- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.841
delimiyim nerelerde yaaa ? :44:
şu ara balayında olması gerekiyor
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
delimiyim nerelerde yaaa ? :44:
merhaba arkadaşlar bende mayısa ayında nişanalandım 18 mayırta enikah yaptım, ikimiz de öğretmeniz ve eş durumu tayini ile birleşmeye çalışıyoruz ama olur da beni onun yanıaan vermezlerse bir sene ayrı geçecek yada ücretsi zizin alacagım, 28 ağustosta açılklanacak, çok korkuyorum olmayacak diye eylülde düğünüm var ve ben eşimle yaşayıp yaşayamayacağımı bile bilmiyorum...
lütfen dua edin kavuşalım onsuz bir yıl ben ne yaparım..
slm arkadaşlar.2010 da tanıştım nişanlımla 17 temmuz da nişanımız oldu bu yaz.ve düğünüm seneye yaza olcak.nişanlım askeri personel doğu görevini bitirmesi için beliyoruz.büyükler bu tür işlerin arasının uzun olmasını iyi demenzlerdi doğruymuş.hasret özlem beklemek bi süreden sonra çekilmiyo isyan dolu oluyosun.ama onun sevgisine değer.bekliyoruz ...
merhaba arkadaşlar bende mayısa ayında nişanalandım 18 mayırta enikah yaptım, ikimiz de öğretmeniz ve eş durumu tayini ile birleşmeye çalışıyoruz ama olur da beni onun yanıaan vermezlerse bir sene ayrı geçecek yada ücretsi zizin alacagım, 28 ağustosta açılklanacak, çok korkuyorum olmayacak diye eylülde düğünüm var ve ben eşimle yaşayıp yaşayamayacağımı bile bilmiyorum...
inşallah, allah herkesi sevdiğine kavuştursun:)
Allah sabır versin canım.
Biraz daha bekliyceksin dediğin gibi...
Düğün hazırlıkları falan yaparak oyalanırsın artık.
Bu arada hayırlı olsun...
tşk ederim.bekliyoruz.hasret içinde hasret özlem yaşıyorum.gece görevlere gidiyo 1 ay sesini duyamadığğım oluyo.yokluğunun içinde yokluk çekmek bi daha zor![]()
slm arkadaşlar.2010 da tanıştım nişanlımla 17 temmuz da nişanımız oldu bu yaz.ve düğünüm seneye yaza olcak.nişanlım askeri personel doğu görevini bitirmesi için beliyoruz.büyükler bu tür işlerin arasının uzun olmasını iyi demenzlerdi doğruymuş.hasret özlem beklemek bi süreden sonra çekilmiyo isyan dolu oluyosun.ama onun sevgisine değer.bekliyoruz ...
meraba kızlar kimseler yok yine..
ben bir ay önce kk'ne en çokta nişanlandığımdan ve nişanlımla ilgili sorunlarımdan dolayı abone olmuştum ama o günden beri gün geçtikçe sorunlar arttı ve genişledi...öle bi hale geldik ki bu topikle bağım bile kopabilir ayrılmak zorunda kalabilirim...
sadece şunu söyliyeyim derdim var demeyin rabbim daha büyüyüyle sınıyor insanı...Rabbim hepimizin hakkında heyırlısını versin.
benimkilerde benzer ve farklı canım senin daha söylemeyip yaşadığın kimbilir neler varsa benim de öyle işte..genel olarak okulda doğuda görev yapmaktan bıkmış biran önce tayinle kaçıp gitmek isteyen ve sürekli bu muhabbetin olduğu ortam ortaçağdan kalma bir kasaba olduğundan mecbur direk okuldan eve ve evde de 24saatini net yada telde geçiren evlenip kaçmak isteyen odalarından çıkmayan 2ev arkadaşı.. h.sonları okulda olmayınca evde konuşmayı unutuodum öyle diyim..yaşadığımız olay ve sorunlar psikolojimin bozulmasına yetti bile...soğuktan donan ev ve bronşit olmam böyle gider daha....ama yine de çok şükür atandım görevimi hakkıyla yerine getirip öğrencilerimin karşısına hergün daha iyi şekilde çıkarım inşallah..
kızlar düğün yerimmii buldum sonunda :)
bir tek senin değil canım hepimizin sorunları oluyor bu dönemde. nişanlılık zaten nedir, evleniceğin kişiyi ölçme tartma, tanıma sürecidir ve aynı şekilde ailesini. yaşadığın sorunlar belki senin için işarettir, belki de çözüm bulmanı gerektiren önemli konulardır.
çok üzme kendini olur mu, hiç yıpranma.. zamana bırak, akışına bırak, bakalım zaman ne gösterecek
aynen canım, çok benzer sorunları yaşıyoruz. benim okulum köyde ve ben ilçede oturuyorum. ilceden köye vesayet yok. sanırım ayda 600 milyon taksi parası verip öyle gidip gelicem okula bu yıl da. allah sabrını veriyor.. herşeye öğrencilerim için katlanıyorum. şikayet etmeye hakkım yok, neresi olursa olsun gidicem diye tutturan benim... yeterki atanıyım diyen de ben..
merhaba kızlar ben de 4 günlük nişanlıyım:)