ya seni çok iyi anlıyorum . benzer durumlar bende de var ama bizim dünürler gerçekten çok cimri.=) ve ellerini hiçbir şeye sürmüyorlar. 18 yaşından sonra herkes kendine mantığı war. bir de üstüne anlamsız bir gurur ,burunlarından kıl aldırmıyorlar. 3 kere aradı 5 kere aradı kayınvalide herşeyi söz laf ediyor. insanları oluruna bırakmnıyorlar maalesef .. herseye burunlarını sokmak,şimdiden emirleri altına sokmak isteyen cahil bir zihniyet var hala. oğlu sanki elinden gidiyor. ne ilgisi var kardeşim anne sevgisi baska eş sevgisi baska. ya adamı sinir ediyorlar. bir şeye el attıkları da yok ,herseye muhalefet anlamadım gitti. ama senin durumda kayınvalide çok sevecen anlaşılan,hersey daha kolay çözülür bence. alilenin nereden beslendiği kimseyi de ilgilendirmez. farzet ki marketten almadılar da sana elleriyle toplayıp getirdiler. şahsen ben daha çok sewinir dim .hemde masrafınız da yarıya inir. iş konusuna gelince bence oluruna bırak. buraya gelseniz de sizin taraf herseye karışmaya başlar senin canın sıkılır. iş bulmak kolay da degil bu dewirde. .:) şimdi onunda orda kurulu bir düzeni vardır.
bence hallolunmayacak sorunlar yopk canım ,canını sıkma derim .. zamanla düzelir . evlenince herkes elini ayagını çeker mecburen ..