Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Allah yardımcınız olsun bir yıl daha sabredersiniz sonra batıda bu kadar zor olmaz heralde..
bende ağrı'da görev yapıyorum cumartesi gidiyorum canım gitmek istemiyorum bavulumu bile ortaya çıkarmadım Rabbim bize kolaylık içimize sıcaklık versin daha kötü durumlarla karşılaştırmasın...

nişanlın geldimi görevden giderdin mi özlemini? :)

evet canım batıda böyle zor olmuycak inşallah..
ben de zorla geldim doğuya, son gece hazırladım bavulumu fln
gelmedi daha, yarın akşam gelirim dedi büyük ihtimalle
nişanlınla aran nasıl canım? konuşuyo musunuz

evet canım batıda böyle zor olmuycak inşallah..
ben de zorla geldim doğuya, son gece hazırladım bavulumu fln
gelmedi daha, yarın akşam gelirim dedi büyük ihtimalle
nişanlınla aran nasıl canım? konuşuyo musunuz

bende son gün apor topar hazırlıcam gibi..tek misin dünden beri evde sıkılmamışsındır inşallah gelir tez zamanda..
belki okudun geçmişi nişanlımın sağlık sorunundan dolayı biz ve aileler arasındada sorunlar çıktı hala düzelmiş değil.
biz arada konuşuyoruz eskisi gibi olamıyoruz bi sonuca varılamadan yıprandık baya kara bulutların gitmesini bekliyoruz üstümüzden.

bende son gün apor topar hazırlıcam gibi..tek misin dünden beri evde sıkılmamışsındır inşallah gelir tez zamanda..
belki okudun geçmişi nişanlımın sağlık sorunundan dolayı biz ve aileler arasındada sorunlar çıktı hala düzelmiş değil.
biz arada konuşuyoruz eskisi gibi olamıyoruz bi sonuca varılamadan yıprandık baya kara bulutların gitmesini bekliyoruz üstümüzden.

dünden beri yalnızım evet sıkıldım baya. temizliğe yemeğe verdim kendimi:)
okudum canım üzüldüm durumunuza. nişanlının tam olarak hastalığı nedir?
ciddi bişey mi? inşallah feraha erersiniz dua edicem senin için

merhaba canım iyilik sen nasılsın?
bu ara pek kimse uğramıyor tenha buralar

evet canım evlenicek arkadaşlar vardı. onlar gitti sessizleşti ortalık.
Yeni nişanlıları bekliyoruz artık :)
İyiyim bende şükür. Sen neler yapıyorsun?

Son düzenleme:
dünden beri yalnızım evet sıkıldım baya. temizliğe yemeğe verdim kendimi:)
okudum canım üzüldüm durumunuza. nişanlının tam olarak hastalığı nedir?
ciddi bişey mi? inşallah feraha erersiniz dua edicem senin için

kolay gelsin canım dönünce temiz bir ev ve mis yemeklerle de buluşcak anlaşılan :)
nişanlım hepatit b hastası.şu an çabuk yorulma dışında bir sorunu yok ama ilerlerse büyük sorunlara yol açabilen bir hastalık siroza kadar gidiyor :( tüm hastalara derman versin Rabbim ayırmasın sevenleri çok saol canım duaya ihtiyacımız var.

evet canım evlenicek arkadaşlar vardı. onlar gitti sessizleşti ortalık.
Yeni nişanlıları bekliyoruz artık :)
İyiyim bende şükür. Sen neler yapıyorsun?

ohh ne güzel evlenme sırası bize de gelsin artııııııııık ben de evlenmek istiyoruuuum:32:
napıyım canım ya bütün gün nişanlımın evini temizledim, yoruldum uzanıyorum.
pastane açıyordu yanlış hatırlamıyorsam nişanlın dimi? nasıl gidiyor çalışmalar?

kolay gelsin canım dönünce temiz bir ev ve mis yemeklerle de buluşcak anlaşılan :)
nişanlım hepatit b hastası.şu an çabuk yorulma dışında bir sorunu yok ama ilerlerse büyük sorunlara yol açabilen bir hastalık siroza kadar gidiyor :( tüm hastalara derman versin Rabbim ayırmasın sevenleri çok saol canım duaya ihtiyacımız var.

eveeet çok mutlu olucak eminim:) böyle bi hastalığı var diye evlenmekten de vazgeçilmezki canım ya:( yani ailenin bakış açısı ayrılman yönünde sanırım o yüzden öyle söyledim. kendine dikkat ederse bişeycikler olmaz inşallah. rabbim sevenleri ayırmasın ya:(
siz seviyorsunuz birbirinizi biliyorum çünkü yazdıklarından anlaşılıyor

ohh ne güzel evlenme sırası bize de gelsin artııııııııık ben de evlenmek istiyoruuuum:32:
pastane açıyordu yanlış hatırlamıyorsam nişanlın dimi? nasıl gidiyor çalışmalar?

