• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılık Dönemi..

Nedir bu haklı olduğun konular mesela

Yazdığın konuda tek şey yanına oturmaması

Öyle tercih edebilir karşınıza oturmayı

Bir de siz nişanlısınız henüz aile içinde çok yakın teması uygun görmeyebilir gelin ata binmiş ya nasip demiş hesabı yarınlarda ayrılığıysa arkanızdan konuşulsun istemeyebilir

Kayın ve elti evli mi

Düşüncesiz ilgisiz dediğiniz olaylara, size bunları hissettiren yaşadıklarınıza örnek verin ki objektif değerlendirme yapabilelim
benim nişanlım afedersiniz totomdan ayrılmazdı neler yaptı boşversene oturmasın yanına adam olsun

2 gün önce nikahları yapıldı. aramızda 2 hafta var nişanlarımızın 1 sene olacak. aile yapımız çok baskıcı değil yan yana oturur sarılırız. yani karşımda ki de yeni gelin olmuş bende. ona eşi öyle davranıyor bana neden böyle davranılmıyor diye düşünülüyor haliyle. üzülüyorum bu duruma ben öyle köşede otururken beni görmüyor bile. hafta sonları arkadaşlarıyla plan yapabiliyor beni hep yalnız bırakıyor. dün arabada giderken 2 tane kadın geçiyordu ki korna çaldı. neden böyle bir şeyi yaptığını sordum. korkutmak için dedi. hiç hoş bir şey olmadığını ben yapsam ne tepki vereceğini soruyorum. sen yapsan ben şuan o koltukta oturmazdım dedi. inebileceğim bir yerde olsaydım inerdim. yol boyunca hiç konuşmadım. giderken de hoş çakal demedim. hep haklı olmak istiyor ve ben haklısın dediğim için kapanıyor bütün konular bu sebepten çok yoruldum. ilgi bekliyorum olmuyor. hiçbir şey olmuyor.
ilgiden daha önemli bir konun var
kızları taciz eder gibi korna çalmış bir de korkutmak istemişmiş gevşeeek çok sinirlendim kusura bakma

Bunu şaka olarak yaptı, siz tepki gösterince "Uzatıyorsun" deyip geçti?
Nişanlıyken böyle davranan adam, evlenince daha güzel umursamaz sizi.

Olay da çok bayağı, neden kadınları seçmiş korkutmak için, neden yoldan geçen iki dayıya yapmıyor da kadına yapıyor?
Nedenini söyleyeyim, dayılara yapmak yemez ağzını yüzünü düzlerler, dişi kendi halindeki kadınlara yetiyor, kadınlara sataşarak eğlenebilecek türden sakat bir anlayışı var da ondan. Şunu klasik şehir magandası da yapar ama nişanlısı yanında otururken yapabilmesi daha büyük mesele. Siz farkında değilsiniz ama bu bir meydan okuma, istediğimi yaparım sen kimsin, kes çeneni otur demek...

Şunu eşim, nişanlıyken yapmış olsaydı yanımda ki, hiç böyle bir adam değil ve yanımdaki kişinin hemcinslerimi taciz etmesi biraz gt ister; o yüzüğü münasip yerine takar "Senin şaka anlayışına sok..yım" diyerek terk ederdim. Böyle şaka olmaz çünkü, buna taciz derler ve kişinin zihniyetini belli eder böylesi olaylar.

Nişanlınız kadına saygısı olmayan, ortalama bir ayı; çocukluğunda da muhtemelen pipi helikopteri yaparak gezen bir yetersizdi.

Konudan alakasız: Ama bir çok zaman sizin yorumlarınıza bayılıyorum :KK37: . Cünkü hep nokta atışı 🎯gibi birşey

kendisinin aslında ne kadar kibar biri olduğunu biliyorum. bu düşüncede olan biri olsaydı zaten evlilik adına adım atmazdım. ilk defa gördüm bu tür tavrını. o yüzden yakıştıramıyorum. yoksa kendimi kandırmak değil
canım bak sonra çok daha kötü olacak ben de senin gibi sevdiğim için hiçbir şeyi görmedim burdakileri dinlemedim sen dinle ayrıl

