- 19 Nisan 2018
- 358
- 320
- 53
- 33
- Konu Sahibi elenaymina
Belki de korkmuyor. Göreceğiz ben de bilmiyorum artık.sizi kaybetmeden korkmuyor.
i
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki de korkmuyor. Göreceğiz ben de bilmiyorum artık.sizi kaybetmeden korkmuyor.
i
Erken yapmaya mecburdum ama dediğiniz gibi çok zorlandım ve yıprandımErkenden yapılan nikahlar sonradan patlıyor. İlgisiz insan zor Allah yardım etsin
Bence biraz adamı serbest bırakın. Hiçbirşey düşünmeyin. Şimdi uzakta olunca siz çok şey düşünüyorsunuz ama ona göre herşey normal yolundadır belkide. Bırakın bir aramayın mesaj atmayın. O atarsa cevap verin, o zaman güzel konuşun. Ha baktınız aramıyor sormuyor özlemiyor o zaman karşınıza alıp konuşursunuz. Beklentileriniz farklıdır. Siz tutkulu yaşamak istersiniz o normal yaşamak ister. O zaman sen yoluna ben yoluma olur. Ama durup dururken ben fedakarlık yaptım, ben alttan aldım ben gururumu ezdim derseniz, çıkıp karşınıza madem laf edecektin yapmasaydın der ve yaptıklarınızın kıymeti olmaz.
Aramayın derım.. Evlılıgınız de boyle gıder gıbı.. Bekleyın bakalım neler olurKızlar merhaba. Foruma ilk defa konu açıyorum o yüzden yanlışlarım ya da konuda kopukluk olursa şimdiden affola. Ben nişanlıyım ( daha doğrusu nikah yaptım düğünüm eylülde) 2.5 senedir birlikteyiz yaklaşık 1 senedir ikimiz de farklı şehirlerde yaşıyoruz. Bilen bilir uzaktan ilişki yürütmek hele de nişanlılıkta çok zor. Tüm düğün sürecini kendim hazırladım. Düğün salonundan tutun da davetiyeleri dağıtmaya kadar kendim yaptım. Bunu söylediğime bakmayın bir suçlu aradığım için değil içimi dökmek için yazıyorum. Haliyle hem çalışıp hem de her şeye kendim koşuşturmak beni yıprattı. Onun ailesinden zaten herhangi bir destek görmüyorum (maddi,manevi) ha bir destek de aramıyorum çok şükür ikimizin de maaşı var ama biliyorsunuz iş lafa gelince bazı insanlar mangalda kül bırakmıyor herhangi bir destek olmadıkları gibi bir şeyi eksik görünce de bir sürü laf söylüyorlar bu da haliyle sinir bozuyor. Çünkü ben hem çalışıp hem de tek başıma bu kadar yetiştiriyorum. Bir kez evleneceğim için ve kendim ödediğim için de masrafımı ona göre yapıyorum. Tabi bunlar hep sıkıntı oluyor. Ama çok önemli değil. Bu zamana kadar da uzakta olduğumuzdan ve çalışma saatlerimiz zıt olduğundan sadece mesajlaşabildiğimiz için yanlış anlaşılma olmasın diye herhangi bir şey söylemedim. Çünkü nişanlım başlarda gerçekten çok anlayışlıydı.
Ama tabi her erkek gibi desem yanlış demiş olur muyum ama epey ilgisiz. Zaten uzakta olduğu için birşeyle ilgilenemiyor ama sorduğumda da ilgisiz kalıyor. Herhangi bir işin ucundan tutmuyor ancak ben defalarca söylersem yapıyor. Bu da beni haliyle yıpratıyor ve geriyor. Bir de ufak tefek tartışmalar da oldu büyük kavgalarda hep ben alttan aldım haklı da olsam haksız da olsam. O bana göre biraz daha inatçı. Önce özür dileyen ben oldum. Hatta bir gün mesajla söylediğim basit bir şey yanlış anlaşıldı diye 3 gün konuşmadık. Yaşadığım yerden kalkıp 1 günlüğüne uçakla doğuya hiç bilmediğim yerlere gidip ona süpriz yaptım ve gönlünü aldım. Tekrardan söylüyorum kendimi haklı göstermek onu yermek için yazmıyorum bunları. Çaresiz kaldığım için yazıyorum.