Yorulmuşsundur canım. Dinlen tabii...
evet eylülün ilk haftası açılıcak kısmetse. Hazırlıklar iyi gidiyor. az birşey kaldı.
Bugün duvar kağıdı oldu. şirin güzel bir butik pastane olucak. :)

Yorulmuşsundur canım. Dinlen tabii...
evet eylülün ilk haftası açılıcak kısmetse. Hazırlıklar iyi gidiyor. az birşey kaldı.
Bugün duvar kağıdı oldu. şirin güzel bir butik pastane olucak. :)

yoruldum baya ama yarın onu görünce, sarılınca bütün yorgunluğum geçicek:)
çok sevindim canım allah hayırlı uğurlu açmayı ve işletmeyi nasip etsin

Kızlar bugün nasılsınızz? Kimseler yok ama gelince yazarsınız. :)

eveeet çok mutlu olucak eminim:) böyle bi hastalığı var diye evlenmekten de vazgeçilmezki canım ya:( yani ailenin bakış açısı ayrılman yönünde sanırım o yüzden öyle söyledim. kendine dikkat ederse bişeycikler olmaz inşallah. rabbim sevenleri ayırmasın ya:(
siz seviyorsunuz birbirinizi biliyorum çünkü yazdıklarından anlaşılıyor

iki tarafta kendince haklı ama ne geçmişi geri alabiliriz ne de geleceği bilebiliriz..ailem beni düşündüklerinden ilerde yaşayabileceğimiz sorunlardan dolayı huzursuzlar dosya bugün geldi burda bir doktora gösterecekler bakalım ne olacak bu seferde benim bu konuda nişanlıma çok güvenmeme şaşırıyorlar bu zamanda kendinden başkasına güvenmiceksin doğru aslında öle işte herşeyi zaman gösterecek..
sen nasılsın geldimi nişanlın Allah yardımcıları olsun.

iyiym canım şükür. başladınmı hazırlanmaya? neler yaptın bugün?

dün misafirlerimiz vardı tüm gün çıkamadım çarşıya bugün çıktım geldim hallettim işlerimi sıra bavula geldi ama görmek istemiyorum şu an ya akşam hazırlarım ya da yarına bırakma potansiyelim de var sıkışıcam illa :)

nasılsın sen bugün neler yaptın?

dün misafirlerimiz vardı tüm gün çıkamadım çarşıya bugün çıktım geldim hallettim işlerimi sıra bavula geldi ama görmek istemiyorum şu an ya akşam hazırlarım ya da yarına bırakma potansiyelim de var sıkışıcam illa :)

nasılsın sen bugün neler yaptın?

evet canım yumurta kapıya dayanana kadar yapmayız zaten :)
Ben denize girdim bugün yüzgeçlerim çıktı :9: şimdi ayaklarımı uzattım dinleniyorum.
Sen orda internete girebilicekmisin? Özleriz yoksa seni...:16:

evet canım yumurta kapıya dayanana kadar yapmayız zaten :)
Ben denize girdim bugün yüzgeçlerim çıktı :9: şimdi ayaklarımı uzattım dinleniyorum.
Sen orda internete girebilicekmisin? Özleriz yoksa seni...:16:

ohhhhh mis gibi yüzdün demek dinlen tabi yorulmuşsundur :)
bavul hazırlamayı hiç sevmemde başlıyım dedim ve tatilde de aldıklarımdan dolayı sığmayacak küçük bi tane daha götürcem gibiiiiii:31: sağa sola bakınmaktan başım döndü pes ettim yarıda bıraktım yarın devam etcem artık..
netimiz var evde ama ev değişikliği yapabilirim belki bi süreliğine olmaz ama netsiz durulmaz oralarda uzak kalmam burdan bende özlerim zaten :)

Back