eski sevgilim nişanlısını aldatıyor

Adamı engelleyin, muhatap almaya değmez. Bozulacaksa da sizden olmasın. Evet, vicdanen el atmak lazım ama siz suçlu çıkabilirsiniz. Allah er ya da geç karşısına çıkarır zaten kızın. İnş erken olur tabii
umarımm ya umarımmm gercekten bu olaya müdahil olmak istediğim en son sey bile değilll.. umarımm bir an önce karsına cıkar...

bu sorunun cevabı bu değil malesef... ben kendime bu soruyu sorduğumda cevabım acı ama gercektir ki nişanlımın eski sevgilisine dair en ufak bir meyili benim için o ilkişkinin bitmiş olduğunun göstergesidir hele ki düğüne bir ay kala... sizin tercihinize de saygı duyuyorum tabiki..
e kalbi bin parça her parçada ayrı birileri varsa tabiki ben de istemem. aynı şeyi düşünüyor ama farklı yorumluyoruz :)

cok caresizim kızlar. 4 yıl önce askla baslayan bir ilişkim vardi cok asıktı bana güya. 2 yıl boyunca sancıyla gözyaslarıyla devam etti ve bitti. suan hicbirsey hissetmiyorum hatta şükrediyorum bittiği için. geçenlerde bir gece bu eski erkek arkadasım bana mesaj attı.. hatta ara ara yazıyordu zaten. bana yasadığımız eski güzel anılardan bahsetti neler yasadığımızı iltifatlar vs... tabi hiç önemsemedim hatta gereken cevabi verdim.. işin garip tarafı ona 3 yıl önce attığım fotograflardan bir tanesini bana o gece gönderdi.. hala telefonunda saklıyor.. konusma o gece bitti uzatmadım.. aradan biraz zaman gecti ve ben onunla olan ortak arkadaslarmızdan bir tanesiyle görüştüm ondan bahsetti.. meğerse bana yazdığı tarihte 20 günlük nişanlıymış.. arkadaşımla şok gecirdik actım konusmayı gösterdim inanılır gibi değildi.... bunu nişanlısına nasıl yapabildi bilmiyorum.. ki bu ilkte değil bana yazdığı o geceden 1 ay önce yine yazmıstı yani nişanlılık öncesinde de yazmıs oluyor baya flört eder özlem duyar bi tarafı vardı... nişanlısın söyleyelim dedi arkadaslarım ama istemedim. sebep olmak istemedim yani evlenmelerine bir ay varmış aklım cok karısık ne diyorsunuz...
Karışma hiç bir şeye onu da engelle sil gitsin.Sen kötü olursun

e kalbi bin parça her parçada ayrı birileri varsa tabiki ben de istemem. aynı şeyi düşünüyor ama farklı yorumluyoruz :)
hayır farklı yorumlamıyoruz siz anlamsiz bir yere cekiyorsunuz anlayamadım.. ama benim gibi düsünmenize sevindim.. keske her kadın bu farkındalığın icerisinde olabilse.. nisanlısının baska birilerine yazdığını öğrendiğinde güçlü bir tavır sergileyeceğini bilsem coktan söylemiştim... tabi bana ortalığı bulandırma deyip görmezden gelme ihtimali de var..

adamla hiccbir derdim yok inanınn 4 yıl olacak nerdeyse ve üzerinden cok su aktı.. sadece vicdanım rahat olsun diye düşünüyorum ama kız ya benim gibi düşünmüyorsa ya bi seferlik hatadır neden ortalığı karistırıyorsun tarzında bisey derse diye düşünüyorum...

Ne vijdanında söz ediyorsunuz.sanki kız sizin arkadaşınız. Bu durum durum sizi hiç ilgilendirmiyor Muhtemelen tanımıyorsunuz da
Ayrıca madem adama karşı hiçbir duygu hissetmiyorsunuz neden mesajlarına cevap verdiniz. Eski sevgiline duyguları biten bir insan mesaja cevap vermezdi. sanki eski sevgilinizin size dönmesini istiyorsunuz. Burdan verdiğiniz izlenim bu.

