• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

meraba kızlar nasılsınız bakalım?:3:

hepinizin bu hayırlı gecesi mübarek olsun inşallah..gönlümüzden geçen hayırlı dualarımız kabul olsun.

nasıl bir yol göstermemizi istersin? bence nişan süreci çok gıcık bir süreç, hiç memnun kalmadım. bundan öncesi güzel olacağı gibi bundan sonrasının da güzel olacağına sonsuz inancım var. ama bu geçiş dönemi yok mu, insanı nasıl geriyor... rüyalarım bile korkunçlaşmaya başladı :( hâsılı genelde insanların nişanlısıyla problemi oluyor, benim nişanlılıkla! nişanlım benim psikoloğum, canım o benim.

hoşgeldin ne kadar süredir birliktesiniz ve nişanlısın?
evlilik hazırlıklarından mı gerildin düğün yakın anlaşılan :)

hoşbulduk tuğçecan :) bu arada tüm arkadaşların Kadir gecesi mübarek olsun. ben krizsavar, country mobilya ve istediği gelinlik peşinde koşan bir hayalperest genç kız :1:

kendini güzel tanıtmışsın canım.
Ben de Tuğçe. sabır içinde ümit eden bir genç kızım. :)

hoşbulduk, sen de hoşgeldin :) sanırım 3 seneyi bitirdik, tam olarak bilmiyorum :) mayısta nişanlandım kasımda evleniyorum, uzak şehirlerdeyiz, hazırlıkları eylülün 15 inden kasım başına kadar sığdırmak zorundayız. ikimiz de çalışıyoruz :( ve yaşadığım Anadolu şehrinde aradığım çoğu şeyi bulamıyorum, çook dertliyim çook.
umarım senin daha aklın rahat nişan sürecin olur :31:

meraba kızlar nasılsınız bakalım?:3:

hepinizin bu hayırlı gecesi mübarek olsun inşallah..gönlümüzden geçen hayırlı dualarımız kabul olsun.

iyi diyelim iyi olalım büşracım. sen nasılsın?
Benimki sabah saçma bir şaka yaptı. kızdım. kızmasamıydım billemedim.
Salça yapıyormuş anneleri evde. sen yeni gelin değilmisin gelip salçaya sen de yardım etseydin yaa ffalan dedi. sonra ben kızınca şaka yapıyorum kıyamam ben sana dedi ama ben sinir oldum.

kendini güzel tanıtmışsın canım.
Ben de Tuğçe. sabır içinde ümit eden bir genç kızım. :)

tuğçecan sen ne zaman evleniyorsun? bu soruya defalarca muhatap olduğunu biliyorum ve bir kez daha muhatap bıraktığım için özür dilerim :) sabır nişanlıya çok lazım zaten! :)

hoşbulduk, sen de hoşgeldin :) sanırım 3 seneyi bitirdik, tam olarak bilmiyorum :) mayısta nişanlandım kasımda evleniyorum, uzak şehirlerdeyiz, hazırlıkları eylülün 15 inden kasım başına kadar sığdırmak zorundayız. ikimiz de çalışıyoruz :( ve yaşadığım Anadolu şehrinde aradığım çoğu şeyi bulamıyorum, çook dertliyim çook.

anadolunun hangi şehrindesin belki yardımcı oluruz birde sıkıntı yapma yetişir herşey ben iki hafta içinde herşeylerini hazırlayanları gördümde

Salça yapıyormuş anneleri evde. sen yeni gelin değilmisin gelip salçaya sen de yardım etseydin yaa ffalan dedi. sonra ben kızınca şaka yapıyorum kıyamam ben sana dedi ama ben sinir oldum.

ben aynı canım stabil halde devam etmekteyim:2:
söylerken ses tonundan belli oluyodur şaka yaptığı güzel de bi şakaymış bence ciddi olsa da güzellll neresine sinir oldun ki sen tam olarak?

tuğçe bence nişanlın sana gönderme yapmıştır bu tür konular için nabzını ölçmüştür

ben öyle kolay beğenemiyorum, nesnelerle aramda romantik bir bağ kurmam lazım, o sebepten süreç istiyor :)
Anadolu'nun türkü diyarı 58 deyim :) sanırım yeni gelin muamelesi görmekten hoşlanmıyorsun, nişanlına kızma sebebini bunla mı açıklamalıyz?

ben sormuştum bana yazdın sanırım ama ben nişanlıyım zaten temmuz başında..
anlıyorum canım seni ya benimde düğünüm inşallah seneye yaza ama uzak şehirlerde çalıştığımızdan ve ramazandan dolayı düğün tarihini belirleyemedik şimdiden geriliyorum..ama siz şimdiden az çok hazırlanmaya başlamışsın o 15 günde beraber olacaksanız halledersiniz diye düşünüyorum:10:bir düğün mü olacak peki ?

