Nişanlı sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maddi durum yoksa lütfen milleti eğlendirmek için düğün yapmayın. Gelecek altınlar zaten düğüne gidecek ne anlamı var düğünün yorgunluğun.
Ailenizin yanında böyle davranıyorsa, etrafındaki kimseyi umursamadan soyleniyorsa bu aynı eve girdikten sonra kat kat artacak biliyorsunuz dimi.

Keşke deme şu an gördün ona göre kararını ver. Hiçkimse senden daha kıymetli değil. Zamanla unutursun neler unutulmuyor ama bu şekilde devam edersen ileride kendi değerini unutursun.

Düğün sorun değil onu yapar, borcunun 3te 1i düğün için sadece kalanı kendi borcu. Çaycıyı kahve makinesini kutusundan çıkarıyordum o kadar yorgundumki ayaklarımın üzerinde zor duruyordum zor açtım kutuları, bana makine bile senden daha akıllı dedi, babamın yanında bu lafı söylemesi hiç hoş değildi

Babanız bisey demedi mi? Bu mağaradan yeni çıkmış insanla evlenirseniz hayatınızı mahvedeceksiniz. Esyalar yerleşti hersey hazır ayrılık olmaz diye düşünmeyin geleceğinizi düşünün.

Babanız bisey demedi mi? Bu mağaradan yeni çıkmış insanla evlenirseniz hayatınızı mahvedeceksiniz. Esyalar yerleşti hersey hazır ayrılık olmaz diye düşünmeyin geleceğinizi düşünün.
Babam demek istiyor ama beni üzmekte istemiyor. Düğün geciksin istiyormuş babamda

Yazdıkça dökülüyorsun. Hey maşallah. Adamın en mutlu günleri, kafasına silah dayamış da zorla evlendiriyorlar gibi triplere bak. Ben de zamanında çok çektim gerizekalı gibi. Sürekli azar, sürekli eleştiri, sürekli saygısızlık. Bak boşandım atlatamıyorum travmasını. Etkisinden kurtulamıyorum. Neler vermezdim 8 sene öncesine dönebilmek için neler...

Aaaa imdat ya! Hadsiz bu adam, babanız bir şey demedi mi? Korkmuyor musunuz, babanızın yanında bunları yapan tekken ne yapar diye? Şiddet asla direkt yumrukla başlamaz, önce böyle aşağılamalar olur, sonra bağırmalar (bu da var herifte), sonra kol sıkmadır derken... Yeter. Düşünecek bir şey yok, zaten hadsizliğine her tepki verilmediğinde çıtayı yükseltirler. Ki tepki vermeye de gerek yok, yarın öbür gün tepki veremeyecek kadar yorgun, hasta, üzgün olduğunuzda tepenize çıkar. Hayatınızı utana utana mı geçireceksiniz. Annemin arkadaşının kocası sofradayken eleştiriyordu karısının yemeğini (Hastayken bile yemeklerini midem bulanmadan, rahatça yiyebildiğim, muhteşem bir kadındı.)
Sizin için senaryo daha kötü, çünkü babanızın yanında hakaret ediyor.

aaaa adama bak evlenmeyin tabi ki bununla

Ben nişanlının akıl sağlıgının yerinde olmadıgını dusundum..Aşırı bencil ve empati yoksunu...Ağır narsist sinyalleri veriyor aman ha

Gözleriniz dolmayi bırakır bir müddet sonra sizde sesi yükseltirsiniz sonra seyreyle cümbüşü olur bu evlilik.Daha aynı eve girmediniz bı çekinme olur az çok demi..Gerci içten çocuk bak yapmacık değil.Ben böyleyim diye göstermiş ilerde biliyordun zaten olacak. Bende uyum sağlarım derseniz devam tabi.Bi taraftanda ailesi boğar boğucu demişsiniz bilemedimki neler yaşamış nasıl bu hale gelmiş.Belki evdekilere sesini duyurmak için hep bağıran bı çocuktu yada alışkanlık bilemem Tek bildiğim sürekli ota böceğe böyle gerginlik sizi çok üzer .Ben huzursuz kişiyle mutluluk da zor derim.

Aynen, ben de 10 sene öncesine dönmek için her şeyimi verirdim. Para, pul, ev, araba umrumda olmazdı. Bu 10 sene benden çok şey götürdü.

Maalesef bu nişan döneminiz FRAGMAN diyorum asıl evli kaldığında bunun 5 katı yaşama ihtimalin yüksek. Pembe gözlüğünüzü çıkarın da gerçekleri görün derim niyetim asla kötü değil geleceğini bile bile mahvetme. Ailen ben olsaydım kızımı alıp götürmüştüm şimdiye kadar ben kızımı güzel büyütmüşüm başkası gelip hayatı zindan edecek! Yok öyle bir dünya..

çok uzatılacak bir durum yok.
en hızlısından ayrılmalısınız.
Bu işin aması maması da yok.
sonra evlenir burada konular açarsınız.
geliyorum diyor, görmüyorsunuz.
kendinizi seviyorsanız, güzel, huzurlu bir hayat istiyorsanız vazgeçin.
şimdi 3 gün ağlarsınız, diğer türlü ömür boyu ağlayacaksınız.
2 kere 2 eşittir 4 kadar net

Bazı şeyler toprulenir ama bu değil, böyle bir baba ile büyüdüm annemi ve bizi resmen sindirdi o siniri ile, 75 yaşında vefat edene kadar o sinir asla geçmedi ,toprulenmedi, azalmadı. Bu huy çünkü kolaylarina geliyor böyle insanların bağırıp çağırmak, evlenince çarpı 10 haberin olsun ,

Merak etmeyin açıldı gözümerteleyelim dedim tamam erteleyelim dedi haziranda olsun dedim tamam dedi. Sonra gelinlikçiye mesaj attım ertelendi ve tarihimiz belli değil diye. Ekran resmi attım. Ne bu mesaj dedi, ertelendi onu yazdım dedim, ben artık evlenmek istemiyorum seninle dedi. Ağlayamıyorum bile şuan o kadar üzgünüm bir yandanda seviniyor gibiyim çözemedimm

Haklısınız insan değişmez değişmiyor

Neyse ki gerçek yüzünü bu aşamada da olsa belli etmiş. Evlendikten sonra kaba davranmaya başlasaydı işiniz daha zor olurdu.
Umarım ayrılma kararınıza saygı duyar ve peşinizi bırakır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…