Nişanlı sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bacım bildiğin seni bozuyor herkesin içinde. Kimse başbaşayken nasıl olduğunu bilmez. Herkes vah bu kızın haline der.
Bugün böyle tepkiler verir zaman geçtikçe daha sinirli agresif tepkiler verir.

Babam çok sinirlendi benim için susmuş. Annemede demiş ben şimdi kalkıp bişey deseydim bunun geri dönüşü olur muydu olmazdı demiş annem tutmuş seslenmesin diye. Ve şimdi aradı konuştum, yemek hazırlığın neden yoktu diye aklıma gelmedi dedi, aklıma gelmedi diye bir cevabı kabul etmiyorum sende Acıkmıştın zaten yemek yapılacaktı dedim. Babamlar varken nasıl bağırırsın bana hadi gidiyoruz demediklerine dua et dedim ya gitselerdi o zaman gitselerdi dedi resmen:) galiba buraya yazmak ve sizden gelen cevapları dikkate almak gözümü açtı. Annem bişey diyimce sinirleniyordum anne napim adam bu işte sende fazla seslenme diyordum. Ama haklı annem:)

Teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Şuan gerçekten herşeyi daha iyi görüyorum:)

Bacım bildiğin seni bozuyor herkesin içinde. Kimse başbaşayken nasıl olduğunu bilmez. Herkes vah bu kızın haline der.
Bugün böyle tepkiler verir zaman geçtikçe daha sinirli agresif tepkiler verir.
Haklısınız ama gözüm açıldıı

Haklısınız ama az önce konuştum ve verdiği tepkiler benim gözümü dahada açtı. Ailemin bana hadi gidiyoruz demediğine dua et diyince gitselerdi yaa gitselerdi dedi. Bu cevap yetti galiba bana:)

Az önce konuştum, aileme karşı çok saygısız. Ailem hadi gidelim demediğine dua et dedim, gitselerdi ya gitselerdi dedi. Bu cevabıda bana yetti

Haklısınız ama az önce konuştum ve verdiği tepkiler benim gözümü dahada açtı. Ailemin bana hadi gidiyoruz demediğine dua et diyince gitselerdi yaa gitselerdi dedi. Bu cevap yetti galiba bana:)
Ya kaybetme korkusu yok ya da sizin onu bırakmayacağınızdan çok emin. İki halde de sıkıntı büyük.

Evlenmeden böyleyse evlenince daha da beter olacak.

Siz eş olacaksınız, yol arkadaşı olacaksınız rehabilitasyon merkezi değil ama toplum öyle normalleştirmiş ki kısır döngü asla kırılmıyor.

Cevrenizdekiler işler daha kötü olunca arka arkaya çocuklar da yapmıştır kesin. Bunu bari örnek almayın.

Gitselerdi ya dedi öyle mi? Herkes burda gerekeni söyledi. Son noktayı koymak sana kalmış. !
Tekrar arıyor, neymiş ailem benimle konuşmuş kesin ondan bunları söylemişim neymiş bir istirahatli günü varmış ondada ben bunlar konuşup canını sıkmışım falan falan, bende inanmıyorum sana benim kırgınlığımın sende hiç bir değeri yokmuş dedim yüzüne kapattım.

Ses edeceklerini bildiği için ailelerden gizlenesini istemiş bi de. Yalnızken iyi olmasının sebebi de takıları almak. Ama konu sahibi göremiyor, verici olmaktan gözü hiçbir şey görmüyor maalesef.

Ses edeceklerini bildiği için ailelerden gizlenesini istemiş bi de. Yalnızken iyi olmasının sebebi de takıları almak. Ama konu sahibi göremiyor, verici olmaktan gözü hiçbir şey görmüyor maalesef.
Gördüm gördüm merak etmeyinn, üzerimden sanki 3.5 yılın ağırlığı kalktı:)

Şimdi manipülasyon yapacak, gaslisting yapacak, gözünüz açılmasın diye ne gerekirse yapacak. Buradaki üyeler yanılıyor olsaydı hepsini kabul edip, içtenlikle özür dilerdi ve değişimi size gösterirdi ama şimdiden başlamış manipüle etmeye.

Nişanlıyken böyleyse evlenince nasıl olur bilemedim. Ailenden de uzak olacaksın. Huylu huyundan vazgeçmez, stres hayatın her evresinde var, stres yaptım bağırdım diyerek bence asabi oluşuna kılıf uyduruyor. Ben olsam 2 kez düşünürdüm.
Bir de nişanlınızın ailesi yok mu, evi sizin aileniz düzenliyor ve bir de gurbet ellerde aç kalıyorlar. Bir tencere yemek yapacak biri de mi yoktu?

Evlendiğinde o sinir 1000 kat artacak.

Evet evet başladı farkındayımm, ablasının doğum günüymüş pasta siparişi verecekmişim bidehem bana hem aileme saygısızlık yap sonrada ablama pasta yaptırmı diyosun yaptıramam ablana pasta masta dedim bide yüzüme kapattı

Kız sen saf mısın elin içinde rezil eden adam yarın evde de dar eder dünyayı. Mehir ve sana hediye olarak takılan takılar senin hakkın. Borç ödemeye zorlayamaz. Almasın o zaman gösteriş yerine. Sen çalışmıyorsun galiba ananı babanı seni uşak yerine koymuş hasbam. Dünyada tek evlenip çalışan kendisi sanki geçsin o işleri. Biz de geçtik bu yollardan sinirlendik de. Ne dışarıda birbirimizi rendice ettik ne ana babamıza saygıda kusur ettik. Çok saçma bahaneler bunlar.
Ben senin yerinde olsam düğünü ertelerim. Ya akıllansın ya bozulsun bu iş

Şutla, alacağını al, vereceğini ver. Sadaka dağıt ver yüzüğü eline başka köle bulsun tapacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…