Nişanlılık Kavgaları

Doğru zaten en çok ondan kaybediyorum ve kıymeti olmuyor. Durup durup patlamalarım yüzünden oluyor. Sağlıklı iletişim kuramadığım bu yolda tek başıma kaldığım ve bı şekilde muameleler gördüğüm için yıprandım ve basit bir olayda hepsinin acısını çıkarmaya çalıştım bu da olmadı. Yok üstüne gelmiyorum zaten sadece bekliyorum zor da olsa :)

Aramayın derım.. Evlılıgınız de boyle gıder gıbı.. Bekleyın bakalım neler olur

Su dugun sureci ciddi bir sinav canim. Benim bosandigim esim de hicbir surece dahil olmamisti maalesef evlilik surecinde de evlilige yaklasimi ayni ruhsuzlukla devam etti. Bosandigimizda cok cok uzuldu ama ben onun karakter olarak evlilige uygun olmadigina inandim. Yalniz whatsapp grubunda yazmiyor konusu talihsiz olmus kusura bakma da. Bu kadar sorunun karsisinda dolup yanlis yerden patlamissin hic iyi olmamis. Etraflica konus ve ogren derim cidden bu evlilik konusunda istekli mi degil mi. Uzerine gitme o cabalasin.

Evet zaten tek canımı sıkan ve beni huzursuz eden o. Haklı maalesef ve haklı olduğu için susup bekliyor etraflıca bakamıyor. Yo kusura bakmıyorum haklısınız yanlış yaptım. Eğer konuşursa etraflıca konuşacağım zaten. Derdimi anlatmaya çalışacağım

Annen selam diyo kadını gormezden geliyo. Ben sevgilimin anasını uzerim diye ödüm patlıyor sevgilim böyle yapsa öyle bı olay çıkarırım ki anneme 3 öğün selam yazmak zorunda kalır.

Çok üzgünüm ama sizin evlilik hep böyle gidecek herşeyi yapan taraf sen olacaksın.

Tek başına evlenen biri gibisiniz,çok ruhsuz bir ilişki.
Yanlış anlamayın ancak yazınızı okurken,kendini zorla bir adama yapışmaya çalışan bir insan profili mevcut.
Siz neden sırf kendinizi affettirmeye doğulara gidip süpriz yapıyorsunuz?
Neden tek başınıza gibi bir yuva için çırpınıyor,her fedakarlığı siz yapıyorsunuz?
Neden bir aile whatsapp grubu gibi bir saçmalık içine bir erkeğide çektiniz?
Sizin tek amacınız o gelinliği giymek ve öncesi sonrası sizin için hiççç önemli değil,çünkü böyle bir ilişkide evlilik düşünmek için ya; akli meleke eksikliği, yada sadece gelinlik giyip evlenmedi denmesin diye evlenebilir bir insan.
Sizin kendinize saygınız olsaydı bu saygısızlıklara asla göz yumamaz evlenmezdiniz.
Evlilik için yeterli olgunluğa sahip gelmediniz bana.

Tam olarak okumadim konunuzu ama su bir kere evleniyorum u birakin artik nolur
Ben evlenirken herseyin dusuk butcelisini aldim neredeyse kendi ceyizimden bahsetmiyorum Allaha sukur babamin durumu iyi herseyin iyisini aldi ama mobilyadir geljnliktir balayidir bunlar icin cok ust rakamlar harcamadim
Dediginiz gibi esimin ailesi hicbisey yapmadi
Iki oglum var bitane corap almis kul degiller hep benim ailem alir herseyimize kosarlar
Ama biz mutluyuz bence mutlu olmaya bakin
Benim annem babamda evlenirken herseyjn ycuzyny almislar ama simdi o kadar guzel yasiyolarki
Bi kere olacak diye kendinizi yipratmayjn Allah izin verirse bir omur sizin
Allah mesut etsin simdiden

Sevgiliylen böyle olmuyor bu durumlar hepımız yasıyoruz neden.cunku eşisin artık işte kafana gore bitiremezsın vs vs vs bı erkeğe ara sıra kesnlokle senı kaybedebileceği duygusunu hatırlatacaksın . boyle bi şey mı yasadınız aramayın.armaaz bılıyprum tavrı bıle her seyı sızın bu hale getirdiğinizi gösteriyorö.ya ne erkekler gördüm hayatta yapmam asla masla dedikleri şeyleri baska bır kadında yaptılar.yanı erkekleri bu kıvama getıren biziz. Eşşek gibi öyle bir arar ki. Sız kararlı olursanız ve umrunuzda değilmiş gibi davranırsanız..tavsiyem bu . nıkahlı karısıyım bla bla triplerinden cıkın.bana yanlos yaparsan benı sureklı uzersen ben de gıdebılırım mesajını vermelısınız ama konusarak degil davranıslarla. kolay gelsin kosusturmacanızda.kendşnizi yıpratmayın.