Uzakta olunca haliyle çok kavga ettik ve çok yıprandık. Bu ay sonu da yaşadığım yere tayini çıktı gelecek Allahtan aksilik çıkmazsa ama geçtiğimiz perşembe bir kavga ettik. Aslında ben %100 olmasa da kavgada benim de hatam var. Konu da ailecek kurulan whatsapp grubuna cevap yazmaması annem de takıldı bana hiç yazmıyo damat bey günaydın diyoruz cevap vermiyo diye (aslında şaka yaptı gerçekten takılmadı ama benim de tersime mi geldi ne bir anda nişanlıma patladım) ama karşılıklı birbirimize epey kırıcı konuştuk. Sonucunda o günden beri konuşmuyoruz. Ben yazmasam da konuşmayız biliyorum bu da benim ağırıma gidiyor. Her ne kadar aynı eve girmesek de ben onunla nikahlıyım karşısında kim olduğunu bilmiyormuş gibi davranıyor ne olursa olsun hep benim alttan almam benim ağırıma gidiyor artık. Bu konuda hatalı olduğumu bilsem de (ki bu zamana kadar hiç bu tarz sorunlar çıkarmamıştım) gerçekten artık yorulduğumu hissettiğim için yazmak içimden gelmiyor. Bana fikir verin napmalıyım?
Yok bu sefer kararlıyım aramayacağım. Bekliyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum.Aramayın derım.. Evlılıgınız de boyle gıder gıbı.. Bekleyın bakalım neler olur
Su dugun sureci ciddi bir sinav canim. Benim bosandigim esim de hicbir surece dahil olmamisti maalesef evlilik surecinde de evlilige yaklasimi ayni ruhsuzlukla devam etti. Bosandigimizda cok cok uzuldu ama ben onun karakter olarak evlilige uygun olmadigina inandim. Yalniz whatsapp grubunda yazmiyor konusu talihsiz olmus kusura bakma da. Bu kadar sorunun karsisinda dolup yanlis yerden patlamissin hic iyi olmamis. Etraflica konus ve ogren derim cidden bu evlilik konusunda istekli mi degil mi. Uzerine gitme o cabalasin.
Sevgiliylen böyle olmuyor bu durumlar hepımız yasıyoruz neden.cunku eşisin artık işte kafana gore bitiremezsın vs vs vs bı erkeğe ara sıra kesnlokle senı kaybedebileceği duygusunu hatırlatacaksın . boyle bi şey mı yasadınız aramayın.armaaz bılıyprum tavrı bıle her seyı sızın bu hale getirdiğinizi gösteriyorö.ya ne erkekler gördüm hayatta yapmam asla masla dedikleri şeyleri baska bır kadında yaptılar.yanı erkekleri bu kıvama getıren biziz. Eşşek gibi öyle bir arar ki. Sız kararlı olursanız ve umrunuzda değilmiş gibi davranırsanız..tavsiyem bu . nıkahlı karısıyım bla bla triplerinden cıkın.bana yanlos yaparsan benı sureklı uzersen ben de gıdebılırım mesajını vermelısınız ama konusarak degil davranıslarla. kolay gelsin kosusturmacanızda.kendşnizi yıpratmayın.Kızlar merhaba. Foruma ilk defa konu açıyorum o yüzden yanlışlarım ya da konuda kopukluk olursa şimdiden affola. Ben nişanlıyım ( daha doğrusu nikah yaptım düğünüm eylülde) 2.5 senedir birlikteyiz yaklaşık 1 senedir ikimiz de farklı şehirlerde yaşıyoruz. Bilen bilir uzaktan ilişki yürütmek hele de nişanlılıkta çok zor. Tüm düğün sürecini kendim hazırladım. Düğün salonundan tutun da davetiyeleri dağıtmaya kadar kendim yaptım. Bunu söylediğime bakmayın bir suçlu aradığım için değil içimi dökmek için yazıyorum. Haliyle hem çalışıp hem de her şeye kendim koşuşturmak beni yıprattı. Onun ailesinden zaten herhangi bir destek görmüyorum (maddi,manevi) ha bir destek de aramıyorum çok şükür ikimizin de maaşı var ama biliyorsunuz iş lafa gelince bazı insanlar mangalda kül bırakmıyor herhangi bir destek olmadıkları gibi bir şeyi eksik görünce de bir sürü laf söylüyorlar bu da haliyle sinir bozuyor. Çünkü ben hem çalışıp hem de tek başıma bu kadar yetiştiriyorum. Bir kez evleneceğim için ve kendim ödediğim için de masrafımı ona göre yapıyorum. Tabi bunlar hep sıkıntı oluyor. Ama çok önemli değil. Bu zamana kadar da uzakta olduğumuzdan ve çalışma saatlerimiz zıt olduğundan sadece mesajlaşabildiğimiz için yanlış anlaşılma olmasın diye herhangi bir şey söylemedim. Çünkü nişanlım başlarda gerçekten çok anlayışlıydı.
