Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

İnşallah canım. Çok sağol. Allah bol müşteri versin de biz de yuvamızı kuralım. :)
Sen de nişanlına kavuş bir an önce inşallah.

bu akşam kavuştuuuum:16: yemeğini yedirdim uyuttum çok yorulmuş kıyamam. ben de buraya geldim o uyanana kadar:)

iki tarafta kendince haklı ama ne geçmişi geri alabiliriz ne de geleceği bilebiliriz..ailem beni düşündüklerinden ilerde yaşayabileceğimiz sorunlardan dolayı huzursuzlar dosya bugün geldi burda bir doktora gösterecekler bakalım ne olacak bu seferde benim bu konuda nişanlıma çok güvenmeme şaşırıyorlar bu zamanda kendinden başkasına güvenmiceksin doğru aslında öle işte herşeyi zaman gösterecek..
sen nasılsın geldimi nişanlın Allah yardımcıları olsun.

ailen de haklı aslında canım. kızlarının yaşamı boyunca mutlu olmasını, sorun yaşamamasını isterler.
ama insan seve seve ayrılamazki kuzum böyle bir sebepten
belki hiç bir pürüz olmayacak hastalığıyla ilgili bundan böyle, belki de olacak bunu bilemeyizki
kader bu. hangimizin başına ne gelecek bilemeyiz. o yüzden bu sorunu daha fazla büyütüp sizi yıpratmasa keşke ailen
umarım doktor iyi şeyler söyler canım

nişanlım akşam 7 gibi geldi. yaptığım tüm yemekleri afiyetle yedi:16: şimdi uyuyor, kaç gündür arazide mahvolmuş

başladın mı hazırlanmaya? ben hiç hazır değilim okulun başlamasına psikolojik olarak:50:

ailen de haklı aslında canım. kızlarının yaşamı boyunca mutlu olmasını, sorun yaşamamasını isterler.
ama insan seve seve ayrılamazki kuzum böyle bir sebepten
belki hiç bir pürüz olmayacak hastalığıyla ilgili bundan böyle, belki de olacak bunu bilemeyizki
kader bu. hangimizin başına ne gelecek bilemeyiz. o yüzden bu sorunu daha fazla büyütüp sizi yıpratmasa keşke ailen
umarım doktor iyi şeyler söyler canım

nişanlım akşam 7 gibi geldi. yaptığım tüm yemekleri afiyetle yedi:16: şimdi uyuyor, kaç gündür arazide mahvolmuş

başladın mı hazırlanmaya? ben hiç hazır değilim okulun başlamasına psikolojik olarak:50:

geçmiş olsun canım kavuştun sonunda uyurken seyret sende o zaman..çok severim ben öyle pek nasip olmasa da :)
inşallah güzel şeyler söyler onların söylediğinden farklı şeyler söylemez doktorda bakalım biraz daha sabreicez..

başladım canım yarın yolcuyum zaman daralınca artık ama bunaldım yarıda bıraktım yarın devam etcem..
beni şu an okulun başlamasından çok ev ve ev arkadaşı belirsizliği sıkıyor...gidince neyi nasıl yapacağım henüz bilmiyorum..okulumunda kadrosu baya bi değişti yeni kişilerle başlayacağız bu seneye inşallah geçen seneden daha güzel olur ikimizinde :)

ohhhhh mis gibi yüzdün demek dinlen tabi yorulmuşsundur :)
bavul hazırlamayı hiç sevmemde başlıyım dedim ve tatilde de aldıklarımdan dolayı sığmayacak küçük bi tane daha götürcem gibiiiiii:31: sağa sola bakınmaktan başım döndü pes ettim yarıda bıraktım yarın devam etcem artık..
netimiz var evde ama ev değişikliği yapabilirim belki bi süreliğine olmaz ama netsiz durulmaz oralarda uzak kalmam burdan bende özlerim zaten :)

Sana iyi yolculuklar canım yarın için.
Çok uzak kalma varınca bize durumları söyle. :29:

Sana iyi yolculuklar canım yarın için.
Çok uzak kalma varınca bize durumları söyle. :29:

saol canım akşam otobüsüm bense eşyalarımı henüz toparlayamadım bir bavula sığmıyorlar da:17:
bugün de okuldan eş durumuyla atanan bir arkadaştan öğrendim 25 kişilik kadrodan sadece idare sosyal bilgiler hocamız ve ben kalmışım tayinle gitmiş yada başka okula geçmiş herkes :S herkesin gitmesi tuhaf oldu yeni gelenlerle beraber tekrardan alışcam bende daha güzel olur inşallah :) kafam çorba kıvamında baya karışık her telden:24:

sen nasılsın bugün ne yaptın canım?

saol canım akşam otobüsüm bense eşyalarımı henüz toparlayamadım bir bavula sığmıyorlar da:17:
bugün de okuldan eş durumuyla atanan bir arkadaştan öğrendim 25 kişilik kadrodan sadece idare sosyal bilgiler hocamız ve ben kalmışım tayinle gitmiş yada başka okula geçmiş herkes :S herkesin gitmesi tuhaf oldu yeni gelenlerle beraber tekrardan alışcam bende daha güzel olur inşallah :) kafam çorba kıvamında baya karışık her telden:24:

sen nasılsın bugün ne yaptın canım?

