- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.921
İnşallah canım. Çok sağol. Allah bol müşteri versin de biz de yuvamızı kuralım. :)
Sen de nişanlına kavuş bir an önce inşallah.
bu akşam kavuştuuuumyemeğini yedirdim uyuttum çok yorulmuş kıyamam. ben de buraya geldim o uyanana kadar:)
iki tarafta kendince haklı ama ne geçmişi geri alabiliriz ne de geleceği bilebiliriz..ailem beni düşündüklerinden ilerde yaşayabileceğimiz sorunlardan dolayı huzursuzlar dosya bugün geldi burda bir doktora gösterecekler bakalım ne olacak bu seferde benim bu konuda nişanlıma çok güvenmeme şaşırıyorlar bu zamanda kendinden başkasına güvenmiceksin doğru aslında öle işte herşeyi zaman gösterecek..
sen nasılsın geldimi nişanlın Allah yardımcıları olsun.
ailen de haklı aslında canım. kızlarının yaşamı boyunca mutlu olmasını, sorun yaşamamasını isterler.
ama insan seve seve ayrılamazki kuzum böyle bir sebepten
belki hiç bir pürüz olmayacak hastalığıyla ilgili bundan böyle, belki de olacak bunu bilemeyizki
kader bu. hangimizin başına ne gelecek bilemeyiz. o yüzden bu sorunu daha fazla büyütüp sizi yıpratmasa keşke ailen
umarım doktor iyi şeyler söyler canım
nişanlım akşam 7 gibi geldi. yaptığım tüm yemekleri afiyetle yedişimdi uyuyor, kaç gündür arazide mahvolmuş
başladın mı hazırlanmaya? ben hiç hazır değilim okulun başlamasına psikolojik olarak![]()