kendisinde bi hastalık sebebbiyle ayrıldım basit bi hastaşık değildi 8 sneden beri taşıcıymış bu hstalığın bana ve aileme yalan sölediler
araştırdık ispatladık hstalığını gitmediğimiz doktor rektör prof kalmadı aldığımız bilgiler negaifti
öğrendiğimz an ailem bana bıraktı kararı sen bilirsin dediler istrsen ayrılma evlen ama aklımız sende klcak dediler
hastalk sinsi bi hastalıktı bulaşıcydı çocuklara bile bulaşıordu o cinstendi
bende o kadar çok yorulmştumki zaten bu hepten tuzu biberi olmştu bu seferki
büyük yalandı kaldıramadım artık
her günümz kavga kıyametti onun sebebi yüzünden ailesi ayrı bi sorundu her dkk sorun çıkarıodu şöle olsn böle olsun
ben olgunlaşmştm onun sayesnde o hepten naz yapan bi kız çocuğuna dönmştü
annesi ablası toz kondurmuyordu zaten ailemede yansıtmamk istiordm ama anlıyorlardı zaten hiçbişiye hevesim kalmaıdğını ama susuordular
nişanımıza 1 ay kalmştı bunu öğrendiğimin evelsi günü ailesi oturmaya gelcekti bize o akşam öğrendim zaten dşünmedn bitti dedm aileme
resmen tuz biber olmştu ayrılğımıza sağlamm bi sebep bulmştm ne nişanıma ne düğünme çeyizime hevesim vardı kalmamştı tartışmalar çok yormuştu beni bu ilşkide
hastalığı allahtan dilerm bzi yanlırız onada hayrlı kısmet çıksın dedk ayrıldık ama karşı taraf kabl etmedi hiç haftalrca gelcez koınşcz diye dye huzrumuz kalmamştı
çocuğun babsı kaçırırız ailesi baskısyla brakırz diede haber yollıcak kadar alcak bi düşüncedeydi düşün
kaç ay hep temkinli davrandık tek gezemedim hiç korkudan bişi yapcaklar die
kursumdan ayrıldım o kadar sorunluydu ayrılşmızda
şimdi o da evlencekmş zaten kız kaçrmş umarm o da benm gibi mutlu olur beddua etmedm yaşadıklarıma rğmen hiç bi zman
ama şimdiki çok anlayşlı,sevgisi,durustlk,aileside mukemmel
ben nişanlmla eski sözlümle nişan tarihmzn olcağı tarhte görücüler geldğinde tanştm
kısmet işte .. ayrıldktan 2 ay sonra bu geldi resmen hediyeymş
nasl oldu bitti bu kadr çabk bende anlamadım inan bana ama rabbmn hediyesi nişanlm bana onu biliyorum
böle işte eski ve yeni hikayem canım
şimdi kesnlkle aradan fazla zamn geçmeden nişanlandğma evlenceğime pişmanmıyım asla çok çok mtluyum umarım oda bende mutlu olrz