• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılık Dönemi..

çok kırıyor muydu bu tavır sizi de. yoksa yanında başka şeyler de yaptı mı?

Tabiki çok kırıyordu ...Yeni nişanlıyız diye akrabasına ziyarete götürdü..Evden girdik adam daha girer girmez beni bırakıp bahçede yeğenim var diye onla bahçede vakit geçirmeye ağaçlara bakmaya gitti...
Ben de sap gibi kaldım hiç tanımadığım insanlarla...Girişken biriyim de allahtan takmıyormuş gibi yapıp kendim kaynaşarak durumu kurtarmıştım ama bak yıllar geçti bu hödüklüğü unutmam...Başka arkadaşımın nişanlısı elini bırakmazken biz 20 yıllık evli gibi takıldık evinde daha ilk günden...Nişanlılık cicim aylarını mutluluğu heyecanı bile hissedemedim...Gelinlik bile almıştım..Gelinliği alırken de spotlar migren yaptı diye kaşlarını çatmıştı...gören de evlenmek istemiyor sanacak..hödüktü

Asla pişman değilim çünkü yolda karısıyla gördüm daha sonra karısı bunun arkasından yürüyordu...Bu sanki tek başına gibi gidiyordu ve o an anladım ki kimse değişmiyor...Kurumsal firmada çalışıorsun karşına çıkar, sosyal ol aktivitelere katıl foto, tiyatro vs...Bu adam anlattığın kadarıyla sana mutsuzluk getirir...Balık ve akrep bu iki burca yaklaşma

Yıllarca nişanlınızı platonik olarak neden beklediniz?
O sırada nişanlınız beklediğinizin farkında mıydı?

Bak görüyormusun kendin bile itiraf ediyorsun
Ama yalnızlıktan size gelmiş
Sizin onu sevdiginiz kadar sizi sevmiyor
Malesef hic bi zamanda sevmicek cunku cok afedersiniz ama bi tarafı kalkmıs kendini sizden üstün görüyor sizi cepte görüyor
daha bir sürü şey yaşamam gereken yaşımda şunları düşünüyor olduğum için çok üzgünüm

Tabiki çok kırıyordu ...Yeni nişanlıyız diye akrabasına ziyarete götürdü..Evden girdik adam daha girer girmez beni bırakıp bahçede yeğenim var diye onla bahçede vakit geçirmeye ağaçlara bakmaya gitti...
Ben de sap gibi kaldım hiç tanımadığım insanlarla...Girişken biriyim de allahtan takmıyormuş gibi yapıp kendim kaynaşarak durumu kurtarmıştım ama bak yıllar geçti bu hödüklüğü unutmam...Başka arkadaşımın nişanlısı elini bırakmazken biz 20 yıllık evli gibi takıldık evinde daha ilk günden...Nişanlılık cicim aylarını mutluluğu heyecanı bile hissedemedim...Gelinlik bile almıştım..Gelinliği alırken de spotlar migren yaptı diye kaşlarını çatmıştı...gören de evlenmek istemiyor sanacak..hödüktü

Asla pişman değilim çünkü yolda karısıyla gördüm daha sonra karısı bunun arkasından yürüyordu...Bu sanki tek başına gibi gidiyordu ve o an anladım ki kimse değişmiyor...Kurumsal firmada çalışıorsun karşına çıkar, sosyal ol aktivitelere katıl foto, tiyatro vs...Bu adam anlattığın kadarıyla sana mutsuzluk getirir...Balık ve akrep bu iki burca yaklaşma
ben bu durumu kimseye açıklayamıyorum aynı durumu bire bir yaşadım.

daha bir sürü şey yaşamam gereken yaşımda şunları düşünüyor olduğum için çok üzgünüm
Bence sanslısın
Cok gencsin ya evlenip farketseydin ya çocuğun olup ?
Burada neler neler okuyoruz sevgiliykende böyleydi ama toz konduramıyordum vs diye
Sunu hic bi zaman unutma kendinden yasca tecrübece büyük bikaç kadın birden aynı veya benzer seyi söylüyorsa o ilişkiyi mutlaka bi gözden gecir
Birde ama o öyle biri değil ama o yapmaz diye ne zaman savunmaya gectigin biri olursa emin ol o aslında tamda öyle biri

Bence sanslısın
Cok gencsin ya evlenip farketseydin ya çocuğun olup ?
Burada neler neler okuyoruz sevgiliykende böyleydi ama toz konduramıyordum vs diye
Sunu hic bi zaman unutma kendinden yasca tecrübece büyük bikaç kadın birden aynı veya benzer seyi söylüyorsa o ilişkiyi mutlaka bi gözden gecir
Birde ama o öyle biri değil ama o yapmaz diye ne zaman savunmaya gectigin biri olursa emin ol o aslında tamda öyle biri
haklısınız...

