Nişanlılık bu kadar zor mu ??

herşeyin zor olması normal çünkü iki birbirini tanımayan aile sizin için birbirlerine alışmaya çalışıolar diğer söylentilere gelince kulaklarını kapa canım bu söylenenlere çünkü eğer herkesin her söylediğine kafanı takarsan olmadık yere kkendinde üzülürsün sevdiğinide üzersin hem bu dünyada o kadar ard niyetli insanlar var ki seni üzmek için bile sırf kötü ve olumsuz şeyler söyleyebilirler eğer bi sorunsuz evliğin olsun istiyosan herşeyi kafana takma derim yani:teselli:

nişanlılık zor ama nişanlının ailesi herşeyi güzel ve benim isteiğim gibi alıyor diyorsun. bunlarada cimri derseniz pes doğrusu. demekki sizin aile aç gözlü derim ben. benim eşimin ailesi hiçbirşey yapmadı herşeyi kendimiz aldık bir ufak altın takmadılar yakama eşimin aldığı bilezikleri takı niyetine taktılar. çok afedersin ama bulmuşsunuzda bunuyorsunuz. herkesin ağzını kapatmak senin elinde hem amca, teyze, dayı kim oluyorlar yaa... bak güzelim evlendikten sonra kimse olmuyor yanında eşinle kalacaksın o dört duvar içerisinde. zor gününde hepsi kaçısıyorlar bunu unutma. nişanlını seviyorsan ve mutlu olacağına inanıyorsan kimsenin lafına bakma

evet balımnur ben ağızlarının payını veriorum ama hala konuşanlar hala babamları ikna etmeye çalışanlar var arada yoksa ben nişanlımı hatta ailesini bile kendi ailem kadar çok seviorum .. ama anlamadığım bu kadar şeye rağmen konuşmalarındaki amaç ne yanii..

Hiç canını sıkıp bu güzel günlerin keyfini bozma canım.zaten illaki bi sorun çıkaran olur,birileri bişey beğenmez,amcanmış ,teyzenmiş onlara ne yaa.annenler ve sen tamam dedikten sonra.bu olanları sakın nişanlına yansıtıp,eleştirileri anlatıp gerçekten problem haline getirme.
sana iyi davranıyorlamış,her istediğim alınıyo diyosun daha ne olsun.Nişanda sizinkiler daha fazla masraf etmiş olabilir sonuçta nişanı kız tarafı yapar derler.hem bunların hiç önemi yok inan,seni altına inciye boğup huzur vermeseler daha mı mutlu olucaksın.ellerinden gelen bu,onlarda bu kadarını yapıyor de,gönlünü de ferah tut..
sevgiler

sorunsuz evlilik istemek hayal bunları göğüsleyecek derecede değilsen en iyisi bekar kal

yani sürekli anneni babanı bu işlere karıştırırsan 2 yıl içinde boşanman hızlanacaktır

anlat ama onların müdehale etmelerine asla izin verme
boshayallersmile

supiresi evet cnm nişanlıma yansıtmıorum hiç bunları bende elimden geldiğince bişeyler yapıorum bu konuda yeri gelio cvp veriorum yeri gelio susuorum.. ema1 annemle babamı bu işlere karıştırmıorumki zaten nişanlımla aramızda olanları kendi çapımızda çözüorus ama benm kendi ailemi vazgeçirmeye çalışanlar var onlar sinirimi bozuo zaten baya sıkıntılı dönemler geçirdim ben sözümün ilk 5/6 ayı hep sorunlu geçti onlar bitti bunlar başladı herşey güsel geçmez bunu bende biliorum elimden gelenide yapıorum

cnm boşver seninle nişanlın arasında ve ailenle problemler yoksa gerisini takma kafana senin ailen gönül rahatlığıyle vermiş seni emin ol kim ne derse desin umurlarında olmaz

emin ol her ilişkide her nişanlılıkta hatta her evlilikte mutluluğu çekemeyen ve bozmak isteyen çok insanlar oluyor. eminim herkes yaşamıştır böyle olaylar sen nişanlılığını iyi geçirmeye çalış kimseyi önemseme

tşk ederim sebbnemm iiki bu konuyu buraya açmışım sayenizde biraz rahatladım ve boşvermeye başladım .. hepinize çok tşk ederim ..

rahatladığına sevindim cnm. valla benim eşimin ailesi çok fena kavgacı insanlar ben buna rağmen ailemi susturmayı başardım. düğünün ertesi kaynanam kavga çıakrttı ve ipler koptu tamamen aileler görüşmedi hiç ondan sonra. boşver sen yuvanda mutlu ol yeter kimse önemli değil inan bana.

tşk ederim balımnur sizinde aileler farklı şehirlerdeyse bu yönden daha iidr görüşmemeleri ama önemli olan sen de mutlusun demi Allah daha çok mutluluk huzur versin

tşk ederim balımnur sizinde aileler farklı şehirlerdeyse bu yönden daha iidr görüşmemeleri ama önemli olan sen de mutlusun demi Allah daha çok mutluluk huzur versin

yok aksine çok yakın mahallelerde oturuyorlar. kendi ailem abimi tutuyor eşimin aileside diğer evlatlarını eşimle ben üvey evlat muamelesi görüyoruz. uzun zamandır iki tarflada görüşmüyorduk zaten. bizi ayırmaya bile çalıştılar çok çektirdiler ama her ikimzide direndik. o kadar çok borç ödedikki anlatamam yeri geldi aç gezdik inan. 4 senelik evliyiz şu anda hem arabamız hem evimiz var. evi aldığımızda iki tarafta iyiydi sonra krediyi ödemeye başlayınca para isteyecez sandıalr herhalde iki tarfda sırtlarını döndü. eşimle kafa kafaya verdik şükür allahıma mutlu huzurluyum. evlendiğinde anne baba kardeş dışarıda kalıyor önemli olan eşin oda iyise boşver tıka kulaklarını keyfine bak.

canım ya sende az çekmemişsin hani.. ama Allah tan eşin senin yanında olmuş hep ve beraber herşeyinizi yapmışsınız çok sevindim buna ailelerin bu denli kırıcı olmasıda kötü ya diğer evlatları evlatta sanki siz başka yerden gelmişsiniz arada bizdede oluo bu tür durumlar .. ama inan varya emekle bişeyler yapınca daha çok oluo şimdi bu olaylardan sonra birbirinize olan güven ve sevginiz dahada artmıştır hepte bole mutlu kalın Allah sizi ayırmasın

X