Ama tabi her erkek gibi desem yanlış demiş olur muyum ama epey ilgisiz. Zaten uzakta olduğu için birşeyle ilgilenemiyor ama sorduğumda da ilgisiz kalıyor. Herhangi bir işin ucundan tutmuyor ancak ben defalarca söylersem yapıyor. Bu da beni haliyle yıpratıyor ve geriyor. Bir de ufak tefek tartışmalar da oldu büyük kavgalarda hep ben alttan aldım haklı da olsam haksız da olsam. O bana göre biraz daha inatçı. Önce özür dileyen ben oldum. Hatta bir gün mesajla söylediğim basit bir şey yanlış anlaşıldı diye 3 gün konuşmadık. Yaşadığım yerden kalkıp 1 günlüğüne uçakla doğuya hiç bilmediğim yerlere gidip ona süpriz yaptım ve gönlünü aldım. Tekrardan söylüyorum kendimi haklı göstermek onu yermek için yazmıyorum bunları. Çaresiz kaldığım için yazıyorum.
Uzakta olunca haliyle çok kavga ettik ve çok yıprandık. Bu ay sonu da yaşadığım yere tayini çıktı gelecek Allahtan aksilik çıkmazsa ama geçtiğimiz perşembe bir kavga ettik. Aslında ben %100 olmasa da kavgada benim de hatam var. Konu da ailecek kurulan whatsapp grubuna cevap yazmaması annem de takıldı bana hiç yazmıyo damat bey günaydın diyoruz cevap vermiyo diye (aslında şaka yaptı gerçekten takılmadı ama benim de tersime mi geldi ne bir anda nişanlıma patladım) ama karşılıklı birbirimize epey kırıcı konuştuk. Sonucunda o günden beri konuşmuyoruz. Ben yazmasam da konuşmayız biliyorum bu da benim ağırıma gidiyor. Her ne kadar aynı eve girmesek de ben onunla nikahlıyım karşısında kim olduğunu bilmiyormuş gibi davranıyor ne olursa olsun hep benim alttan almam benim ağırıma gidiyor artık. Bu konuda hatalı olduğumu bilsem de (ki bu zamana kadar hiç bu tarz sorunlar çıkarmamıştım) gerçekten artık yorulduğumu hissettiğim için yazmak içimden gelmiyor. Bana fikir verin napmalıyım?
Benimki bana bize gelsene film izleyelim dediSevgiliylen böyle olmuyor bu durumlar hepımız yasıyoruz neden.cunku eşisin artık işte kafana gore bitiremezsın vs vs vs bı erkeğe ara sıra kesnlokle senı kaybedebileceği duygusunu hatırlatacaksın . boyle bi şey mı yasadınız aramayın.armaaz bılıyprum tavrı bıle her seyı sızın bu hale getirdiğinizi gösteriyorö.ya ne erkekler gördüm hayatta yapmam asla masla dedikleri şeyleri baska bır kadında yaptılar.yanı erkekleri bu kıvama getıren biziz. Eşşek gibi öyle bir arar ki. Sız kararlı olursanız ve umrunuzda değilmiş gibi davranırsanız..tavsiyem bu . nıkahlı karısıyım bla bla triplerinden cıkın.bana yanlos yaparsan benı sureklı uzersen ben de gıdebılırım mesajını vermelısınız ama konusarak degil davranıslarla. kolay gelsin kosusturmacanızda.kendşnizi yıpratmayın.
uzakta olunca kavga etmek normal kabul edilmiyor ya da gerekmiyor. İki kisi konusup anlasamiyorsa uzakta da anlasamaz yakinda da... Aranizda ne sorun oluyorsa onlari cozmeniz lazim, kavga sebebini mesafeye baglamak sorunlari sadece erteler.Uzakta olunca haliyle çok kavga ettik
Tek başına evlenen biri gibisiniz,çok ruhsuz bir ilişki.