herkese merhaba. yaşım 23 nişanlım 24 yaşında ben aslan burcuyum o da balık burcu. burçları söylüyorum ki belki bu duruma göre yorum yapmak isteyen olur. ben yıllarca platonik olarak bekledim nişanlımı daha sonra beraber olduk 1 senedir beraberiz. bu süreç içinde zaten 8 yıldır tanıdığım için hiç düşünmedim bile nişanlanırken. karakter açısından yerine göre olgun,sevecen,beni seven,ailesine düşkün,iyi kalpli biridir. benim sorunum şu. düşüncesiz. ilgisiz. yani bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum. haklı oldugum konularda konusmaya çalışıyorum sen kavga cıkartmak istiyorsun diyor susuyorum trip atıyorsun diyor. kaynım eltimin yanından hiç ayrılmıyor aile içinde hep yanyana otururlar. fakat bizim ki hep ya karşıma oturur ya da başka yerde olur. beni rahatsız eden bir çok huyu var. ve ben bunlardan hiç hoşlanmıyorum. ama biliyorum ki seviyorum da. herşeyin farkında olup böyle olması çok üzücü. bugün parmağımdan çıkardım yüzüğümü. artık ne olacaksa olsun durumuna geldim. alttan mı almalıyım yoksa bu şekilde devam etmeli miyim bilmiyorum. lütfen konuşalım çok üzgünüm.
Bu sekilde devam etmelisin. Düsüncesiz ve ilgisiz bi adamla. Zorrr

Mesele şimdi anlaşıldı, bi öküzle berabersin ve sen bunu büyütemez olgunlaştıramazsın. Bırak gerizekalı olarak kalsın. Sana kimse böyle davranamaz haddini bilsin, sen onu seviyorsun göz yumuyorsun diye bu rahatlık

valla burçlara çok takılmam ama cidden balık burcu erkeği 'sorumsuz ve ilgisiz' oluyor...
bilmiyorum bana öyle geliyor hep...

herkese merhaba. yaşım 23 nişanlım 24 yaşında ben aslan burcuyum o da balık burcu. burçları söylüyorum ki belki bu duruma göre yorum yapmak isteyen olur. ben yıllarca platonik olarak bekledim nişanlımı daha sonra beraber olduk 1 senedir beraberiz. bu süreç içinde zaten 8 yıldır tanıdığım için hiç düşünmedim bile nişanlanırken. karakter açısından yerine göre olgun,sevecen,beni seven,ailesine düşkün,iyi kalpli biridir. benim sorunum şu. düşüncesiz. ilgisiz. yani bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum. haklı oldugum konularda konusmaya çalışıyorum sen kavga cıkartmak istiyorsun diyor susuyorum trip atıyorsun diyor. kaynım eltimin yanından hiç ayrılmıyor aile içinde hep yanyana otururlar. fakat bizim ki hep ya karşıma oturur ya da başka yerde olur. beni rahatsız eden bir çok huyu var. ve ben bunlardan hiç hoşlanmıyorum. ama biliyorum ki seviyorum da. herşeyin farkında olup böyle olması çok üzücü. bugün parmağımdan çıkardım yüzüğümü. artık ne olacaksa olsun durumuna geldim. alttan mı almalıyım yoksa bu şekilde devam etmeli miyim bilmiyorum. lütfen konuşalım çok üzgünüm.
Bu yetişme şekli algı hepsi önemli. Ben bir buçuk yıllık evliyim eşimle aile içinde belli bir mesafemiz var ben de öyle yetistirildim. O yüzden sorun etmiyorum ben yine eşimden daha rahat davranıyorum ama eşinizin davranışı bana normal geldi

mesela haftasonları arkadaşlarıyla plan yapabiliyor beni hep yalnız bırakıyor.hep ben plan yapıyorum. ben kabul edebiliyorum zaten kırılgan bir tip olduğumu ama o benden annesi ve babası gibi hiç alınmadan geçen bir süreç bekliyor. onlar aşmışlar 30 yılı huy bir değil fikir bir değil ben onlarla bir olamam ki. dün arabada giderken 2 tane kadın geçiyordu ki korna çaldı. neden böyle bir şeyi yaptığını sordum. korkutmak için dedi. hiç hoş bir şey olmadığını ben yapsam ne tepki vereceğini soruyorum. sen yapsan ben şuan o koltukta oturmazdım dedi. inebileceğim bir yerde olsaydım inerdim. yol boyunca hiç konuşmadım. giderken de hoşçakal demedim. hep haklı olmak istiyor ve ben haklısın dediğim için kapanıyor bütün konular bu da yorgunluktan oluyor.

