Nişan nişanlıkta taç

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ayzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
69
0
arkadaşlar bugün nişanlığımı aldım saçım için ince bi taç verdi gelib tacıı gibi nişanlığımın üstündeki işlemeler de parıltılı sizce nasıl olur?? nişanda taç takılır mımirmirmirmir

takılır elbette neden takılmasın ki..:)

düğünde bazı gelinliklere çiçek daha çok yakışıyor bu sefer öyle oluırsa taç heves kalır içinde en iyisi nişanda tak :)

neden olmasınki tabiiki takılır tatlım üstelik saç aksesuarları çok moda herkes takıyo nişanda düğünde, bende kızkardeşimin düğününde takmıştım kıyafetimin rengine uygun çook küçük bir taç

tabiiki takilir canim benim icinde kalicagina ileride o gecenin parlayan yildizi prensesi sensin önemli olanda senin ne düsündügün ve kendini nasil hissetdigindir bence
hersey gönlünce olur insallah canima.s.

benim kuzenim takmıştı valla nişanlalnana evlenene herşey mübah gönlünce giyin eğlen içinde kalmasın:))

:)) saolun kızlar valla çk heyecanlıyım ya resimi şu anda ekleyemiyorum evde değilim dayımlardayım 2 güne kadar eklerim resmimi yorumlarınıza ihtiyacım var teşekkrler

ne istiyorsan yap insanın sonra içinde kalıyor yapmadıkları

hayatım olmaz diye bir kural yok senin nişanın senin gecen tabii ki o gece prensesler gibi olman lazım içinden nasıl geliyorsa öyle yap takabilirsin allahım tamamına erdirsin canım benim

X