İki bavul yapçaksın o zaman canım...:1:
Yeni insanlar tanımak güzeldir. İnşallah uyumlu bir şekilde bir eğitim senesi geçirirsiniz.
Ben oturuyorum canım denize gitmedim daha. çok uyuyamadım mayışık bir şekilde geziyorum evde :)

İki bavul yapçaksın o zaman canım...:1:
Yeni insanlar tanımak güzeldir. İnşallah uyumlu bir şekilde bir eğitim senesi geçirirsiniz.
Ben oturuyorum canım denize gitmedim daha. çok uyuyamadım mayışık bir şekilde geziyorum evde :)

küçük bir bavul daha ekledim yanıma taşıması zor olcak ama olsun:)
inşallah gidince kısa zamanda hayırlısıyla düzenimi kurabilirim..

denize gidersen açılırsın mayışık halde gezinmeyi bende çok yaptım bu yaz :) nişanlınla aran nasıl?

Merhaba kızlar nasılsınız ?
Bayramın ikinci günü nişanlım geldi kayınpederimle , bayram hediyesi olarak kolye ve küpe yaptırmış kayınpederimde bileklik taktı sağolsunlar onları çok seviyorum . Kayınpederim aynı akşam döndü fakat nişanlım ertesi akşam dönücektiki babam aramızda iyice kaynaşma olması için kalsın biraz daha dedi amaaan uçtuk havalaraaa :1: Ve uzak olmamıza ragmen ilk defa yapamadıklarımızı yapmak fırsatımız oldu, ilk defa beraber denize gitdik ( Tabi ailece) :1: ilk defa doğum gününü kutladık (Bu en çok istediklerimden birtanesiydi pasta alıp doğumgünün kutlamak):16:Ben pantolon kardeşimde tişört almıştık ama dayanamadık geldikleri gün verdim eline valla :9:Çok begendiiiii hemen üzerini degişti bende ütüledim cicilerini giysin diye :17:Bir yakıştı dolmama sormayın gitsiiiiiiiin :16:Neticede nişanlı olmak gerçekten çok başkaymış hele ki uzak sevdalarda .. İyi kötü bütün yaşanmışlıklara ragmen babama böyle bişeye fırsat verdigi için nişanlımaysa bir an bile beni yalnız bırakmadığı her dknın kıymetini bilip yanımda olduğu için çoooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ediyorum .
:nazar:

küçük bir bavul daha ekledim yanıma taşıması zor olcak ama olsun:)
inşallah gidince kısa zamanda hayırlısıyla düzenimi kurabilirim..

denize gidersen açılırsın mayışık halde gezinmeyi bende çok yaptım bu yaz :) nişanlınla aran nasıl?

Denize gittim geldim canım soğuk suyu görünce açıldım :)
Nişanlımla iyiyiz canım şükür. Az ve öz konuşuyoruz telefonda böylece kavgada etmiyoruz.
Seninki ne diyor gidişine?

Merhaba kızlar nasılsınız ?
Bayramın ikinci günü nişanlım geldi kayınpederimle , bayram hediyesi olarak kolye ve küpe yaptırmış kayınpederimde bileklik taktı sağolsunlar onları çok seviyorum . Kayınpederim aynı akşam döndü fakat nişanlım ertesi akşam dönücektiki babam aramızda iyice kaynaşma olması için kalsın biraz daha dedi amaaan uçtuk havalaraaa :1: Ve uzak olmamıza ragmen ilk defa yapamadıklarımızı yapmak fırsatımız oldu, ilk defa beraber denize gitdik ( Tabi ailece) :1: ilk defa doğum gününü kutladık (Bu en çok istediklerimden birtanesiydi pasta alıp doğumgünün kutlamak):16:Ben pantolon kardeşimde tişört almıştık ama dayanamadık geldikleri gün verdim eline valla :9:Çok begendiiiii hemen üzerini degişti bende ütüledim cicilerini giysin diye :17:Bir yakıştı dolmama sormayın gitsiiiiiiiin :16:Neticede nişanlı olmak gerçekten çok başkaymış hele ki uzak sevdalarda .. İyi kötü bütün yaşanmışlıklara ragmen babama böyle bişeye fırsat verdigi için nişanlımaysa bir an bile beni yalnız bırakmadığı her dknın kıymetini bilip yanımda olduğu için çoooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ediyorum .
:nazar:

Çok güzel bir tatil geçirdiğin için sevindim canım.
Evet eğer tartışmalar olmassa nişanlılık zevkli bir dönem. Kıymetini bilmek lazım.

ben geldimmm topiğin başlığına uymayan yepyeni tickerımlaaaa :3:
:3::3::3::3:

Hoşgeldinn canımm... :3:
Nasıl geçtiii düğün?
Tebrik ederim. Bir yastıkta kocayın. :46:
Darısı başımızaa... keşke sana söyleseydim ayakkabının altına tuğçe yazsaydın. :9:

