- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 44
- Konu Sahibi yevmiyefisi
çok kırıyor muydu bu tavır sizi de. yoksa yanında başka şeyler de yaptı mı?
Tabiki çok kırıyordu ...Yeni nişanlıyız diye akrabasına ziyarete götürdü..Evden girdik adam daha girer girmez beni bırakıp bahçede yeğenim var diye onla bahçede vakit geçirmeye ağaçlara bakmaya gitti...
Ben de sap gibi kaldım hiç tanımadığım insanlarla...Girişken biriyim de allahtan takmıyormuş gibi yapıp kendim kaynaşarak durumu kurtarmıştım ama bak yıllar geçti bu hödüklüğü unutmam...Başka arkadaşımın nişanlısı elini bırakmazken biz 20 yıllık evli gibi takıldık evinde daha ilk günden...Nişanlılık cicim aylarını mutluluğu heyecanı bile hissedemedim...Gelinlik bile almıştım..Gelinliği alırken de spotlar migren yaptı diye kaşlarını çatmıştı...gören de evlenmek istemiyor sanacak..hödüktü
Asla pişman değilim çünkü yolda karısıyla gördüm daha sonra karısı bunun arkasından yürüyordu...Bu sanki tek başına gibi gidiyordu ve o an anladım ki kimse değişmiyor...Kurumsal firmada çalışıorsun karşına çıkar, sosyal ol aktivitelere katıl foto, tiyatro vs...Bu adam anlattığın kadarıyla sana mutsuzluk getirir...Balık ve akrep bu iki burca yaklaşma