• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

pardon ben nişanlanacağını söyleyen arkadaşla karıştırdım sizi :17:
bizim sadece düğün salonumuz belli, mobilyalardan da yemek odam. yatak odamı country istiyorum, o da ooo 20.000 fiyat söyleyeni bile duydum, bir de nakliye parası katlanıyor. evimiz lojman olacak, bakım istiyor, bir şey sığmıyor. gelinlik desen ayrı sorun. bir düğün olacak, benim memleketimde kına olacak. kınanın yerini de tutmadım daha :( ben kınayı evde yapacaktım ama nişanlımın sülalesi kalabalık, bir yer tutmam istendi. ben oynamayı bilmiyorum, nasıl yırtacağım bu işten bir fikrim yok. düğünümüzü de oynamalı istemiyoruz, o da ayrı mesele. değişik etkinlikler katacağız ama nasıl olacak bilmiyoruz. biz bize olsun istiyoruz bilen türkü söylesin, bilen gitar çalsın, aramızda olsun yani :D ama kesinlikle orkestra istemiyoruz. gelinliğim de straplez olmayacak, e straplez olmayan gelinliği hazır bulmak da zor haliyle. yani gördüğün üzere çok şey bizi bekliyorz :( senin zamanın varmış, ne mutlu... gerçi ben sene bitmeden nişanlıma kavuşacağım için çok mutluyum tüm bu sıkıntılara rağmen :D

öncelikle sanada herkese hepimize bu zorlu süreçte kolay gelsin :)
ayrıntılar olması gereken şeyler o kadar fazlaki helede düğün için bana kalsa bi nikah tamam ama olmuyor öle deee..
o tarz takımları bende çok beğeniyorum ama normalden oldukça pahalılar..eviniz lojman olacak ilerde değişme imkanı varsa daha uygun şeylere git derim ben..olanaklarınız bilmiyorum ama bazı şeyler maddiyata bağlı olduğundan hayallerde kısıtlanabiliyo ama olduğu kadarıyla mutlu olmak gerekiyo. :)
düğün çalgı olayları filan bende hiç bilmiyorum ve istemiyorum da ama geriye ne kalıcakki o da değişik oluo.gelinlik modellerine gidip hiç bakmadım ama internette hayran kaldığım çok güzel modeller var..gidip baktınmı sen hiç yada zamanın olursa diktir derim :)
bizim zamanımız var gibi gözüküo ama ayrı olduğumuzdan bizimde çoğu şey sıkışacak ve eksik olacak hele de 2 düğünle :52:

ay canım bir gelinlik baktım, üzerindeki çiçekleri silikon tabancasıyla yapıştırmışlar :20: ben Anadoluyu çok seviyorum, büyükşehirde okudum ve büyükşehir insanı olmadığımı bliyorum. ama seçenekler hakikaten az bence... mobilya ve gelinlik siparişi de cesaret istiyor uzaktan..
sizler ne durumdasınız?

evet haklısın çok zor bulmak ama muhakak büyük firmaların bir şubeleri vardır orda kataloktan beğenip onlar sipariş veriyorlar
benimde ekimdede düğünüm var inan canım mobilya olarak sadece kafamda belirlediklerimvar zaten mobilya işini biz düğüne 1 hafta kala haledeceğiz

aslında bunun öncesi var o yüzden canım.
Bir dönem bunlar beni çok eleştirmişlerdi. işte araba sürmüyorum diye, geç kalkıyorum diye, çalışmıyorum diye.
Bu konularda çok konuşulduğu için hatat bu mevzularda şaka yaptıkları için bana. sanırım hassasım bu konuda.
o nedenle de nişanlıma çok sert msjlar attım.

hmm anladım o zaman canım hassas olduğun konularda şaka yaparken daha dikkatli olmalı mesaj atmaktansa konuştuğunuzdabi daha bu konularda şaka yapmaması için uyar üzüldüğünü belirt bence..
bizde bu konuda sorunlar yaşarız arada seviyorlar takılmayı napaılm çok sıkma canını :)

çok sevindim iyi olduğuna kaç gündür canın baya sıkkındı üzülüyordum
zaten günler çok hızlı akıp gidiyor bir bakıyoruzki up uzun bir halat olmuş

teşekkür ederim sıkkınlığım geçmiş değil ama üstüne gitmemeye çalışıyorum Allah başka dert vermesin napalım..
evet hep bir hedefe odaklanıp ulaşmaya çalışırken bazen anı yaşayamayabiliyoruz:19:
sen nasılsın peki nasıl gidiyor hazırlıklar?