Çok ciddi söylüyorum, ayrılın.
Nişanlınız tam bir maganda. Kadınları korkutunca ne geçmiş eline? Vizyonsuz kıronun teki belli ki.

Üstelik aynı şeyi siz yapsanız tepki gösterip arabadan ineceğini söylemiş. Adamda kadın-erkek eşitliği de sıfır.
Karşıdakine hak görmediği şeyleri kendisine hak gören adamların sınırı yoktur. Yeri gelir aldatır, yine aynı cümleyi kurar.
Adamın zihniyeti sorunlu yani. Sizin düzeltebileceğiniz bir şey değil.

Yaşınız daha çok genç. Bununla harcamayın gençliğinizi.

Şu korna meselesinde nişanlınızı savunmanızı pek anlayamadım doğrusu. Diyelim ki arkadaşların dediği gibi magandalık değil de ufak bir ŞAKA sadece. O zaman empati kurmaya çalışıp aynı şeyi ben yapsaydım dediğinizde o küçük ŞAKAyı neden kaldıramaz da yanınızda bile oturuyor olmazmış? Olasılığına bile tahammül edemiyor beyefendi.
Çok üzgünüm adınıza güzel bir insana denk gelmemişsiniz bence.

Senin yerinde olsam o koltukta oturmazdım diyerek şunu demek istiyor:Aslında seninle olmak istemiyorum,ben terk etmiş olmak da istemiyorum.Senin bırakman için tüm öküzlükleri yapıyorum.Anla da artık düş yakamdan.

Mesajı almak istemeyen sensin.Belki aldın da kondurmak istemiyorsun.

Yan yana oturup oturmamak meselesinde de sizi anladığımı düşünüyorum. Aynı sebepten eşime kizardim çünkü. Taktiğiniz şey yanınıza oturmasi değil aslında. Bu hareketi yaparken ailesinin yanında Size verdiği değeri gösteriyor olması. Bu adam sizin onu sevdiğiniz kadar sizi sevmiyor sanırım.

Bunu şaka olarak yaptı, siz tepki gösterince "Uzatıyorsun" deyip geçti?
Nişanlıyken böyle davranan adam, evlenince daha güzel umursamaz sizi.

Olay da çok bayağı, neden kadınları seçmiş korkutmak için, neden yoldan geçen iki dayıya yapmıyor da kadına yapıyor?
Nedenini söyleyeyim, dayılara yapmak yemez ağzını yüzünü düzlerler, dişi kendi halindeki kadınlara yetiyor, kadınlara sataşarak eğlenebilecek türden sakat bir anlayışı var da ondan. Şunu klasik şehir magandası da yapar ama nişanlısı yanında otururken yapabilmesi daha büyük mesele. Siz farkında değilsiniz ama bu bir meydan okuma, istediğimi yaparım sen kimsin, kes çeneni otur demek...

Şunu eşim, nişanlıyken yapmış olsaydı yanımda ki, hiç böyle bir adam değil ve yanımdaki kişinin hemcinslerimi taciz etmesi biraz gt ister; o yüzüğü münasip yerine takar "Senin şaka anlayışına sok..yım" diyerek terk ederdim. Böyle şaka olmaz çünkü, buna taciz derler ve kişinin zihniyetini belli eder böylesi olaylar.

Nişanlınız kadına saygısı olmayan, ortalama bir ayı; çocukluğunda da muhtemelen pipi helikopteri yaparak gezen bir yetersizdi.
bende aynı tepkiyi verdim fakat inebileceğim bir yerde olsaydım inecektim. eve kadar o şekilde gitmek zorunda kaldık. indirip kadınlardan özür dilemesi içinde zorladım dilemedi.

