• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Bu gece Allah'a sığınıcam dua edicem. Hakkımda hayırlısını versin inşallah.
Kalbim çok kırık.

canım bu gece senin için dua edeceğim inşallah.. umarım hakkında hayırlısı olur.. ne kadar kötüdür o tartışmalar bir düğüm oturur boğazına fena :( benim 26ağustos da düğünüm olacak inşallah aranıza geldim :)

canım bu gece senin için dua edeceğim inşallah.. umarım hakkında hayırlısı olur.. ne kadar kötüdür o tartışmalar bir düğüm oturur boğazına fena :( benim 26ağustos da düğünüm olacak inşallah aranıza geldim :)

26 ağustos gelinleri topiğinden tanıorum cnaım senii:34:hoşgeldinn

canım benim ya kıyamam mesajlarda çok sert konuştum demiştim o yüzden mi böyle konuştu ki seninleee..çünkü erkeklere ağır laflar fazlasıyla dokunuyo sonradan pişman olabilecek laflar edebiliyorlar..nişanlın bu konuya takmış anlaşılan acaba ailesi de kışkırtıyor mu ki sonuçta senle tanıştığında böyleydin değilmi? senden değişmeni ya da onların istediği gibi olmalarını beklemek hakları değil...
ama bu mübarek gece önemli dualarında hep hayırlısını sabretmeyi dile canım ben de edicam bizler için Allah kabul etsin inşallah...yanlız değilsin ama bunu unutma tamam mı? ailene de mi söyledin onlar ne diyor?
inan bende belkide hergün ağlıyorum niye böyle yapıyor davranıyor diye ama bakıyorum kendimi yıpratmaktan başka bişey geçmemiş elime....gönlümüzü ferah tutmalıyız canım...
geç gördüm şimdi nasılsın merak ettim?

yeni girebildim canım. şimdi daha iyiyim. mevlüt dinlemek iyi geldi ruhuma.
aminn cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah. senin kalbinine, benimkinide ve içi yanan herkesin kalbini ferahlatsın Allahım.
nişanlım annemi aradı kandilini kutladı. Ben kayınvalidemi üzgün olduğum için aramıcaktım ama durum böyle olunca aradım ben de...
nişanlımla konuşmadık bir daha. sadece msj atmış bana karşılık işte. Beni üzdüğün için bende böyle konuştum demiş.

çok teşekkür ederim canım duan için. Allah razı olsun.
Hoşgeldin aramıza sefa verdinn...
Allah ömür boyu mutlu etsin eşinle.

yeni girebildim canım. şimdi daha iyiyim. mevlüt dinlemek iyi geldi ruhuma.
aminn cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah. senin kalbinine, benimkinide ve içi yanan herkesin kalbini ferahlatsın Allahım.
nişanlım annemi aradı kandilini kutladı. Ben kayınvalidemi üzgün olduğum için aramıcaktım ama durum böyle olunca aradım ben de...
nişanlımla konuşmadık bir daha. sadece msj atmış bana karşılık işte. Beni üzdüğün için bende böyle konuştum demiş.

iyi olmana sevindim canım kısasa kısas yapmış nişanlın bak anneni de aramış ne güzel onu da yapmayabilirdiii benim nişanlım gibiii çok ayıp etti ben onun anne ve babasını aramama rağmen aramadı..annemler birşey demedi ama biliyorum üzülmüştürler..bende kendi düşünsün arasın diye birşey sölemedim..öğlen birkere konuştuk..akşam köye gideceklerini söledi ve bidahada aramadan gitti yapamam toparlayacağına kendi yıpratıo ilişkimizi..

kızlar akşam öğrendim arkadaşımın annesinin beyninde tümor verdi bir haftadır kulakları sağır oluş hastanedeymiş nedenini araştırıolarmış bulamamışlar halaaa:/ çok üzüldüm aklımdan çıkmıo yarın yanına gidicem inşallah çok kötüymüş morali...Rabbim dert verip derman aratmasın kimseyi, dermanı olmayan dertte vermesin inşallah...üzüldüm başım çok kötü ağrıo inşallah yarın bende bırakmam onu öyle görünce moral verebilecek sözler bulabilirim..dua edin siz de kızlar olr mu görüşürüz..

İyi geceler kızlarr.
2012 Eylül gelini olucam ben de. Eylülün ucundan yakalıyorum ama olsun 29 eylül. :16:
Çıktığımız bu yolda aşkımız ve huzurumuz daim olsun. Rabbim kararımızdan utandırmasın.
Hayırlı kandiller.

Konu çok çabuk güncelleniyor maşallah.Yakalayamıyorum bir türlü.Mesajları da anlayamıyorum :)) Yazılanlara yabancıyım doğal olarak:) Ben biraz konuyu karıştırayım bari,kim ne yazmış ;)

Son düzenleme:
kızlar akşam öğrendim arkadaşımın annesinin beyninde tümor verdi bir haftadır kulakları sağır oluş hastanedeymiş nedenini araştırıolarmış bulamamışlar halaaa:/ çok üzüldüm aklımdan çıkmıo yarın yanına gidicem inşallah çok kötüymüş morali...Rabbim dert verip derman aratmasın kimseyi, dermanı olmayan dertte vermesin inşallah...üzüldüm başım çok kötü ağrıo inşallah yarın bende bırakmam onu öyle görünce moral verebilecek sözler bulabilirim..dua edin siz de kızlar olr mu görüşürüz..

Yüce rabbim şifa versin.Evlatlarına bağışlasın.

iyi olmana sevindim canım kısasa kısas yapmış nişanlın bak anneni de aramış ne güzel onu da yapmayabilirdiii benim nişanlım gibiii çok ayıp etti ben onun anne ve babasını aramama rağmen aramadı..annemler birşey demedi ama biliyorum üzülmüştürler..bende kendi düşünsün arasın diye birşey sölemedim..öğlen birkere konuştuk..akşam köye gideceklerini söledi ve bidahada aramadan gitti yapamam toparlayacağına kendi yıpratıo ilişkimizi..

bana moral verdin canım teşekkürler. bende ağlamaktan yoruldum. dua ettim hep. şimdi girebildim.
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah. tek istediğim güzel bir ailem olsun. hayırlısı artık.
senin nişanlında ayıp etmiş. ne olursa olsun kandilde araması gerekirdi. sen aramışsın.
bunu sonra ona söyle. neden aramamış bakalım. ama erkekler böyle şeyleri atlıyabiliyorlar. birazcık kadınların dürtüklemesi lazım.
yüzümüz inşallah güler.

Allah şifa versin canım. inşallah düzelir bir an önce.

İyi geceler kızlarr.
2012 Eylül gelini olucam ben de. Eylülün ucundan yakalıyorum ama olsun 29 eylül. :16:
Çıktığımız bu yolda aşkımız ve huzurumuz daim olsun. Rabbim kararımızdan utandırmasın.
Hayırlı kandiller.

amin canımm... güzel dileklerin için teşekkür ederiz.
Sana da hayırlı kandiller. Allah mutluluğunuzu bozmasın hiç.

Konu çok çabuk güncelleniyor maşallah.Yakalayamıyorum bir türlü.Mesajları da anlayamıyorum :)) Yazılanlara yabancıyım doğal olarak:) Ben biraz konuyu karıştırayım bari,kim ne yazmış ;)

kim kimmiş öğrenebildinmi canım? :)

Back