- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.861
neresi canım? hayırlı olsun.
premium labella die bi yer canım bakarsın netten :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neresi canım? hayırlı olsun.
premium labella die bi yer canım bakarsın netten :)
hayırlı olsun çiçeği burnunda nişanlı :)
düğün ne zaman belirlediniz mi tarihi?
teşekkür ederim.:)) düğün seneye yaza olacak inşaallah canım... nişanlım polis görev yerinde bir yıl durması gerekiyor, ben de öğretmenim önümüzdeki günlerde atama bekliyorum.. bir yıl yavaş yavaş yapalım hazırlıkları dedik bakalım.. hayırlısı inşaallah:))
teşekkür ederim.:)) düğün seneye yaza olacak inşaallah canım... nişanlım polis görev yerinde bir yıl durması gerekiyor, ben de öğretmenim önümüzdeki günlerde atama bekliyorum.. bir yıl yavaş yavaş yapalım hazırlıkları dedik bakalım.. hayırlısı inşaallah:))
tuğcecim nasılsın bugün?
Şükür bugün iyiyim canım. Tekneyle açıldık bugün.
Piknik gibi yaptık denize girdik falan değişiklik oldu.
Evde çok oturunca iyi olmuyor pek benim için.
sen nasılsın canım?
Ne güzel yaaa :)) Nişanlınla mı peki?
baya bir öğretmen olduk desene burda ben de öğretmenim sen yeni atanacaksın anladığım kadarıyla hayırlı gönlüne göre bir yer olur inşallah...
Şükür bugün iyiyim canım. Tekneyle açıldık bugün.
Piknik gibi yaptık denize girdik falan değişiklik oldu.
Evde çok oturunca iyi olmuyor pek benim için.
sen nasılsın canım?
evet yeni atanacağım nasipse.. daha yeni mezun oldum zaten haziranda.. siz nerede görev yapıyorsunuz? branş ne?
nasılsın büşracım?
bugün nişanlım yıllar boyunca olduğu tahlillerin bulunduğu dosyayı kargoya verdi sırf ben daha fazla üzülmeyeyim diye..yoksa çok zoruna gidiyor bu durum...ama ailemde haklı olarak görmek burda bir doktora göstermek istiyorlar...
canım bişey yapmak istemiyor daha kahvaltı bile yapmadım.
sen nasılsın?
Aç kalma canım. harap etme kendini.
Nişanlın seni seviyor. inşallah herşey iyi olucak.
Ama kahvaltını yap bağışıklığın düşmesin.
Nişanlın daha çok üzülür.
biliyorum kendimi ne hale geleceğim diyeama önceden beri hep böyleyim keyfim olmadı mı iştahımda gider yiyemem dışarıda gitmeden yapmam gereken işler var onları da erteliyorum:/
inşallah güzel olacak herşey eskisi gibi olacağız çok özledim o günleri..
Biraz daha sabır. dediğim kitabı da dışarı çıkınca al oku canım iyi geliceğini düşünüyorum sana.