Hoşgeldinn canımm... :3:
Nasıl geçtiii düğün?
Tebrik ederim. Bir yastıkta kocayın. :46:
Darısı başımızaa... keşke sana söyleseydim ayakkabının altına tuğçe yazsaydın. :9:

hoşbuldummm düğün güzel geçti bir iki şey canımı sıktı ama olsun ben umursamadım çılgınlar gibi oynadım :9::9:

balayıda muhteşemdi perşembe günü bodrumdan izmire geçtik alışverişte muhteşemdi hep ben harcadım paramızı kocişe bişey kalmadı :9:

Allah bekleyen herkese nasip etsin :31:

ayakkabımın altında bi tuğçe vardı onu senmişsin gibi varsayalım ama ben gelin ayakkabılarımla oynamadım o yüzden pek silinmediler dolgu topuk bi ayakkabıyla çok rahat ettim bütün gece :21:

hoşbuldummm düğün güzel geçti bir iki şey canımı sıktı ama olsun ben umursamadım çılgınlar gibi oynadım :9::9:

balayıda muhteşemdi perşembe günü bodrumdan izmire geçtik alışverişte muhteşemdi hep ben harcadım paramızı kocişe bişey kalmadı :9:

Allah bekleyen herkese nasip etsin :31:

ayakkabımın altında bi tuğçe vardı onu senmişsin gibi varsayalım ama ben gelin ayakkabılarımla oynamadım o yüzden pek silinmediler dolgu topuk bi ayakkabıyla çok rahat ettim bütün gece :21:

Ohh maşallah canım. herşeyin güzel olmasına sevindim.
Nerden alışveriş ettin bakalım izmirden? :) sevdinmi memleketimizi?:10:

Ohh maşallah canım. herşeyin güzel olmasına sevindim.
Nerden alışveriş ettin bakalım izmirden? :) sevdinmi memleketimizi?:10:

optimum ve forumdan tatlım kociş zor durdurdu :45: :9:

sevdim zaten seviyordum hep gideriz biz izmire ama bu kadar uzun kalmamıştım günü birlik gelirdik .. alsancakta ege palas otelde kaldık tamda fuarın başladığı gün gitmişiz oraya .. havai fişek gösterisi vardı baya uzun sürdü .. sahilde oturduk izledik falan ..

bi akşamda karşıyakaya gittik orada oturduk .. bi günde teleferiğe binecektik o da 5 yıldır kapalıymış :9: bizde balçovada bi alışveriş mezkezine gittik orda da biraz alışveriş yaptık .. cumartesi günüde artık dönecektik asansör'e gittik orda kahvaltı yaptık sonra yuvamıza döndük :16:

optimum ve forumdan tatlım kociş zor durdurdu :45: :9:

sevdim zaten seviyordum hep gideriz biz izmire ama bu kadar uzun kalmamıştım günü birlik gelirdik .. alsancakta ege palas otelde kaldık tamda fuarın başladığı gün gitmişiz oraya .. havai fişek gösterisi vardı baya uzun sürdü .. sahilde oturduk izledik falan ..

bi akşamda karşıyakaya gittik orada oturduk .. bi günde teleferiğe binecektik o da 5 yıldır kapalıymış :9: bizde balçovada bi alışveriş mezkezine gittik orda da biraz alışveriş yaptık .. cumartesi günüde artık dönecektik asansör'e gittik orda kahvaltı yaptık sonra yuvamıza döndük :16:

Güzel bir tur olmuş canım. :)
Eee evlilik nasıl bir duygu? :15:

Güzel bir tur olmuş canım. :)
Eee evlilik nasıl bir duygu? :15:

hmm pek anlayamadım daha :26:

cumartesi balayından geldik çamaşırla falan uğraştım sonra arkadaşın düğününe gittik .. dünde arkadaşlarla havuza gittik akşam yorgun geldik bu sabahta iş başı işte koşturmaca geçiyor yani günlerim evimizde düzenimiz oturmadı daha ..

ama yine de çok güzel bi duygu her gün onunla uyanmak hep beraber olmak :16:

hmm pek anlayamadım daha :26:

cumartesi balayından geldik çamaşırla falan uğraştım sonra arkadaşın düğününe gittik .. dünde arkadaşlarla havuza gittik akşam yorgun geldik bu sabahta iş başı işte koşturmaca geçiyor yani günlerim evimizde düzenimiz oturmadı daha ..

ama yine de çok güzel bi duygu her gün onunla uyanmak hep beraber olmak :16:

Maşallah canım. Allah daim etsin.:nazar:
Allah bize de nasip eder inşallah o günleri görmeyi.

Maşallah canım. Allah daim etsin.:nazar:
Allah bize de nasip eder inşallah o günleri görmeyi.

etsin canım herkese nasip etsin..

10 gündür durup durup "biz evlendik" diye melodili bi şekilde söylüyoruz hatırlıyoruz evlendiğimizi bazen inanamıyoruz çünkü :9:

Back