ben öyle kolay beğenemiyorum, nesnelerle aramda romantik bir bağ kurmam lazım, o sebepten süreç istiyor :)
Anadolu'nun türkü diyarı 58 deyim :) sanırım yeni gelin muamelesi görmekten hoşlanmıyorsun, nişanlına kızma sebebini bunla mı açıklamalıyz?

bulursun canım ordada çok güzel şeyler var arkadaşımda oralı istediği herşeyi çok rahat bulmuş tabi zevk meselesi de rahat sakin bir şekilde ararsan bulursun birde büyük şehirlere çok uzak değil siparişte rahat verebilirsin

pardon ben nişanlanacağını söyleyen arkadaşla karıştırdım sizi :17:
bizim sadece düğün salonumuz belli, mobilyalardan da yemek odam. yatak odamı country istiyorum, o da ooo 20.000 fiyat söyleyeni bile duydum, bir de nakliye parası katlanıyor. evimiz lojman olacak, bakım istiyor, bir şey sığmıyor. gelinlik desen ayrı sorun. bir düğün olacak, benim memleketimde kına olacak. kınanın yerini de tutmadım daha :( ben kınayı evde yapacaktım ama nişanlımın sülalesi kalabalık, bir yer tutmam istendi. ben oynamayı bilmiyorum, nasıl yırtacağım bu işten bir fikrim yok. düğünümüzü de oynamalı istemiyoruz, o da ayrı mesele. değişik etkinlikler katacağız ama nasıl olacak bilmiyoruz. biz bize olsun istiyoruz bilen türkü söylesin, bilen gitar çalsın, aramızda olsun yani :D ama kesinlikle orkestra istemiyoruz. gelinliğim de straplez olmayacak, e straplez olmayan gelinliği hazır bulmak da zor haliyle. yani gördüğün üzere çok şey bizi bekliyorz :( senin zamanın varmış, ne mutlu... gerçi ben sene bitmeden nişanlıma kavuşacağım için çok mutluyum tüm bu sıkıntılara rağmen :D

bulursun canım ordada çok güzel şeyler var arkadaşımda oralı istediği herşeyi çok rahat bulmuş tabi zevk meselesi de rahat sakin bir şekilde ararsan bulursun birde büyük şehirlere çok uzak değil siparişte rahat verebilirsin

ay canım bir gelinlik baktım, üzerindeki çiçekleri silikon tabancasıyla yapıştırmışlar :20: ben Anadoluyu çok seviyorum, büyükşehirde okudum ve büyükşehir insanı olmadığımı bliyorum. ama seçenekler hakikaten az bence... mobilya ve gelinlik siparişi de cesaret istiyor uzaktan..
sizler ne durumdasınız?

tuğçecan sen ne zaman evleniyorsun? bu soruya defalarca muhatap olduğunu biliyorum ve bir kez daha muhatap bıraktığım için özür dilerim :) sabır nişanlıya çok lazım zaten! :)

rica ederim canım. benim tam belli değil. işler iyi giderse seneye yaza düşünüyoruz canım.

ben aynı canım stabil halde devam etmekteyim:2:
söylerken ses tonundan belli oluyodur şaka yaptığı güzel de bi şakaymış bence ciddi olsa da güzellll neresine sinir oldun ki sen tam olarak?

aslında bunun öncesi var o yüzden canım.
Bir dönem bunlar beni çok eleştirmişlerdi. işte araba sürmüyorum diye, geç kalkıyorum diye, çalışmıyorum diye.
Bu konularda çok konuşulduğu için hatat bu mevzularda şaka yaptıkları için bana. sanırım hassasım bu konuda.
o nedenle de nişanlıma çok sert msjlar attım.

aslında bunun öncesi var o yüzden canım.
Bir dönem bunlar beni çok eleştirmişlerdi. işte araba sürmüyorum diye, geç kalkıyorum diye, çalışmıyorum diye.
Bu konularda çok konuşulduğu için hatat bu mevzularda şaka yaptıkları için bana. sanırım hassasım bu konuda.
o nedenle de nişanlıma çok sert msjlar attım.

canım bence bu konudaki hassasiyetini nişanlına kızarak değil de karşılıklı oturup veya sakin sakin konuşup aktarmalısın, böylece çok daha etkili olur söylediklerin. ve aynı şeyi yapma olasılığı azalır. hepimizin hassasiyetleri var sonuçta ve eksiklerimiz de...

ben çıkıyorum arkadaşlar, kendinize iyi bakın. hayırlı kandiller

Back