- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.201
pardon ben nişanlanacağını söyleyen arkadaşla karıştırdım sizi
bizim sadece düğün salonumuz belli, mobilyalardan da yemek odam. yatak odamı country istiyorum, o da ooo 20.000 fiyat söyleyeni bile duydum, bir de nakliye parası katlanıyor. evimiz lojman olacak, bakım istiyor, bir şey sığmıyor. gelinlik desen ayrı sorun. bir düğün olacak, benim memleketimde kına olacak. kınanın yerini de tutmadım dahaben kınayı evde yapacaktım ama nişanlımın sülalesi kalabalık, bir yer tutmam istendi. ben oynamayı bilmiyorum, nasıl yırtacağım bu işten bir fikrim yok. düğünümüzü de oynamalı istemiyoruz, o da ayrı mesele. değişik etkinlikler katacağız ama nasıl olacak bilmiyoruz. biz bize olsun istiyoruz bilen türkü söylesin, bilen gitar çalsın, aramızda olsun yani
ama kesinlikle orkestra istemiyoruz. gelinliğim de straplez olmayacak, e straplez olmayan gelinliği hazır bulmak da zor haliyle. yani gördüğün üzere çok şey bizi bekliyorz
senin zamanın varmış, ne mutlu... gerçi ben sene bitmeden nişanlıma kavuşacağım için çok mutluyum tüm bu sıkıntılara rağmen
![]()
öncelikle sanada herkese hepimize bu zorlu süreçte kolay gelsin :)
ayrıntılar olması gereken şeyler o kadar fazlaki helede düğün için bana kalsa bi nikah tamam ama olmuyor öle deee..
o tarz takımları bende çok beğeniyorum ama normalden oldukça pahalılar..eviniz lojman olacak ilerde değişme imkanı varsa daha uygun şeylere git derim ben..olanaklarınız bilmiyorum ama bazı şeyler maddiyata bağlı olduğundan hayallerde kısıtlanabiliyo ama olduğu kadarıyla mutlu olmak gerekiyo. :)
düğün çalgı olayları filan bende hiç bilmiyorum ve istemiyorum da ama geriye ne kalıcakki o da değişik oluo.gelinlik modellerine gidip hiç bakmadım ama internette hayran kaldığım çok güzel modeller var..gidip baktınmı sen hiç yada zamanın olursa diktir derim :)
bizim zamanımız var gibi gözüküo ama ayrı olduğumuzdan bizimde çoğu şey sıkışacak ve eksik olacak hele de 2 düğünle
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)