- Konu Sahibi UquRboCuqu
40 günüm vAr ama hiçbirşeyim yok evi geçtim gelinliğim bile dikilmedi hiç bir şey yok okul müdürüm eve gitmeme izin vermiyorrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
40 günüm vAr ama hiçbirşeyim yok evi geçtim gelinliğim bile dikilmedi hiç bir şey yok okul müdürüm eve gitmeme izin vermiyorrr
harıka bı duygu canım alıştım herseye
evime kocama,sankı yıllardır bu evde bu adamla yaşıyo gibiyim:)
allah herkesı mutlu huzurlu etsın yuvasında,eş olmak cok farklıymış ne sevgililiğe ne de nişanlılığa benziyo..
bir olmak ne demek yenı yenı anlıyorumm
darısı başınıza kızlar şafaklarınız çabucak bitsin inşallah:)
hahah napim canim kafa almiyor artik :) tekli rakamlara indin mi sen bakim
son 4-5 günde yaşanan gerginlikler stresler ve telaşlar düğün anında resmen üzerınden sökülüp gidiyo kızlar
oyuzden hiç dert etmeyın ayrıntıları.
bu arada istanbulda yaşayıp mobılya konusunda alternatıf düşünen arkadasları yönlendırebılecegım bı yer var.her bütçeye her zavke göre bınbır çeşit ürünün bulundugu.mobılyadan küçük ev aletlerıne kadar.evımı ordan düzdüm diyebilrim ve çok memnunum
amanda amannn evlenmişte tavsiye veriyo benim arkadaşım
nerde canım bu dediğin yer bu hafta sonu ist gelicem bende bakarım belki..
Son 2 :86::86::86:
Aman Allahim saka gibi ya yarin aksam kina gecem var
Cumarteside evleniyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzz
Günleri geçtim artik son saatler :111:
Bugün son is günümmmm
Ev misafirden geçilmiyor :106:
Herkes bizim için toplanmis
Ve biz evleniyoruz :103: :97:
Rabbim herkese nasip etsin bugünleri görmeyi, özellikle sabirsizlikla bekleyenlere. Ve en önemlisi saglicakla, mutlu, mesut, huzurlu bir sekilde yuvamizda geçinmeyi nasip etsin hepimize insALLAH! :81:
AMiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiN