eski sevgilim nişanlısını aldatıyor

Aynısı başıma geldi. Eski sevgilim nisanlandiktan sonra aradı. O bilmiyorum zannediyordu ama nişanlısının bir arkadasi benim de arkadaşımdı. Buluşmak istedi konuştu, konuştu ben sakince dinledim ve nişanını tebrik ettim. Kekeledi ve kapattı. Kıza söylemek aklımın ucundan geçmemişti. Üzerinde düşünmedim bile.

Ben o kızın yerinde olsam bilmek isterdim .
Yani söyleme de .
Eski sevgilisine yazan adamla evlenip başımı yakmak istemem evlenince de aldatacak .
Bilemedim ben olsam bilmek isterdim.

Birinci mesajdan sonra engellemen gerekirdi.
Yazmaya ısrarla devam ettiyse kesinlikle nişanlısını söylerdim. Ben olsam bende bilmek isterim çünkü. Biraz empati yap.
İyide bu kız olmazsa başkasına yazar yani bu adamın nişanlısı bunu bilmeli bence

Bana da birisi evlendikten sonra yazdı tehdit ettim bir daha yazmadı🤣🤣
Savcılığa vericektim ki tehditte değildi veririm de tacizlerine devam etseydi.
Fake hesap açmış falan.
Eşine söylemedim ama üzüldüm onun adına kadın da iyi biri belli.

Birinci mesajdan sonra engellemen gerekirdi.
Yazmaya ısrarla devam ettiyse kesinlikle nişanlısını söylerdim. Ben olsam bende bilmek isterim çünkü. Biraz empati yap.
Bende orasını anlamadım.
Madem sevgi aşk bitti eskiyle işim olmaz.
Cevap bile vermem.
Böyle arkadas falan kalmak bana göre değil muhattab olmam.
Olmuş bitmiş olsaydı olurdu zaten olmadıysa kendi kaybeder yıllar sonra dönüyorlar falan ne münasebet ya oturup konışucam .

Ben olsam ekran görüntülerini Cc alır ve nişanlısına atardım.
“Nişanlın bir daha beni rahatsız ederse polise şikayet edeceğim. “ yazar
Sonra da ikisini birden engellerdim.

cok caresizim kızlar. 4 yıl önce askla baslayan bir ilişkim vardi cok asıktı bana güya. 2 yıl boyunca sancıyla gözyaslarıyla devam etti ve bitti. suan hicbirsey hissetmiyorum hatta şükrediyorum bittiği için. geçenlerde bir gece bu eski erkek arkadasım bana mesaj attı.. hatta ara ara yazıyordu zaten. bana yasadığımız eski güzel anılardan bahsetti neler yasadığımızı iltifatlar vs... tabi hiç önemsemedim hatta gereken cevabi verdim.. işin garip tarafı ona 3 yıl önce attığım fotograflardan bir tanesini bana o gece gönderdi.. hala telefonunda saklıyor.. konusma o gece bitti uzatmadım.. aradan biraz zaman gecti ve ben onunla olan ortak arkadaslarmızdan bir tanesiyle görüştüm ondan bahsetti.. meğerse bana yazdığı tarihte 20 günlük nişanlıymış.. arkadaşımla şok gecirdik actım konusmayı gösterdim inanılır gibi değildi.... bunu nişanlısına nasıl yapabildi bilmiyorum.. ki bu ilkte değil bana yazdığı o geceden 1 ay önce yine yazmıstı yani nişanlılık öncesinde de yazmıs oluyor baya flört eder özlem duyar bi tarafı vardı... nişanlısın söyleyelim dedi arkadaslarım ama istemedim. sebep olmak istemedim yani evlenmelerine bir ay varmış aklım cok karısık ne diyorsunuz...
Karaktersizmis.İyiki ayrilmissin nisanlisina üzüldüm.

Fotograf saklamasina anlam verme .bende gecen gun 2 sene once konustugum bir cocugun fotogracini galerimde buldu baya asagilarda .hepsini sildim saniyordum megersem kalmis o orda .muhtemelen silerken denk geldi aa bu burdamiymis dedi sonrada sana mesaj atti
cok farklı yerlere odaklanıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz... benim o adamla işim bitmiş zaten.. anlam cıkarmam mümkün değil.. sorduğum sorudan nasıl uzak bir yanit anlam veremedim gercekten..

Kusura bakmayın da bende anlayamadım sizi. Hele hele konunun ilk cümlesi olan " çok çaresizim " kısmını hiç anlamadım...
kendimi kızın yerine koymamla birlikte başıma kaynar sular dökülüyor.. empati kurduğunuzda bu his sizi rahatsız etmiyor mu... bu benimde basıma gelebilirdi cok yakın bi arkadasıma da size de... emin olun hiç tanımadığım bir kadının basına gelse de cok üzülürüm.....

cok farklı yerlere odaklanıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz... benim o adamla işim bitmiş zaten.. anlam cıkarmam mümkün değil.. sorduğum sorudan nasıl uzak bir yanit anlam veremedim gercekten..
İsin garip tarafi diye fotograf meselesini anlatmissin ,garip degil iste onu anlatiyoruz

Back
X