herkese merhaba. yaşım 23 nişanlım 24 yaşında ben aslan burcuyum o da balık burcu. burçları söylüyorum ki belki bu duruma göre yorum yapmak isteyen olur. ben yıllarca platonik olarak bekledim nişanlımı daha sonra beraber olduk 1 senedir beraberiz. bu süreç içinde zaten 8 yıldır tanıdığım için hiç düşünmedim bile nişanlanırken. karakter açısından yerine göre olgun,sevecen,beni seven,ailesine düşkün,iyi kalpli biridir. benim sorunum şu. düşüncesiz. ilgisiz. yani bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum. haklı oldugum konularda konusmaya çalışıyorum sen kavga cıkartmak istiyorsun diyor susuyorum trip atıyorsun diyor. kaynım eltimin yanından hiç ayrılmıyor aile içinde hep yanyana otururlar. fakat bizim ki hep ya karşıma oturur ya da başka yerde olur. beni rahatsız eden bir çok huyu var. ve ben bunlardan hiç hoşlanmıyorum. ama biliyorum ki seviyorum da. herşeyin farkında olup böyle olması çok üzücü. bugün parmağımdan çıkardım yüzüğümü. artık ne olacaksa olsun durumuna geldim. alttan mı almalıyım yoksa bu şekilde devam etmeli miyim bilmiyorum. lütfen konuşalım çok üzgünüm.
bence seninki biraz çantada keklik görüyor seni. ne o öyle daha nişanlıyken ilgisizlik vs. nispet için söylemiyorum ama bak önemli detay, örnek olsun diye söylüyorum. eşim ailesinin yanında elimi tutar, öper, omzuma öpücük kondurur vs. bazen ben rahatsız oluyorum büyüklerin yanında. yani normal olan kaynınınki, bunu sen de biliyorsun. daha kötüsü de konuşulmuyor. yani rahatsız olduğun şeyleri dile getirmene tahammül edemiyor ki. sen dile getirmeye çalıştıkça dırdır eden kavga çıkaran oluyorsun. inan bana nişanlılık fragman, evlenince daha iyiye giden ben duymadım

Bence yıllarca platonik olarak sevdiğiniz için gözünüze kusursuz ve ulaşılmaz göründü yıllarca. Belki de hayalinizdeki kişilik özelliklerini ona yükleyip sevdiniz. Şimdi aranızda bir şeyler olunca onun kafanızdaki gibi biri olmadığını görmüş olabilirsiniz

bence seninki biraz çantada keklik görüyor seni. ne o öyle daha nişanlıyken ilgisizlik vs. nispet için söylemiyorum ama bak önemli detay, örnek olsun diye söylüyorum. eşim ailesinin yanında elimi tutar, öper, omzuma öpücük kondurur vs. bazen ben rahatsız oluyorum büyüklerin yanında. yani normal olan kaynınınki, bunu sen de biliyorsun. daha kötüsü de konuşulmuyor. yani rahatsız olduğun şeyleri dile getirmene tahammül edemiyor ki. sen dile getirmeye çalıştıkça dırdır eden kavga çıkaran oluyorsun. inan bana nişanlılık fragman, evlenince daha iyiye giden ben duymadım
o kadar haklısınız ki. neden bunu yapıyor anlam veremiyordum. ben kendimde aradım hataların çocuğunu o hata sende dediği için. şimdi düşünsün bakalım

bırakıp gitmesi durumunu hatta geçenlerde halasına bırakıp arkadaşlarıyla buluşmaya gitti

Halasında o yokken işin ne? Hemen ayrılsaydın ordan...Evli değilsiniz beraber ziyaret edilip kalkılır...ordaki durum neydi bilemem ama Sen varken yanında arkadaş buluşması da ne...

Ayrıca 1 yaş değil evleneceğin erkek ile aranda en az 4-5 yaş olsun derim...Bence arkana bile bakma yeni insanlara yol aç...harcama güzelim yılları....ben 3 yıl harcadım çok pişmanım

o kadar haklısınız ki. neden bunu yapıyor anlam veremiyordum. ben kendimde aradım hataların çocuğunu o hata sende dediği için. şimdi düşünsün bakalım
büyümemiş. erkekler ne yazık ki geç büyüyor, bazıları hiç büyümüyor.
sen bu adam aile kurma sorumululuğunu, baba olma sorumluluğunu, hayatı paylaşabilme sorumluluğunu alabilecek mi emin misin?
yoksa sen bebek bakarken arkadaşlarıyla gezmeye gidecek bir tip mi?

kondurdum ve bugün evde yüzüğümü bırakmakla başladım. sadece 8 yıl beklemek öyle temiz sevip şuan bunları yaşamak çok kötü
Siz yıllarca hayalinizdeki adama aşık oldunuz ama şu an nişanlınizin o adamla uzaktan yakından ilgisi olmadığını fark ediyorsunuz ve içten içe pişmanlık duyuyorsunuz. Yol yakınken dönün bence. Hayat bir öküzü adam etmek için çok kısa. Kariyeriniz var. Is güç sahibisiniz. Once hayatın tadını çıkarın. Karşınıza daha ne çok insan çıkacak.

Back