçbir erkek...birde zengin adamlar öyle sanıldığı gibide değil zaten var benim bir arkadaşım kocasinin aile şirketleri var bayağı durumları çok iyi ama kadının nereye harcama yaptığını sorgular sürekli ..öyle pahalı hediye oraya buraya tatil falan hiç işi olmaz adamın...

Bu durumda olan 2 arkadaşım vardı ama nişanlı değillerdi 8 yıllık ilişkilerini bitirip kendilerince daha iyisi ile evlendiler. Kendilerince mantıklı sebepler buldular tabi. Valla ikisi de maddi olarak rahatlar çoluk çocuğa karıştılar. Bana etik gelmese de durum bu. Ama sizin sonunuz ne olur onu bilemem. Bunu düşünüyorsanız da zaten nişanlınızı sevmiyorsunuz demektir

Bu durumda olan 2 arkadaşım vardı ama 8 yıllık ilişkilerini bitirip kendilerince daha iyisi ile evlendiler. Kendilerince mantıklı sebepler buldular tabi. Valla ikisi de maddi olarak rahatlar çoluk çocuğa karıştılar. Bana etik gelmese de durum bu. Ama sizin sonunuz ne olur onu bilemem. Bunu düşünüyorsanız da zaten nişanlınızı sevmiyorsunuz demektir
seviyorum ama aşk falan değil,benim içinde refah seviyesi daha önemli tabiki zor bir karar

Ziya : birden karsımda bir aslan,10 metre!
Abisi: ziyaaaaaaaaa :)))))
Ziya:yani 5 metre.
Abisi:ziyaaaaaaaaaaaaaaa:)))
Ziya:ya aslan kadar aslan işte, dogrulttum tufegı.. Tık! Mermi yok..
Allahtan yanımda çakı var.. Çıkarttım çakıyı, atladım aslanın ustune..
Böyle tak tak tak @#&#-#(#)#)#)#/#-#
Abisi:ZİYA ÇAKIYLA ASLAN MI ÖLDÜRDÜN (*¿*)

Konuyu okuyunca aklıma Ziya geldı..
Hayırlısı, evlen bence yakısıklı ve zengin cocukla. Bir daha bu fırsat cıkmaz bence karsına :))))

seviyorum ama aşk falan değil,benim içinde refah seviyesi daha önemli tabiki zor bir karar
İşte midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak da var. O adam sizinle evlenecek mi bilinmez. Fakat refah önemliyse ayrılıp ona göre birini seçmeniz daha mantıklı

X