Nişanlı sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şutla, alacağını al, vereceğini ver. Sadaka dağıt ver yüzüğü eline başka köle bulsun tapacak
Öyle yapacam büyük ihtimalle ama aileme nasıl dicem bilmiyorum daha dün gece geldik eve, daha 1 gün olmadı evi dizeli

Ertelemek istediğimi söylicem, sonrada bozarım büyük ihtimalle

Öyle yapacam büyük ihtimalle ama aileme nasıl dicem bilmiyorum daha dün gece geldik eve, daha 1 gün olmadı evi dizeli
Valla çemkirdiğini duyduğu için ailen hiiiç bir şey demez. Otur adam akıllı yaşadığın kaygıları anlat. Ben bu bu sebeplerle bu evlilikten çekiniyorum bana böyle böyle dedi diyeceksin. Gizli saklı bir şey kalmadan (özel diyalog değil tabi)
İşte altınlarla planı ablama pasta al demesi vs. İçime sinmiyor yüzüğü iade edeceğim de. Muhtemelen onlar da senin hatırına ses etmediler. Sen de onay verirsen pek bir güzel paylar kızlarına sahip çıkarlar

Bosanacagin bir evlilik yapma adam bastan buram buram ben cekilmez biriyim diye belli etmis

manipüle de ediyor sizi, her olayda suçlu bile olsa sizin kendinizi kötü hissetmenizi sağlıyor, bunu da görmezlikten gelmeyin derim.

Stresin altına sığınmasın, sen de stres diyip güzelleme yapma. Davulun sesi bangır bangır geliyor. Ailen de sahip çıksın sana biraz sesini çıkarsın sen kendini düşünmüyorsun ateşe atıyorsun bari onlar akıl versin

Anneni dinle, nişanlılık sürecini uzat.

Burada ben okurken sinirlendim. Utanmaz koca adam milletin içinde sana neden bağırıyor veya ters cevap veriyor? Baş başayken iyi misiniz gerçekten? Sanmıyorum. Bu adam yakında ailenin yanında kafana bir şaplak atar benden demesi. Adamın siniri, stresi, utanmazligi buraya kadar geldi çünkü.

Desene evlensen kocanın kumar borcunu ve düğün borcunu ödemekten belin doğrulmayacak.

Çok yanlış yoldasın.

Gardınızı indirmeyince duygu sömürüsüne ve yalvarmalara başlayacak, öyle bir karakter var o adamda.

Burada bir üye vardı, ismini hatırlamıyorum. Şöyle yazmıştı; " düğünümüz, eşyalarımız her şey dört dörtlük oldu. Ama şu an o çok pahalı, harika kanepenin üstünde oturmuş ağlıyorum". Bu yorum insanın içine oturuyor.

Bu adamın senle evlenmeye gönlü yok.

Arabada gelirken dün babamla annem dediki görünen şeyleri görmezden gelme, müge anlının sözünü hatırlatır annem hep, denenmişi denemeyeceksin der. Babamda annemde nişanlılık sürecini uzatma tarafında şuan, annem benim bitirmeyeceğimi düşünüyor o yüzden hiç bitir demedi. Ama eminim bitirsem kendiside üzülmez

Size ve bana yaklaşımı gözümü açtı düğünü ertelemek istiyorum ama ondan umudum da kalmadı açıkçası vb dersiniz.
Benim bişey dememe bile gerek yokki, onlar gördükleri için bana nişanlılık sürecini uzatmamı söylediler. Bitirmeyi düşünmem diye düşünüyorlar çünkü, düşündüğümü bilseler eminim
Bitir derlerdi

Nişanlınızın sorunu yok mu ? Nişanlınızın kendisi baştan sona sorun. Gidin ailenizle tekrar beyefendinin evine, yerleştirdiğiniz çeyizleri toplayıp, yüzüğü bırakıp çıkın.

Bende okumuştum bu yazıyı, benim durum oralara gitmeden önlemimi almam lazım

Nişanlınızın sorunu yok mu ? Nişanlınızın kendisi baştan sona sorun. Gidin ailenizle tekrar beyefendinin evine, yerleştirdiğiniz çeyizleri toplayıp, yüzüğü bırakıp çıkın.
Nişanlılık sürecini uzatmayı düşünüyorum şuan, sonrasındada ayrılık büyük ihtimalle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…