hmm anladım o zaman canım hassas olduğun konularda şaka yaparken daha dikkatli olmalı mesaj atmaktansa konuştuğunuzdabi daha bu konularda şaka yapmaması için uyar üzüldüğünü belirt bence..
bizde bu konuda sorunlar yaşarız arada seviyorlar takılmayı napaılm çok sıkma canını :)

evet canım kızdırmayı seviyorlar da gözümü daha yeni açmışım. böyle şaka yapması yerine daha duygusal birşeyler duysam daha iyi olabilirdi.

teşekkür ederim sıkkınlığım geçmiş değil ama üstüne gitmemeye çalışıyorum Allah başka dert vermesin napalım..
evet hep bir hedefe odaklanıp ulaşmaya çalışırken bazen anı yaşayamayabiliyoruz:19:
sen nasılsın peki nasıl gidiyor hazırlıklar?

amin canım üstüne gitmemekle çok iyi yapıyorsun

iyiyim biraz sitres var hazırlıkları ağırdan alıyorum kuaförü ayarladım nişanlığıda bir kaç tane beğendim ama daha net kararım yok birde bugün çok üzüldüğüm bir olay duydumda onun için şimdi almak gelmedi içimden nişana bir kaç kala almayı düşünüyorum

amin canım üstüne gitmemekle çok iyi yapıyorsun

iyiyim biraz sitres var hazırlıkları ağırdan alıyorum kuaförü ayarladım nişanlığıda bir kaç tane beğendim ama daha net kararım yok birde bugün çok üzüldüğüm bir olay duydumda onun için şimdi almak gelmedi içimden nişana bir kaç kala almayı düşünüyorum

ne zamandı nişanın senin unutmuşum da canım kusura bakma:17:
neye üzüldün hayırdır?

ne zamandı nişanın senin unutmuşum da canım kusura bakma:17:
neye üzüldün hayırdır?

ağustosun 26 sı yani haftaya off nasıl olacak gerçekten bilmiyorum

eski bir arkadaşım anlattı bugün benimde eski bir arkadaşım okuldan nişanlıydı ve nişanlısı başka bir kız kaçırmış duydum inanamadım birbirilerini çok seviyordu 6 yıllık bir ilişkileri vardı düşününce başımdan kaynar sular dökülüyor inasanlar nasıl bukadar korkunç olabilirler düğün tarihleri bile belliydi ve gelinliği bile hazırmış insan sevdiğine nasıl böyle yapar kimseye güvenemeyecekmiyiz birde kıza nişalısının dayısı telefon açmış kendisi telefonlara bakammış mecburmuş kıza bir açıklama dahi yapmamış offf böyle sizlerinde canını sıkmak istemezdim sonuçta hepiz burda bin umutla hazırlık yapıyoruz Allah hepimizi bu tür insanlardan korusun ve hayırlısıyla mutlu yuvamız olur

eski bir arkadaşım anlattı bugün benimde eski bir arkadaşım okuldan nişanlıydı ve nişanlısı başka bir kız kaçırmış duydum inanamadım birbirilerini çok seviyordu 6 yıllık bir ilişkileri vardı düşününce başımdan kaynar sular dökülüyor inasanlar nasıl bukadar korkunç olabilirler düğün tarihleri bile belliydi ve gelinliği bile hazırmış insan sevdiğine nasıl böyle yapar kimseye güvenemeyecekmiyiz birde kıza nişalısının dayısı telefon açmış kendisi telefonlara bakammış mecburmuş kıza bir açıklama dahi yapmamış offf böyle sizlerinde canını sıkmak istemezdim sonuçta hepiz burda bin umutla hazırlık yapıyoruz Allah hepimizi bu tür insanlardan korusun ve hayırlısıyla mutlu yuvamız olur

kötü düşünceler aklına getirme canım...

nişanın evde mi dışarı da bir yerde mi olacak neyi sorun ediyorsun çözmeye çalışalım..

