Nişanlı sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nişanlılık sürecini uzatmayı düşünüyorum şuan, sonrasındada ayrılık büyük ihtimalle
Süreci uzatmakla falan uğraşmayın bence. 7 kat el gelse, sabahtan akşama evde iş yapsa insanlara bir özen gösterilir. Siz 7 kat el değilsiniz, adam hem sizi hem de anne - babanızı yok saymış.

Süreci uzatmakla falan uğraşmayın bence. 7 kat el gelse, sabahtan akşama evde iş yapsa insanlara bir özen gösterilir. Siz 7 kat el değilsiniz, adam hem sizi hem de anne - babanızı yok saymış.
Haklısınız bende bekledim aslında bir özen göstersin diye ne yemek yapmıştı yada ne yemek söyledi. En azından akşam çayın yanına bi tatlı alabilirdi. Ama özen göremedim

Vallaha göz göre göre basini yakiyorsun
Yakmam yakmam merak etmeyin, ailem sabırlı saygılı insanlardır sırf ben vazgeçmem diye susuyorlar, akşam kendimi toplayıp annemle konuşacam sonrasında karar veririm zaten:) düğünede 1.5 ay kaldı. Keşke daha önce görebilseydim

Zararin neresinden dönerseniz o kadar iyi. Ailenize de yazik olur aksi takdirde. Huzur o kadar önemli ki evlilikte. Sizi utandiran insandan hayir gelmez. Hakkinizda hayirlisi

Yemin ederim tam eşim. Bak oda boyleydi.asla yaninda kimse varmi alinirmi uzulurmu bu adamlarin kizlarina nazik olayim uc dakika insan olayim demezdi boyle adamlar asla cozum odakli degil en ufak sorunda tum stresini eve yansitan kadindan cikaran tipler. Ayni sey nisanimda basima geldi annemle evi dizmeye gittik adam soylene soylene kolileri atti. Her tayin cikisinda sanki benim meslegimden sebep tayinimiz cikiyormus gibi sinirli sinirli bana yardim ediyor diye kolileri soylene soylene bantlardi. Sanki ev onun esya onun degil. Meslek onun degilmis gibi. Annen cok hakli bak bu halleti cok daha kotusunu getirecek demedi deme. En azindan dan evlenirsen cocugu sakin hemen yapma.suan sana ne dense aman el neder aman esyalarim gitti diye dusuneceksin ama daha kotusu olur. Evlenince hic bosanamayosun. Benim sagligim hayatim gitti en ufak biseyde o sttes yapiyor diye

Ay galiba aynı durumdayız gerçekten. Eşiniz asker yada polis sanırım benim nişanlımda asker. Ve 2 yılı kaldı doğuya gidecek tekrardan. Yemin ederim bende evi yerleştirirken oturdum düşündüm tayini çıkınca evi taşırken daha beter yapar diye. Çünkü tam olarak anlattığınız gibi ev kendinin ama eşyalar benim hatta benimde değil annem getirdi eşyaları annemin. Hatta eşyalı evi kabul ettim, ailesi çeyizimi dahi götürmesin tamamını napacaklar orda dedi anneme. Annemde çeyiz nerde olur evinde olur anneside sağlıklı düşünemiyor dedi. Yani ben kendime bile söylerken utanıyorum ama bana dediki eğerki annemin bana aldığı tabakları geri gönder deseydi annen bu dolapta yerleştirdiğin eşyaların hepsini kırardım bir tane sağlam bırakmazdım dedi. Neye uğradığımı şaşırdım. Sanki canımdan can gitti yere oturdum kaldım.

Gardınızı indirmeyince duygu sömürüsüne ve yalvarmalara başlayacak, öyle bir karakter var o adamda.
Ayy gerçekten şuanda öyle manipüle etmeye çalışıyor ki beni şok oluyorum. Bizi konuşmuyor dahi. Saygısızlık yaptın dememe rağmen hala ablasının pastasını konuşuyor şaka gibi. Sen düzelene kadar evlenmiyorum geciktiriyorum düğünü ben istemiyorum dedim bende istemiyorum dedi resmen

Annemde aceba bişey olsada bıraksan diye mi uğraşıyor dedi ama buna ihtimal vermiyorum çünkü farklı şeylerde var onun çabası olmasa sözlenmezdik bile
Ama ailene karşı kibar davranmamış, düşüncesiz davranmış. Yemek ısmarlamak bu kadar zor olmamalı. Veya başka bir jest yapmak...

Ama ailene karşı kibar davranmamış, düşüncesiz davranmış. Yemek ısmarlamak bu kadar zor olmamalı. Veya başka bir jest yapmak...
Evet, onuda söyledim bana bi yemek ısmarlamadın bi tatlı almadın çayın yanına dedim. Aklıma gelmedi bunları bana söylemen ayıp dedi, bende dedimki senin yapmaman ayıp asıl dedim.

Mesleğinden ötürü gelen bir otorite kurma isteği, herkesi emri altında zannetme tavrı ve bu meslektekilerin bazılarında olduğu gibi siniri var. Askerlik sabah 9 akşam 5 memurluk gibi rahat bir meslek değil. Çalıştığı yerde üstlerine karşı sesini çıkaramayınca sinirini yakınlarından çıkarıyor. Aileniz bence dünden razı bırakmanıza. Uzatacağım demek o şahısla mutahap olmaya devam etmek zorunda kalacaksınız demek. Bir an önce nişanı atıp önünüze bakıp unutma sürenizi kısaltmak varken neden süreci uzatıp kafanızı daha çok meşgul edesiniz ki.

Emin olunki demek istediklerinizi anlıyorum ve onaylıyorum ama bir kaç gün düşünmeye ihtiyacım var. Aileme bahsedemiyorum, annem konuşunca konuşacam çünkü kendimi yenilmiş gibi başarısız gibi hissediyorum.

Öyle düşünme. Düğün günü evlenmekten vazgeçenler var. Bir ömür boyu mutsuz olmaktansa bir süre ayrılık sonrası mutsuz olursun , o da geçer gider.

canım benim bize nişanlıyken ailelerden destek görmeden borçla yaptık herşeyi dışarda kar varken buz gibi evde inşaat temizliği yaptık ikimizde işe gittik geldik hiç azarlanmadım hiç nişanlım sinirlenmedi borç boyumuzu aşmıştı ama psikolojisi filan bozulmamıştı ,burdan oraya kadar eşya götürmüşsünüz kendisini deli gibi yapmış hemen düğünden sonrada kafasına göre altın bozduruyor bilmem ne altın bozurulcak kadar borç olmuyor herşeyi sıfır nakitle aldık yavaş yavasş ödendi 5 euro bile bozulmadı azcık sıkın kendinizi hazır şeyler bozulmaz ev araba borcu yoksa

Hiç kimseyi değiştiremezsin huyunu da törpüleyemezsin. O çevrende gördüklerin etrafındakilere numara yapıyorlar.

Bizimkisi sadece maddiyattan dolayı değilmiş, adam kendisini bana hep belli etmişte ben görmemişim. Saygısı yok aileme karşıda bana karşıda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…