Yanlış anlamayın ancak yazınızı okurken,kendini zorla bir adama yapışmaya çalışan bir insan profili mevcut.
Siz neden sırf kendinizi affettirmeye doğulara gidip süpriz yapıyorsunuz?
Neden tek başınıza gibi bir yuva için çırpınıyor,her fedakarlığı siz yapıyorsunuz?
Neden bir aile whatsapp grubu gibi bir saçmalık içine bir erkeğide çektiniz?
Sizin tek amacınız o gelinliği giymek ve öncesi sonrası sizin için hiççç önemli değil,çünkü böyle bir ilişkide evlilik düşünmek için ya; akli meleke eksikliği, yada sadece gelinlik giyip evlenmedi denmesin diye evlenebilir bir insan.
Sizin kendinize saygınız olsaydı bu saygısızlıklara asla göz yumamaz evlenmezdiniz.
Evlilik için yeterli olgunluğa sahip gelmediniz bana.
uzakta olunca kavga etmek normal kabul edilmiyor ya da gerekmiyor. İki kisi konusup anlasamiyorsa uzakta da anlasamaz yakinda da... Aranizda ne sorun oluyorsa onlari cozmeniz lazim, kavga sebebini mesafeye baglamak sorunlari sadece erteler.
Bir de simdiden birbirinizi bogmayin, aile whatsapp gruplari falan... Mecburiyetten yazilan cevaplar...
Canım ben diğer arkadaşların yorumlarına katılmıyorum açıkçası. Evli veya nişanlı değilim bu konuda bir tecrübem yok ama bir kadın sevilip sevilmediğini pekala anlar, seviyor diyorsan seviyordur zorla kimse kimseyle evlenmez bence. Konuna gelince; benim de bir arkadaşım seninle aynı sorunları yaşadı. Damadın ailesinden maddi manevi destek görmedi, arkadaşımla nişanlısı yaptı herşeyini öyle olunca da sıkıntıları çok oldu. Durumları da sizinki gibiydi, onlarda nişanlı oldukları süre boyunca ayrı illerdeydiler. Hem uzakta olmanızdan hem de düğün öncesi bu tarz sorunlar çok oluyor evli arkadaşlarımın anlattıklarına göre. Hatta arkadaşım 5 yıllık bir sevgililik döneminden sonra nişanlandı ve o döneme dair aklımda kalan en önemli lafı;”Sevgililik gibi olmuyor, sudan sebepten tartışabiliyoruz. Çok zor nişanlılık dönemi cidden kaç kez ayrılmanın eşiğinden döndük. Sevgiliyken üzerime titreyen adam iş güç para pul düğün öncesi masraf vs den dolayı bi tuhaflaştı” demişti. Şimdi evliler gayet de güzel araları maşallah. Sana tek tavsiyem sürekli alttan alan olmaman. Adamı buna alıştırmışsın belli, arkadaşım da çok alttan alıyordu ama gerektiği zaman durmayı biliyor sınırını koruyordu. Gönlünü almak için yanına gidip sürpriz yapman çok hoş bence evlendiğin adam olduğuna göre haketmiş bile bunu senin açından. Ben bunları açıkça konuşmandan yanayım. Yıprandığını (hem kendinin hem ilişkinizin), davranışlarının seni kırdığını, maddi manevi hep yanında olduğunu ama bu şekilde davranmasından çok seninle paylaşmasını (senin yaptığın neye sinir olduğunu gibi) o şekilde çözebileceğinizi vs açıkça anlat derim. Mutluluklar diliyorum :)
Hahah demeyin öyle :)Annen selam diyo kadını gormezden geliyo. Ben sevgilimin anasını uzerim diye ödüm patlıyor sevgilim böyle yapsa öyle bı olay çıkarırım ki anneme 3 öğün selam yazmak zorunda kalır.