Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bugün nişanlığımı aldım saçım için ince bi taç verdi gelib tacıı gibi nişanlığımın üstündeki işlemeler de parıltılı sizce nasıl olur?? nişanda taç takılır mımirmirmirmir
neden olmasınki tabiiki takılır tatlım üstelik saç aksesuarları çok moda herkes takıyo nişanda düğünde, bende kızkardeşimin düğününde takmıştım kıyafetimin rengine uygun çook küçük bir taç
tabiiki takilir canim benim icinde kalicagina ileride o gecenin parlayan yildizi prensesi sensin önemli olanda senin ne düsündügün ve kendini nasil hissetdigindir bence hersey gönlünce olur insallah canima.s.
:)) saolun kızlar valla çk heyecanlıyım ya resimi şu anda ekleyemiyorum evde değilim dayımlardayım 2 güne kadar eklerim resmimi yorumlarınıza ihtiyacım var teşekkrler
hayatım olmaz diye bir kural yok senin nişanın senin gecen tabii ki o gece prensesler gibi olman lazım içinden nasıl geliyorsa öyle yap takabilirsin allahım tamamına erdirsin canım benim