Taviz tavizi doğurmuş yine bakiyorum da
Nasilsa affeder peeeeh !
Nasılsa alttan alır
Yok iste öyle yağma. Olmamalı
Yaşlarınız cok gencmis. Karsi taraf şımarık ve bencil bence . Evet illaki elinde telefonla beklemiyor sizin mesaj atmanizi ama aramamak sormamak trip atmak herseyi sizden beklemek cok yanlış.
Ya zaten herseyle siz ilgileniyormussunuz bu ayri bir yipranmak zaten size de yazik gunah degil.mi yahu?
Bence kendinizi geriye çekin.
Bir sure de alttan almayin
Ona onun anladığı dilden davranin
Siz yapici oldukca o neden yıkıcı oluyor?
Hayir zaten siz kendi isinizle igileniyorsunuz dugun organizasyonuyla ilgileniyorsunuz,esyayla ilgileniyorsunuz muhtemelen de kendi annenizi babanizi bir yandanda onun ailesini idare ediyorsunuz (boyle zamanlarda aileler bencillesir)
Kim bilir nasil stres yuklenmistir omuzlariniza
Birde bu sacma kaprisler neden yani
Bence elinizi hicbiseye surmeyin artık

Benimki bana bize gelsene film izleyelim dedi
Sonra da beni öpmeye kalkıştı tokadi da bi güzel yedi
Sevgili falan da degildik üstelik
Sonra kendini elinde bir yuzukle evlenme teklifi ederken buldu.
Yalan degil hikayem bu işte..
Kadinlarimiz cok uyanik olmali.
Boyle islerde oyuna moyuna hileye gerek yok ama kelimelerini cok secerek konuşmalı davranislarina da cok dikkat etmeli
Benimki 1 ay kendine gelemedi
Arkadaslari inanamadi evlendiğine.Bi tanesi de hic sevgilisi olduğunu gormedim senle sevgili oldu senlede evlendi zaten diyor
Ya he heeee.
Velhasıl haklısın arkadasim.

Canım ben diğer arkadaşların yorumlarına katılmıyorum açıkçası. Evli veya nişanlı değilim bu konuda bir tecrübem yok ama bir kadın sevilip sevilmediğini pekala anlar, seviyor diyorsan seviyordur zorla kimse kimseyle evlenmez bence. Konuna gelince; benim de bir arkadaşım seninle aynı sorunları yaşadı. Damadın ailesinden maddi manevi destek görmedi, arkadaşımla nişanlısı yaptı herşeyini öyle olunca da sıkıntıları çok oldu. Durumları da sizinki gibiydi, onlarda nişanlı oldukları süre boyunca ayrı illerdeydiler. Hem uzakta olmanızdan hem de düğün öncesi bu tarz sorunlar çok oluyor evli arkadaşlarımın anlattıklarına göre. Hatta arkadaşım 5 yıllık bir sevgililik döneminden sonra nişanlandı ve o döneme dair aklımda kalan en önemli lafı;”Sevgililik gibi olmuyor, sudan sebepten tartışabiliyoruz. Çok zor nişanlılık dönemi cidden kaç kez ayrılmanın eşiğinden döndük. Sevgiliyken üzerime titreyen adam iş güç para pul düğün öncesi masraf vs den dolayı bi tuhaflaştı” demişti. Şimdi evliler gayet de güzel araları maşallah. Sana tek tavsiyem sürekli alttan alan olmaman. Adamı buna alıştırmışsın belli, arkadaşım da çok alttan alıyordu ama gerektiği zaman durmayı biliyor sınırını koruyordu. Gönlünü almak için yanına gidip sürpriz yapman çok hoş bence evlendiğin adam olduğuna göre haketmiş bile bunu senin açından. Ben bunları açıkça konuşmandan yanayım. Yıprandığını (hem kendinin hem ilişkinizin), davranışlarının seni kırdığını, maddi manevi hep yanında olduğunu ama bu şekilde davranmasından çok seninle paylaşmasını (senin yaptığın neye sinir olduğunu gibi) o şekilde çözebileceğinizi vs açıkça anlat derim. Mutluluklar diliyorum :)

Uzakta olunca haliyle çok kavga ettik
uzakta olunca kavga etmek normal kabul edilmiyor ya da gerekmiyor. İki kisi konusup anlasamiyorsa uzakta da anlasamaz yakinda da... Aranizda ne sorun oluyorsa onlari cozmeniz lazim, kavga sebebini mesafeye baglamak sorunlari sadece erteler.

Bir de simdiden birbirinizi bogmayin, aile whatsapp gruplari falan... Mecburiyetten yazilan cevaplar...

Size katılmıyorum evlenmek ya da gelinlik giymek gibi bir amacım yok. Kendime de saygım var ki şu an herhangi birşey yapmayıp sadece düşünyüorum resmi olarak evlenmiş olsam da. Birine yapışmış da değilim hiçbir zaman böyle bie karakterim olmadı. Sadece kavgaları alttan alan taraf olmaktan ben birşeyleri açıkladıktan sonra özür diliyor kendi anlamıyor bunlardan yoruldum. Acımasız bir yorum olmuş ama yine teşwkkür ederim. Doğuya gitme konusuna da gelince kendime saygım olmadığı ya da sırf gelinlik giymek için değil onu sevdiğim için gittim. Gelinlik giymek için bişeyler yapıyor olsaydım biliyorsunuz çok zor değil rastgele biriyle evlenmek önemli olan huzur. Ben de şu an geriye çekilip bunları düşünüyorum.

Aile grubuna ben almadım ama hataydı zaten biliyorum. Mesafeye bağlamıyorum ama burda olduğunda herhangi bir sorun yaşamadığım için ister istemez öyle düşündüm

Çok teşekkür ederim tebessüm ettim yorumunuzla. Sevildiğimi hissediyorum bu 2.5 senede tatmayacağım kadar değişik duygular tattım ama burda bahsetmek gereksiz diye yazmak istemedim. Zaten böyle hissetmesem evlenmek için beklerdim evlenmek gibi bir derdim yok. Tek sorun hep müzakereci benim olmam. Bu da beni yordu. İnşallah dediklerinizi başarabiliriz çok sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…