• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlilar Hepberaber Geri Sayima Buyrun :)

40 günüm vAr ama hiçbirşeyim yok evi geçtim gelinliğim bile dikilmedi hiç bir şey yok okul müdürüm eve gitmeme izin vermiyorrr

harıka bı duygu canım alıştım herseye
evime kocama,sankı yıllardır bu evde bu adamla yaşıyo gibiyim:)
allah herkesı mutlu huzurlu etsın yuvasında,eş olmak cok farklıymış ne sevgililiğe ne de nişanlılığa benziyo..
bir olmak ne demek yenı yenı anlıyorumm
darısı başınıza kızlar şafaklarınız çabucak bitsin inşallah:)

Amin cnaım inşallah .. Allah mutluluğunuzu daim etsin ..:nazar:

hahah napim canim kafa almiyor artik :) tekli rakamlara indin mi sen bakim :23::23::23:

hehe çok normal ne kaldı senin şafak bitti :9: evet hayırlısıyla bugün inmiş bulunuyorum son 9 :9::9:

son 4-5 günde yaşanan gerginlikler stresler ve telaşlar düğün anında resmen üzerınden sökülüp gidiyo kızlar
oyuzden hiç dert etmeyın ayrıntıları.
bu arada istanbulda yaşayıp mobılya konusunda alternatıf düşünen arkadasları yönlendırebılecegım bı yer var.her bütçeye her zavke göre bınbır çeşit ürünün bulundugu.mobılyadan küçük ev aletlerıne kadar.evımı ordan düzdüm diyebilrim ve çok memnunum

son 4-5 günde yaşanan gerginlikler stresler ve telaşlar düğün anında resmen üzerınden sökülüp gidiyo kızlar
oyuzden hiç dert etmeyın ayrıntıları.
bu arada istanbulda yaşayıp mobılya konusunda alternatıf düşünen arkadasları yönlendırebılecegım bı yer var.her bütçeye her zavke göre bınbır çeşit ürünün bulundugu.mobılyadan küçük ev aletlerıne kadar.evımı ordan düzdüm diyebilrim ve çok memnunum

amanda amannn evlenmişte tavsiye veriyo benim arkadaşım :9:
nerde canım bu dediğin yer bu hafta sonu ist gelicem bende bakarım belki..:31:

amanda amannn evlenmişte tavsiye veriyo benim arkadaşım :9:
nerde canım bu dediğin yer bu hafta sonu ist gelicem bende bakarım belki..:31:

tabiki yanı şekerimm bugune bugün 15 günlük gelınızzz lütfen yanıııı:1::1::1:
bayrampaşada timaş diye bi yer var
spotçular carsısı diye geçiyo ama tamamen ımalatcıların yerı yanı sen kumaşı rengı modelı secıyosun yapıyolar evıne getırıyolar:)
tavsiye ederım canım zamanın olursa ugra derim
ben öylesine gitmiştim evi döşedim çıktım:)

100 gun kaldi kizlar saka gibi. buraya geldigimde 180 lerdeydim zaman ne cabuk geciyor degilmi.

amabugunu dugun gununu ve kina gecesini saymassak 97 gunnnn:)))

Kızlarrrrrrrrrrrr 39 gün kaldı ne çabuk geçti 9 ay hala inanamıyorummm:)))))) ay içim pek tuhaf,bi ağlıyorum bi gülüyorum....:)))
Rabbim utandırmasın hiçbirimizi,ömür boyu mutlu olalım inşallah....

:nazar:

Son 2 :86::86::86:

Aman Allahim saka gibi ya yarin aksam kina gecem var :52:
Cumarteside evleniyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzz :16:

Günleri geçtim artik son saatler :111:
Bugün son is günümmmm :32:
Ev misafirden geçilmiyor :106:
Herkes bizim için toplanmis :36:
Ve biz evleniyoruz :103: :97:

Rabbim herkese nasip etsin bugünleri görmeyi, özellikle sabirsizlikla bekleyenlere. Ve en önemlisi saglicakla, mutlu, mesut, huzurlu bir sekilde yuvamizda geçinmeyi nasip etsin hepimize insALLAH! :81:
AMiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiN :34:

Son düzenleme:

Son 2 :86::86::86:

Aman Allahim saka gibi ya yarin aksam kina gecem var :52:
Cumarteside evleniyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzz :16:

Günleri geçtim artik son saatler :111:
Bugün son is günümmmm :32:
Ev misafirden geçilmiyor :106:
Herkes bizim için toplanmis :36:
Ve biz evleniyoruz :103: :97:

Rabbim herkese nasip etsin bugünleri görmeyi, özellikle sabirsizlikla bekleyenlere. Ve en önemlisi saglicakla, mutlu, mesut, huzurlu bir sekilde yuvamizda geçinmeyi nasip etsin hepimize insALLAH! :81:
AMiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiN :34:

:52::52: cok heyecanlisindir simdi:) cok güzel bir duygu bu ya.. allah tamamini erdirsin senin adina cok sevindim, hersey gönlünce olsun umarim hersey istediginiz gibi gecer
bir ömür boyu mutluluklar diliyorum:) darisi bizlere artik :) AMIN INSALLAH :) Allahim herkeze nasip etsin insallah..

Mutluluklarrrr tadini cikarin balayinin :)

Son düzenleme:
Back