Yan yana oturup oturmamak meselesinde de sizi anladığımı düşünüyorum. Aynı sebepten eşime kizardim çünkü. Taktiğiniz şey yanınıza oturmasi değil aslında. Bu hareketi yaparken ailesinin yanında Size verdiği değeri gösteriyor olması. Bu adam sizin onu sevdiğiniz kadar sizi sevmiyor sanırım.
bende aynı düşünceler içerisindeyim. beni bu konuda anladığınız için çok teşekkür ederim.

Senin yerinde olsam o koltukta oturmazdım diyerek şunu demek istiyor:Aslında seninle olmak istemiyorum,ben terk etmiş olmak da istemiyorum.Senin bırakman için tüm öküzlükleri yapıyorum.Anla da artık düş yakamdan.

Mesajı almak istemeyen sensin.Belki aldın da kondurmak istemiyorsun.
kondurdum ve bugün evde yüzüğümü bırakmakla başladım. sadece 8 yıl beklemek öyle temiz sevip şuan bunları yaşamak çok kötü

Kendini ailesinin yaninda soyutlanmis hissediyorsan, nisanlinin da deger vermedigini, ilgi gostermedigini dusunuyorsan, hissettiklerin dogrudur. Ortada anormal birsey olmasa buraya yazmazdin zaten.
Seni gormek icin caba harcamiyorsa, tum planlari sen yapiyorsan evlilikte de tum sorumluluk senin uzerinde olacaktir. Simdiden yorulduysan evlilikte de hep sen yorulacaksin.
Yol yakinken bu kisiyle evliligi dusunme derim. En guzel gecmesi gereken su gunlerin bu sekilde geciyorsa nisanlini olmasi gereken yerde birak derim. Henuz evlilik sorumlulugunu alacak biri degil. Hatta evlilik sorumlulugunu alacak biri degil. Senin yaninda, dikkat cekmek icin, iki bayana korna caliyorsa evlenince kimbilir neler yapacaktir. Asla ozur dilemiyorsa, empati yetenegi yoksa narsist olabilir. Narsist ise uzak dur kesinlikle.
çok haklısınız.. fakat kimse destekcim olmayacaktır. ekonomik özgürlüğüm var bulunduğum yerden taşınabilirim ailem arkamda durmazsa. fakat bunlar yaşansın istemiyorum ailemi üzmek çok korkutucu geliyor.

mesela haftasonları arkadaşlarıyla plan yapabiliyor beni hep yalnız bırakıyor.hep ben plan yapıyorum. ben kabul edebiliyorum zaten kırılgan bir tip olduğumu ama o benden annesi ve babası gibi hiç alınmadan geçen bir süreç bekliyor. onlar aşmışlar 30 yılı huy bir değil fikir bir değil ben onlarla bir olamam ki. dün arabada giderken 2 tane kadın geçiyordu ki korna çaldı. neden böyle bir şeyi yaptığını sordum. korkutmak için dedi. hiç hoş bir şey olmadığını ben yapsam ne tepki vereceğini soruyorum. sen yapsan ben şuan o koltukta oturmazdım dedi. inebileceğim bir yerde olsaydım inerdim. yol boyunca hiç konuşmadım. giderken de hoşçakal demedim. hep haklı olmak istiyor ve ben haklısın dediğim için kapanıyor bütün konular bu da yorgunluktan oluyor.

Ve bu adama olgunmu diyorsun sen?

Bak ikinizde halen ergensiniz. Bu adam ile iyi geçinebiliyorsunuz diye, bir gelecek var diye evlenmiyorsun. Cocukluk askin oldugu için evleniyorsun. Ve hayatini mahv etmek üzerisin.

Daha kendin ne istiyorsun bilmiyorsun, karsindakini tanimiyorsun. Ki bu anlattigin sey bile çok dehset verici. Platonik askini yasadiginda hersey kendi kafanda bitiyordu. Hayallerini yasiyordun. Ancak gördügün gibi gerçekler böyle degil.

Nisani ati ve kendi hayatina konsantre ol. Üniversiteye gir/bitir. Iyi bir yerde çalis, tatillere git, kurslara git, gez toz. Bu yirmili yaslar geri gelmiyor.

Back