Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

dışarı çıkınca bakacağım canım saol..
kolay gelsin sana dışarıdaki işlerinde.

teşekkür ederim canım.
Bugün bir garip oldum. ne zaman evleniceğim belli değil. hangi tarih olucak bilmiyorum. benden 8 yaş ufakalr nişanlanıyor. ne diyim kısmett... Hastalanmama da az kaldı sinirli ve duygusal olurum bu hafta herhalde.

canım belirsizlikler can sıkıyor tabi ki ama hayırlı olacak zamanda olsun diye dua edelim...nişanlının işi düzene girdi mi yavaşça halledersiniz olur sizinki de başkasına bakma sen biz yaşadıklarımızla mutlu olabilelim de...çok şey beklemiyoruz zoru istemiyoruz mutlu etmek kolay aslında bizi..
bende hastalanma dönemimde öyle oluyorum zaten çok sık olduğumdan ayın yarısı gergin geçer...

Bende öyle oluyorum canım yaa...
Ağladım zaten iyi geldi azıcık. Sanki midemin ortasına taş oturuyor.
İnşallah herşey iyi olur. Belirsizlik kötü oluyor.
Allah yardım eder inşallah ne diyim.

Bende öyle oluyorum canım yaa...
Ağladım zaten iyi geldi azıcık. Sanki midemin ortasına taş oturuyor.
İnşallah herşey iyi olur. Belirsizlik kötü oluyor.
Allah yardım eder inşallah ne diyim.

önceden ağlamaya korkardım sanki ağladıkça daha çok üzülecekmişim gibi gelirdi..ama şimdi Allah her şeyi öyle kusuruz yaratmış ki diyorum ya ağlayamasaydık nolurdu bu içimizdeki sıkıntılar...
son bikaç aydır ağladığım kadar ömrümde ağlamadım heralde ama rabbim bugünlerimizi aratmaz inşallah daha güzel günlerimiz olur :)

İnşallah canım...
Mutlu günlerimiz olur. Sabrettiğimize değer inşallah.
Nişanlınla konuştun mu bugün? sesi nasıldı?

İnşallah canım...
Mutlu günlerimiz olur. Sabrettiğimize değer inşallah.
Nişanlınla konuştun mu bugün? sesi nasıldı?

tahlilleri göndermek için çarşıya gitti kargoladı biraz konuşabildik sonra köye döndü.ikimizde de günlerdir yaşadığımız üzüntü hakim sesimizde konuştuklarımızda da ailelerimiz ne dio nasıllar birbirimize sorduk iki tarafta birbirinden soğumuş durumda
pek belli etmesekte bu bize de yansımış.yansımaması mümkün değil...kargo 2-3güne gelir ben de gidiyorum zaten 4gün sonra annemler napcaklar bilmiyorum şuan hiç bişey umrumda değil hiç bişey istemiyorum sanki üzerime bi battaniye örtüldü çıkamıyorum çıkamayacağım hiç içinden

Olumlu olmaya çalışmak zorundayız canım.
Allah bizim hayrımıza bir yol çizmiştir.
Belkide aydınlık bizi bekliyordur.
Kimisi hiç sorunsuz evlemiyormuş. Nişanlılık dönemi de çok güzel oluyormuş.
Bizim neden böyle oldu ki?

bende arada böyle düşünüyorum ama artık neden bizim böyle oldu oluyor diye düşünmek istemiyorum şükürsüzlük olabilir diye
aydınlığı bekleyeceğiz dediğin gibi ama sonradan keşke şöyle yapsaydım söyleseydim de demek istemiyorum..
tüm gün evdeydim yine çıkamıyorum bi türlü dışarı yapmam gerekenler olduğu halde çektim kendimi herşeyden..
sen nasılsın bugün?

Ben daha iyiyim canım şükür.
Akşama doğru kuaföre gidicem. Kıl tüy işlerini hallediyim.
Şimdide nescafe keyfi yapıcam. Çok acayip bir rüya gördüm ben bu gece canım. Öldüm ve geri geldim. Uyandığımda iyi hissediyordum.

bende kaç gündür gidicem kuaföre onu bile erteliyorum yapıştım kaldım bişey yapasım gelmiyor ama yarın gitmeliyim artık son 3 günüm kaldı evde :/
rüyan hayır olsun inşallah kötü günleri geride bırakıp yenilendiğine herşeyin güzel olacağına yoruyum ben :)

İnşallah canım hayrolsun.
Toparlan artık malum gidiş günü yaklaştı anca hazırlanırsın..

İnşallah canım hayrolsun.
Toparlan artık malum gidiş günü yaklaştı anca hazırlanırsın..

dosya gelecek babamlar burda bir doktora gösterecekler doktor ne diyecek nolcak sonuç, babamların tepkisi vs. derken bunları düşünmekten unuttum herşeyi napmam gerektiğini normalde bu zamana başlamış olurdum bavulumu toplamayaaa...
belirsizlik yordu beni ben böyle değildim yoksa..
her şeyde bir hayır vardır diyorum hayırlara çıksın yaşadıklarımız inşallah

tatlım sürekli evde ve ailenle birlikte olman da psikolojini etkiliyor bence.
okul başlayıp da öğrencilerinle meşgul olunca biraz daha iyi olursun,
hem ortamın değişicek uzaklaşıcaksın biraz bu durumdan.
ne olursa olsun, hiçbirşey senin sağlığından önemli değil bunu unutma..

bugün geldim ben de nişanlımın yanına, doğuya yani, en azından haftasonları gelince
yanında kalırım diye lojman ayarladık işte. azcık özlem gideriyim diye erken gelmiştim,
haftasonu da çalıştığım ilçeye gidicektim. ama operasyona çıktı nişanlım apar topar beni
otogardan aldıktan sora. ne zormuş asker eşi olmak. hiçbişey planlı değil.
ne zaman ne olcak belli olmuyor. doğru düzgün sarılamadım bile.
annemlerin yanından da erkenden gelmiştim buraya. şimdi koca evde kaldım mı bi başıma...
neyse bunda da bi hayır vardır demek istiyorum... yapcak bişey yok
sen ne zaman gidiyorsun canım? hangi ilde çalışıyorsun bu arada?

Duanı et ve gerisini Allaha bırak canım.
Allah senin için en hayırlı olanı yapıcaktır.

Allah kolaylık versin...

Allah yardımcınız olsun bir yıl daha sabredersiniz sonra batıda bu kadar zor olmaz heralde..
bende ağrı'da görev yapıyorum cumartesi gidiyorum canım gitmek istemiyorum bavulumu bile ortaya çıkarmadım Rabbim bize kolaylık içimize sıcaklık versin daha kötü durumlarla karşılaştırmasın...

nişanlın geldimi görevden giderdin mi özlemini? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…