- 22 Ağustos 2008
- 817
- 40
- 37
- Konu Sahibi gulbeyaz_31
arkadaşlar benim bazı sorunlarım var nasıl anlatsam bilmiorum ama bi yerden başlamam gerekio biz erkek arkadaşımla 2 yıl çıktıktan sonra sözlendik geçen yıl temmuz ayında aile arasında sözümüz oldu sözüm kesildiği zaman dayım ve teyzem istemediler erkek arkadaşımla sözüm olmasını sebepse sözlümün zamanında kaza geçirerek bir gözünün yarı kapalı oolması durumuydu neyse herşeye rağmen en azından babam ve yanımdalardı biz ayrı şehirlerdeyiz sözden bir ay sonra ailece onların yanına bi günlüğüne gittik babamda ilk defa gidiordu ve babam dönüşte anneme içim çok rahat artık demiş... sevindim tamam dedim ... martın 27 sinde nişanım oldu salon tutuldu vs herşey çok güsel geçti hele sözdeki o kadar olaydan sonra nişan bana göre harikaydı tabi nişanlımgil gittikten sonra herkes bi yandan bişeyleri ölçüp biçmeye başladı nişanlımın ailesinin tek beğenmediğimiz bir sorunu var cimri olmaları ama şu şekilde şimdi kayınvalidemler herşeyi kendileri yapıolar bahçeleri fln var o yüzden sadece market alışverişi yapıp fazla para harcamıolar dışarıda para harcamayı sevmiolar bu yüzden ama bana alınan eşyalar konusunda nişan valizi mobilya ne aklınıza gelirse herşeyi çok güsel aldılar ve hep benim istediğime göre alındı ve benim kayınvalidemle nişanlımla ilgili aslında hiç bi problemim yok kayınvalidem her tlf açtığında kuzum canım napıosun sorar doğum günümde şarkılar söyleyerek kutlamıştı doğum günümü çevremizdeki yakın akrabalar ama bu cimriliğini söyleyip duruolar dünde amcam babamlara demişki sizin kızı çok üzerler haberiniz olsun babamda dio ki onu buraya getirmeye bak ama babam bile ben 2/3 yıldır iş arıorum o kadar çevresi var bana iş konusunda yardım etmedi illa devlet işi olsun dedi ben var gücümle çalışıorum ama olmuo çalıştığımı babamda annemde bilio bende en sonunda babama dedim ki herkes devlet işi olsun ister ama bende elimden geleni yapıorum olmuo hadi ben buraya getirsem orda düzenli bi işi var 1.5 yıldır aynı yerde çalışıo bu arada ona nasıl iş bulunacak sen bana bile bulmuosun ki iş dedim ..sustu bişey diemedi .. amacım onları kırmak deil annemde kayınvalidemlerin ii insan olduklarını onlardan bana zarar gelmiceğini söylüyo hatta sadece annem deil anneannem yengem halam bunlarda söylüyo aslında babamda onlardan kötü anlamda bişey beklemio ama bi anda bole de oluo anlam veremiorum artık nolur biraz da siz fikirlerinizi söyleyin.. şimdiden en azından bu kadar yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim...