Nişanlılığımızı aileler bitiriyor

kimbumaviki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
26
6
34
düşüncelerinize acilen ihtiyacım var.....
Biz yaklaşık 2 senedir birliktryiz ve çok da mutluyduk....taa ki aileler işin içine girene kadar.....
Benim ailem çok sorunlu ve sürekli etkilerin altında kaldım sürekli bir hüzün aşılamaları; sürekli karşı tarafın yetersizliği dillendirildi; mezhepleri sürekli ana tartışma konumuzdu; hatta ve hatta bir kaç kez ayrılmamı istediklerini dile getirdiler....yani daha çok babam ki kendisi zaten sorunlu bir insan... neyse tabi ailem oldukları için çok etki altında kaldım tek bir günüm güzel geçmedi mutlu değildim ve bunu nişanlıma yansıttım. Her hatayı ondan bildim kaç ay boyunca allahın her günü tartışma yarattım ama psikolojik baskı altında kaldığım için bunlar.... gel gitler yaşadık çok tartıştık o da ben de birbirimize yanlışlarımız oldu. Aileler gidip geldikçe benim ailem sürekli sorun yarattı; işte yok o adet olmaz bu tören olmaz istemiyoruz diye diye taaa ki ben durumu tam çözmüşken (kulaklarımı kapadım dinlemedim ailemi onun ailesine daha sık gittim kendimi sevdirmek amaçlı) geldi konu altınlara ve olay patladı....tabi ailem yüksek makam söyledi ve saygısızca bir şekilde “bu böyle yapılacak” dendi....nişanlımın ailesi bu olaydan sonra artık bu ilişkiyi onaylamadıklarını belirterek nişanlım da ilişkimizi bitirdi şunu diyerek “ben onca lafı kaç ay boyunca demek senin için değil ailen için işitmişim ailemi karşıma aldım ne için? Senin için sanıyordum ama Ailen için mi?” şimdi de diyor ki “devam edersek ileride ailenle sıkı fıkı olmanı istemiyorum yine beynini yıkamalarına izin vermem. Benim aileme yakın olucaz. Çocuklarımız olunca benim ailem sık sık görebilir seninkiler de ancak bayramda seyranda. Sen bunla baş edemezsin o yüzden ayrılmamız daha mantıklı.”

Yaa tamamen ne düşüneceğimi şaşırdım.......
Biraz akıl fikir verin noluuuuuuur.....
Haksızlık yaa...saygısızlığı yapan ben değilim faturası kesilen nasıl ben olabiliyorum.....

Kv diyor ki “bitti ben artık yokum zaten sen bize karşı sıcak değildin hiç zararın neresinden dönerse oğlum kardır” bu ne yaaaa....

Ben gerçekten çok seviyorum ve ne yapsam bilmiyorum.....

Zararın neresinden dönerseniz kardır diye düşünüyorum. Ne demek senin ailen bayramda seyranda çocukları görür ne kadar bencil bir düşünce bence yolunuza bakın hayırlısı değilmiş .

Bitir ve kafaya takma hiç. Nişanlın seni çoktan çıkarmış gözden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…