Ne vijdanında söz ediyorsunuz.sanki kız sizin arkadaşınız. Bu durum durum sizi hiç ilgilendirmiyor Muhtemelen tanımıyorsunuz da
Ayrıca madem adama karşı hiçbir duygu hissetmiyorsunuz neden mesajlarına cevap verdiniz. Eski sevgiline duyguları biten bir insan mesaja cevap vermezdi. sanki eski sevgilinizin size dönmesini istiyorsunuz. Burdan verdiğiniz izlenim bu.
ben kendimi kızın yerine koydum ve cok cok kötü hissettim.. ki arkadaslarım söyleyelim dediklerinde bizzat karsı cıktım.. dediğim gibi empati kurduğumda kötü hissettiğim için kararsiz kalıp böyle bir konu actım.. dilerim hiçbirimiz böyle bir durumu yasamayız..

ben kendimi kızın yerine koydum ve cok cok kötü hissettim.. ki arkadaslarım söyleyelim dediklerinde bizzat karsı cıktım.. dediğim gibi empati kurduğumda kötü hissettiğim için kararsiz kalıp böyle bir konu actım.. dilerim hiçbirimiz böyle bir durumu yasamayız..
[/Q

Madem kızı bu kadar çok düşünüyorsunuz eski sevgiliniz bir da mesaj attığında cevap vermeyin direk engelleyin. Gerçek empatiyi bu şekilde gösterebilirsiniz

cok caresizim kızlar. 4 yıl önce askla baslayan bir ilişkim vardi cok asıktı bana güya. 2 yıl boyunca sancıyla gözyaslarıyla devam etti ve bitti. suan hicbirsey hissetmiyorum hatta şükrediyorum bittiği için. geçenlerde bir gece bu eski erkek arkadasım bana mesaj attı.. hatta ara ara yazıyordu zaten. bana yasadığımız eski güzel anılardan bahsetti neler yasadığımızı iltifatlar vs... tabi hiç önemsemedim hatta gereken cevabi verdim.. işin garip tarafı ona 3 yıl önce attığım fotograflardan bir tanesini bana o gece gönderdi.. hala telefonunda saklıyor.. konusma o gece bitti uzatmadım.. aradan biraz zaman gecti ve ben onunla olan ortak arkadaslarmızdan bir tanesiyle görüştüm ondan bahsetti.. meğerse bana yazdığı tarihte 20 günlük nişanlıymış.. arkadaşımla şok gecirdik actım konusmayı gösterdim inanılır gibi değildi.... bunu nişanlısına nasıl yapabildi bilmiyorum.. ki bu ilkte değil bana yazdığı o geceden 1 ay önce yine yazmıstı yani nişanlılık öncesinde de yazmıs oluyor baya flört eder özlem duyar bi tarafı vardı... nişanlısın söyleyelim dedi arkadaslarım ama istemedim. sebep olmak istemedim yani evlenmelerine bir ay varmış aklım cok karısık ne diyorsunuz...
Birinci mesajdan sonra engellemen gerekirdi.
Yazmaya ısrarla devam ettiyse kesinlikle nişanlısını söylerdim. Ben olsam bende bilmek isterim çünkü. Biraz empati yap.

bana yazdığında haberim yoktu.. nişanlı olduğunu öğrendiğim gün de her yerden engelledim zaten.. bahsettiğim empati sizin kasttettiğniz gibi yazıp cevap verme gibi değil.. nişanlımın evlenmeden önce baskalarına yazması beni acaip rahatsiz eder hatta bitiririm ilişkiyi. ve bunu bilen birinin gercekten bana söyleemsini isterim..

Birinci mesajdan sonra engellemen gerekirdi.
Yazmaya ısrarla devam ettiyse kesinlikle nişanlısını söylerdim. Ben olsam bende bilmek isterim çünkü. Biraz empati yap.
bana yazdığında 20 günlük nişanli olduğunu öğrendiğim gün engelledim zaten... kızın gerekeni yapmamasından korkuyorum. görmezden gelebilir ne karışıyorsun diyebilir...

adamla hiccbir derdim yok inanınn 4 yıl olacak nerdeyse ve üzerinden cok su aktı.. sadece vicdanım rahat olsun diye düşünüyorum ama kız ya benim gibi düşünmüyorsa ya bi seferlik hatadır neden ortalığı karistırıyorsun tarzında bisey derse diye düşünüyorum...
Arkadaşın tanımıyor mu kızı senin haberin yokmuş gibi o iletse olmaz mı

