nişanlılık ve tercih

serapmn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
27
-17
30
merhaba benim 4 yıllık ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım.Nişanlım zengin değil orta halli,yıl da belki bir kez tatile gidebiliyoruz,pahalı hediye desen hiç alamıyor durumu yok hayatımız hep aynı,geçenlerde arkadaşım bana benim bir tanık var seni görmüş hoşlanmış dedi,ben önce önemsemedim een napayım gibisinden bir cevap verdim ama duydum ki çocuk çok zenginmiş vs.sonra fotoğrafını istedim arkadaşımdan nişamlımdan yakışıklı ne yalan söyliyim biraz hoşlandım,Sonra kendi kendime düşündüm bir tarafta çekici,zengin bir adam diğer tarafta 4 yıllık sevgilim arada kaldım onuda yüz üstü bırakmak içime sinmiyor ne yapmam gerek off

Şaka mısın sen Nişanlına çok yazık, bence de sen zengin olanla evlen daha neler duyacağız

İnanmıyorum bunu ciddi ciddi soruyor musun? Aynı şeyi nişanlın senin için düşünse ne hissederdin? Biraz şükürlü olun ya benimde sevdiğim var 10yıldır bende ama bir türlü adını koyamıyoruz hayatımızdaki bazı engellerden ötürü vs. Sizin yerinizde olmayı isterdim belli ki siz sevmiyorsunuz nişanlınızı yargılamak istemem ama nişanlınıza acıdım..

Gerçekten bunu düşündünüz mü? Hic mi empati yapmıyorsunuz? 5 yıldır ilişkim var hic bana pahalı hediye aldı mi diye düşünmedim bile?

dedim ya onu yüz üstü bırakmak istemiyorum kararsızım

Gerçekten çok ayıp ..evlilik yoluna cikmissiniz ..Nisan yapılmış..nisanlimdan daha zengin daha yakışıklı biri var ona mı gideyim diye soruyosunuz..ben bir bayan olarak utandım sizin adınıza ..fakat bence en kısa sürede ayrilin nisanliniza iyilik yapmış olursunuz ..

Gerçekten bunu düşündünüz mü? Hic mi empati yapmıyorsunuz? 5 yıldır ilişkim var hic bana pahalı hediye aldı mi diye düşünmedim bile?

insanın gönlü kayabiliyor daha rahat etmek için vs sebeplerim var

Bundan ayrilsan bile nişanlısını kendi için terkeden adamı insan kendine eş yapar mı ? Diğer adamla güzel bir flört sonrası sepet havası yaşayabilirsiniz.

Benim de bir arkadaşım var. Beş yıllık sevgilisiyle Nişanlı ama hala gözü sağda solda, flört halinde. Daha iyi birinden teklif gelse anında bırakır nişanlısını (zaten nişanlısı da bunu ona yakistirdigi için olsa gerek aşırı kiskanc,hicbir erkekle aynı ortamda bulunmasından hoşlanmayan birisi)
Bu kişi benim sectiğim bir arkadaş degil, iş sebebiyle hep beraberiz. Ama mesela onun nişanlısı gerçekten çok tirt bir insan. Eli ekmek tutmaz,gözü yükseklerde, insan beğenmez. Boş beleş, zengin olma hayallerinde bir adam . Mesela o kız bu adamı bıraksa (samimiyetle söylüyorum) ben sevinirim:)
Sizin konunuzda da, gencsiniz güzelsiniz. Gerçekten daha iyilerine layık olduğunuzu düşünüyorsanız bir bahaneyle atın nişanı. Bundan sonra da gelen taliplerde daha seçici olursunuz. Sonuçta belki ki bir ömürlük bir ilişki değilmiş sizinkisi. Sırf "birkaç sene çıktım, boşa gitmesin bari" diye nisanlaninca boyle seyler olabiliyor... Önce ayrılın, sonra daha güzel talipler bulursunuz elbet

bana verilen cevaplardan beni anlayan tek sen oldun teşekkürler

Peki bu kişi sizinle evlilik amaclimi düşünüyor ..nişanlı olduğunuzu biliyormu ..yada nişanı bozup kendisine evet deme ihtimaliniz oldugunu
biliyor sanırım arkadaşım söylemiştir ama iş daha oralara gelmedi,ben kendi kendime düşünüyorum

Noluuurr o zengin cocuga git noluur. Nisanlina yazik ya para nerdeyse sen orda demek

Nişanlının hayatını karartma yazık adama. Şaka gibisin yaaa.3 gün ağlar unutur. Git bari zengin olanın başını yak garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…