Nişanlılık dönemi:((

canım iki günlük dünya, ömür törpüsü almaya gerek yok zaman geçtikçe gidilen yollardan dönmek daha zor oluyor, bırak inceldiği yerden kopsunkimse vazgeçilmez değil ki..

İnsanlar zaten bunun için nişanlanıyor. Birbirini daha yakından tanımak için. E tanımışsınız işte? Duyulduysa duyuldu milletin ne dediği hayatınızdan daha mı önemli? Sizin yerinizde olsam o nişanı hemen atardım. Annenizede ayrı uyuz oldum! Gerekirse ayrı eve çıkın size huzur vermezlerse ne güzel meslek sahibiymişsiniz.

Anne babanız da bunun için büyütmüştü zaten sizi.

Okurken darlandım Allah aşkına nerden buluyorsunuz bu adamları? Kendinize böyle bir hayatı layık görüyorsanız evlenin. Nişanlılıkta böyle olan evlenince nasıl olur acaba? Annenizinde boşver koca işte demeside nasıl bir mantıktır. Boşverin çevreyi bu hayat sizin siz karar verin ömrünüzü böyle baskıcı biriyle geçirmek istiyormusunuz?

Anneniz bütün Yasadiklarinizı biliyor ve size boşver koca mi koca diyor öyle mi Allahım kafayı yicem bence şu o cahil geri kafalı nisanlinizdan önce annemiz le problemini zi çözün....emin ol annen daha çok korkuttu beni pes.....

Nişanı atın.evlenmeyin.özgürlügünüze dogru hızla koşun.

düzelir diye umut ediyordum şimdiye kadar ama artık o ümidimde bitti

Kesinlikle sizi sevmiyor nisanliniz eger sevseydi dayanamaz arardi hele bi de nisanlilik donemi o kadar ustunuze dusmesi lazimki esimle ben nisanliyken kavga ederdik ben haksiz oldugum halde o ozur dilerdi dayanamazdi.siz cok degerlisinz degerinizi bilen biriyle evlilik dusunun hemen ayrilin bnce

[QUOTE="bu iş ciddiyete binsin dedim oda kendini düzelt çeki düzen ver oturmasını kalkmasını bil bende seninle evleneyim dedi bende yakası açık kıyafetleri bıraktım kalçamı kapatacak seyler giymeye başladım [/QUOTE]
Çıldırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…