Sen niye şok geçirdin anlamadım ki ne var bunda büyütecek inanamayacak? Zaten seni aldattığını düşünüp ayrılmışsın. Ne mal olduğunu biliyormuşsun. Nesine şaşırdın.
biz nişanlı değildik ama.. bir de evlilik tarihi hersey belirlenmişken yapıyor bunu.. sasırmam gayet normal değil mi..

tam anlayamamışsınız beni.
Hayir anladim, siz o kiza iyilik yapmak istiyorsunuz kendinizce
Ama tek yazdigi kisi siz degilsiniz yuzde doksan
Yani siz soyleseniz bile kizi kurtaramazsiniz affedecektir , adamin soyledkklerine ikna olacaktir sonra yine aldatilir
Erkegin Sevgilisi yada nisanlisi oldugu halde bile bile yazan onu birakir beni alir kafasinda kadinlar da dolusuyla var
BOyle devam edebilir yani
BOsa enerji

Fotograf saklamasina anlam verme .bende gecen gun 2 sene once konustugum bir cocugun fotogracini galerimde buldu baya asagilarda .hepsini sildim saniyordum megersem kalmis o orda .muhtemelen silerken denk geldi aa bu burdamiymis dedi sonrada sana mesaj atti

Ben olsam kesinlikle söylemem,hiç gerek yok buna .Sizi ilgilendiren bir konu hiç değil. Sizin suçlu çıkma ihtimaliniz bile çok yüksek bunu yaparsanız.Insanlara iyilik yaramiyor, hele böyle bir durumda.

Fotograf saklamasina anlam verme .bende gecen gun 2 sene once konustugum bir cocugun fotogracini galerimde buldu baya asagilarda .hepsini sildim saniyordum megersem kalmis o orda .muhtemelen silerken denk geldi aa bu burdamiymis dedi sonrada sana mesaj atti
Bazı erkekler hiç göründükleri gibi değiller, öyle çakallar ki fotoğraf saklayıp ilerde yine ikna ederim tarzı yaklaşıyorlar.Kadinlar duygusal yaratıklar ve zannediyorlar ki ; aa bak silmemis saklamis ,beni unutamiyo,seviyo halen gibi gibi ve etkileniyorlar. İşte o erkekler bunu bildiğinden saklıyor o fotoğrafı.Yoksa aklı başında adam bunu asla yapmaz.

Evet yüz göz olmak kulağa can sıkıcı geliyor ama ben bana söylenmesini isterdim o yüzden söylerdim. Eğer makul bir insansa kötü filan olmazsınız, aksi durumda da artık gerisi nişanlısının problemi oluyor tamamen. Aklıma şöyle bişey geldi. Lisedeyken sınıfta bi çift vardı. Çocuk kızın arkasından o… diye orda burda konuşup dalga geçen rezil biriydi. Kız da biraz salak bi tip olduğu için heralde böyle dejenere bi ilişkileri var diye düşünüyordum. Bi gün durakta beklerken kızla tek kaldık ve sevgilisinden, ilişkilerinden bahsetmeye başladı. Kız baya büyük aşk yaşadıklarını sanıyordu. Ertesi gün kıza gidip söyledim, kız sevgilisiyle konuştu ve sonra bana kötü kötü bakmaya başladı. Yanıma gelip sen bana o.. demişsin dedi… ben de peki madem diyip geçtim. Ama bana yazan kişinin sevgilisine ulaştığımda teşekkür aldığım da oldu, hatta şu an arkadaşız o kızla. Karşımızdaki kişinin vereceği tepkiyi bilemeyiz ama benim içim söylemeden rahat etmezdi çünkü kız çok düzgün biri de olabilir

işin garip tarafı ona 3 yıl önce attığım fotograflardan bir tanesini bana o gece gönderdi.. hala telefonunda saklıyor..
Bence en ilginç olanı bu ayrılalı 3 yıl geçmiş sapık gibi fotoğrafınızı saklıyor olması beni rahatsız ederdi şahsen,siz biraz duygusal yaklaşmışsınız

Back
X