- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.901
tuğçeeemm ben de artık nişanlıyıııımmmmmmmmm ![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
topiciğini takibe alıyorum![Nazar Boncuğu :7: :7:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
topiciğini takibe alıyorum
![Nazar Boncuğu :7: :7:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcınız olsun bir yıl daha sabredersiniz sonra batıda bu kadar zor olmaz heralde..
bende ağrı'da görev yapıyorum cumartesi gidiyorum canım gitmek istemiyorum bavulumu bile ortaya çıkarmadım Rabbim bize kolaylık içimize sıcaklık versin daha kötü durumlarla karşılaştırmasın...
nişanlın geldimi görevden giderdin mi özlemini? :)
evet canım batıda böyle zor olmuycak inşallah..
ben de zorla geldim doğuya, son gece hazırladım bavulumu fln
gelmedi daha, yarın akşam gelirim dedi büyük ihtimalle
nişanlınla aran nasıl canım? konuşuyo musunuz
bende son gün apor topar hazırlıcam gibi..tek misin dünden beri evde sıkılmamışsındır inşallah gelir tez zamanda..
belki okudun geçmişi nişanlımın sağlık sorunundan dolayı biz ve aileler arasındada sorunlar çıktı hala düzelmiş değil.
biz arada konuşuyoruz eskisi gibi olamıyoruz bi sonuca varılamadan yıprandık baya kara bulutların gitmesini bekliyoruz üstümüzden.
tuğçeeemm ben de artık nişanlıyıııımmmmmmmmm
topiciğini takibe alıyorum![]()
Merhaba kızlarr... Nasılsınız?
merhaba canım iyilik sen nasılsın?
bu ara pek kimse uğramıyor tenha buralar
dünden beri yalnızım evet sıkıldım baya. temizliğe yemeğe verdim kendimi:)
okudum canım üzüldüm durumunuza. nişanlının tam olarak hastalığı nedir?
ciddi bişey mi? inşallah feraha erersiniz dua edicem senin için
Merhaba kızlarr... Nasılsınız?
hoşgeldin canım çok şükür iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?![]()
evet canım evlenicek arkadaşlar vardı. onlar gitti sessizleşti ortalık.
Yeni nişanlıları bekliyoruz artık :)
İyiyim bende şükür. Sen neler yapıyorsun?
kolay gelsin canım dönünce temiz bir ev ve mis yemeklerle de buluşcak anlaşılan :)
nişanlım hepatit b hastası.şu an çabuk yorulma dışında bir sorunu yok ama ilerlerse büyük sorunlara yol açabilen bir hastalık siroza kadar gidiyortüm hastalara derman versin Rabbim ayırmasın sevenleri çok saol canım duaya ihtiyacımız var.
ohh ne güzel evlenme sırası bize de gelsin artııııııııık ben de evlenmek istiyoruuuum
napıyım canım ya bütün gün nişanlımın evini temizledim, yoruldum uzanıyorum.
pastane açıyordu yanlış hatırlamıyorsam nişanlın dimi? nasıl gidiyor çalışmalar?
Yorulmuşsundur canım. Dinlen tabii...
evet eylülün ilk haftası açılıcak kısmetse. Hazırlıklar iyi gidiyor. az birşey kaldı.
Bugün duvar kağıdı oldu. şirin güzel bir butik pastane olucak. :)
ohh ne güzel evlenme sırası bize de gelsin artııııııııık ben de evlenmek istiyoruuuum
napıyım canım ya bütün gün nişanlımın evini temizledim, yoruldum uzanıyorum.
pastane açıyordu yanlış hatırlamıyorsam nişanlın dimi? nasıl gidiyor çalışmalar?
Yorulmuşsundur canım. Dinlen tabii...
evet eylülün ilk haftası açılıcak kısmetse. Hazırlıklar iyi gidiyor. az birşey kaldı.
Bugün duvar kağıdı oldu. şirin güzel bir butik pastane olucak. :)
yoruldum baya ama yarın onu görünce, sarılınca bütün yorgunluğum geçicek:)
çok sevindim canım allah hayırlı uğurlu açmayı ve işletmeyi nasip etsin
yoruldum baya ama yarın onu görünce, sarılınca bütün yorgunluğum geçicek:)
çok sevindim canım allah hayırlı uğurlu açmayı ve işletmeyi nasip etsin
İnşallah canım. Çok sağol. Allah bol müşteri versin de biz de yuvamızı kuralım. :)
Sen de nişanlına kavuş bir an önce inşallah.
eveeet çok mutlu olucak eminim:) böyle bi hastalığı var diye evlenmekten de vazgeçilmezki canım yayani ailenin bakış açısı ayrılman yönünde sanırım o yüzden öyle söyledim. kendine dikkat ederse bişeycikler olmaz inşallah. rabbim sevenleri ayırmasın ya
siz seviyorsunuz birbirinizi biliyorum çünkü yazdıklarından anlaşılıyor
iyiym canım şükür. başladınmı hazırlanmaya? neler yaptın bugün?
dün misafirlerimiz vardı tüm gün çıkamadım çarşıya bugün çıktım geldim hallettim işlerimi sıra bavula geldi ama görmek istemiyorum şu an ya akşam hazırlarım ya da yarına bırakma potansiyelim de var sıkışıcam illa :)
nasılsın sen bugün neler yaptın?
evet canım yumurta kapıya dayanana kadar yapmayız zaten :)
Ben denize girdim bugün yüzgeçlerim çıktışimdi ayaklarımı uzattım dinleniyorum.
Sen orda internete girebilicekmisin? Özleriz yoksa seni...![]()