Allah kötü niyetli fesat insanlardan korusun herkesi karşılaştırmasın kimseyi zor bir durum...bende nişanlı bir kızın başkasına kaçtığını duymuştum ama isteyerek nişanlanmamış sevdiği kişiye kaçmıştı...bu durum çok daha farklı kolay değil büyük sabırlar arkadaşına..

evet canım öyle düşünmeliyim belkidee...
telefonumu titreşime alıp odama bıraktım.

hassas olduğun bir durum ki üzülmüşsün belli canım yatışınca durum konuşursun bi daha yapmasın diye daha önce söyledğin halde mi yaptı yoksa uzamadan üzmeden kendini konuş derim..

hassas olduğun bir durum ki üzülmüşsün belli canım yatışınca durum konuşursun bi daha yapmasın diye daha önce söyledğin halde mi yaptı yoksa uzamadan üzmeden kendini konuş derim..

aradığında söylerim canım.
aradımı aramadımı bakmadım zaten telefonuma.
hrehalde şaka yaptım kötü bir niyetim yoktu der.
benim nişanlımın biraz laf taşıma huyu vardır da. ondan acaba kayınvalidemler aralarında konuştular mı diye düşündüm.

aradığında söylerim canım.
aradımı aramadımı bakmadım zaten telefonuma.
hrehalde şaka yaptım kötü bir niyetim yoktu der.
benim nişanlımın biraz laf taşıma huyu vardır da. ondan acaba kayınvalidemler aralarında konuştular mı diye düşündüm.

anladım canım düzelir inşallah kötüyü düşünme sen olmamıştır öyle bir durum dee..

Ağlıyorum ben. Kavga ettik çok kötü. elim ayağım uyuştu.
Bana diyor ki sen komplekslisin, benim için sen lütuf değilsin.
geçen gün geldiler 4 tane kahve yaptım. annem de içeri girdi. hem bana baktı hem çikolataları koydu.
dediki 4 tane kahveyi bile yapamadın sen dedi. nelere dikkat etmiş. ne kadar üzüldüm anlatamam.
sankü düşmanımmış gibi. ayrılalım bitsin bunu söylemen çok ayıp dedim. dedim ya daha önceden de eleştiriler oluyordu. hatrta konu açmıştım bu konuda.
o kadar kötüyüm ki. o kadar içime oturdu ki.
ailem de çok üzgünler şuanda. iftar vakti içime oturdu yemek yiyemiyorum. eğer ayrılırsam beklediğim zaman haram olsun. çok üzgünüm.

Bu gece Allah'a sığınıcam dua edicem. Hakkımda hayırlısını versin inşallah.
Kalbim çok kırık.

Ağlıyorum ben. Kavga ettik çok kötü. elim ayağım uyuştu.
Bana diyor ki sen komplekslisin, benim için sen lütuf değilsin.
geçen gün geldiler 4 tane kahve yaptım. annem de içeri girdi. hem bana baktı hem çikolataları koydu.
dediki 4 tane kahveyi bile yapamadın sen dedi. nelere dikkat etmiş. ne kadar üzüldüm anlatamam.
sankü düşmanımmış gibi. ayrılalım bitsin bunu söylemen çok ayıp dedim. dedim ya daha önceden de eleştiriler oluyordu. hatrta konu açmıştım bu konuda.
o kadar kötüyüm ki. o kadar içime oturdu ki.
ailem de çok üzgünler şuanda. iftar vakti içime oturdu yemek yiyemiyorum. eğer ayrılırsam beklediğim zaman haram olsun. çok üzgünüm.

canım benim ya kıyamam mesajlarda çok sert konuştum demiştim o yüzden mi böyle konuştu ki seninleee..çünkü erkeklere ağır laflar fazlasıyla dokunuyo sonradan pişman olabilecek laflar edebiliyorlar..nişanlın bu konuya takmış anlaşılan acaba ailesi de kışkırtıyor mu ki sonuçta senle tanıştığında böyleydin değilmi? senden değişmeni ya da onların istediği gibi olmalarını beklemek hakları değil...
ama bu mübarek gece önemli dualarında hep hayırlısını sabretmeyi dile canım ben de edicam bizler için Allah kabul etsin inşallah...yanlız değilsin ama bunu unutma tamam mı? ailene de mi söyledin onlar ne diyor?
inan bende belkide hergün ağlıyorum niye böyle yapıyor davranıyor diye ama bakıyorum kendimi yıpratmaktan başka bişey geçmemiş elime....gönlümüzü ferah tutmalıyız canım...
geç gördüm şimdi nasılsın merak ettim?

Back