Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

bende sözlüyümm bende gelim bariii
ne güzel yaa düğünlerede az kalmışş
tuğcecimm topiciğimizzzin bebekiii hayırlı olsun topic

Teşekkür ederim canımmm...
Hoşgeldinn sen dee...
Sen ne zaman sözlendin canım? Hayırlı uğurlu olsun.

Az kalmış canımm...
Evlilik nasıl birşey dir acabaa?
Sen artık deneyimlerini aktarırsın bize. :)

Tuğçem hayırlısıyla olsun da, sorunsuz, kalp kırmadan,s evgi saygı içinde.

Canım çok zor ya inan Allah herkesin yardımcısı olsun cnm.

Evlenmeyi nasip ederse Rabbim anlatırım tabii

valla seneye yaz gibi düşündük ama kayınvalidemle malesef uyuşamıyoruz ben haziran istiyorum ramazandır bayramdır o telaşlar gelmeden ama o ramazan bayramından sonra olsun diyo bakalım kim galip gelecek

bende haziran istemiştim telaşlar sıcaklara gelmesin ramazana gelmesin diye kayınpederim bayramdan sonra olsun dedi sonuç aşağıdaki ticker'da görüldüğü üzere :26:

bende haziran istemiştim telaşlar sıcaklara gelmesin ramazana gelmesin diye kayınpederim bayramdan sonra olsun dedi sonuç aşağıdaki ticker'da görüldüğü üzere :26:

çok az kalmış cnm ya darısı tüm bekleyenlerin başına bende yapmıştım ama kaldırdım kendi düşündüğüm tarih adına ümidim kalmadı çünkü

valla seneye yaz gibi düşündük ama kayınvalidemle malesef uyuşamıyoruz ben haziran istiyorum ramazandır bayramdır o telaşlar gelmeden ama o ramazan bayramından sonra olsun diyo bakalım kim galip gelecek

Bencede haziran iyi canım. Bakalım kim galip gelicek :)
Hayırlısı olsun.

Hayırlısı böyleymiş canım.
Son bekar günlerinin tadını çıkar. :)

tuğçecim topiğini yeni gördüm hayırlı olsun hayatımmm..ben de bir ay sonra bu topiğin abonesi olacağım öpüyorumm

Teşekkür ederim canımmm...
Hoşgeldinn sen dee...
Sen ne zaman sözlendin canım? Hayırlı uğurlu olsun.

hoşbuldukk cnm benim 10 ay oldu ya
ama sözde kaldık nişanı hemen yapıcaktık nasip olmadı bi türlü öle beklıyoruz baklım sımdılık direk düğüne geçeriz yada hiç bilmıyorum

hoşbuldukk cnm benim 10 ay oldu ya
ama sözde kaldık nişanı hemen yapıcaktık nasip olmadı bi türlü öle beklıyoruz baklım sımdılık direk düğüne geçeriz yada hiç bilmıyorum

bende 8 ay sözlü kaldım canım.
4 aydır da nişanlıyım.
evlilik durumuna ne zaman geçerim bilinmez canımm...

selam kızlar ben gibi nişanlısından ayrı illerde olup doğru dürüst görüşemeyen var mı? imreniyorum bazen bir arada olan sevgililere..

selam kızlar ben gibi nişanlısından ayrı illerde olup doğru dürüst görüşemeyen var mı? imreniyorum bazen bir arada olan sevgililere..

Benim arkadaşım var cannım o da bu topikte.
biri ankarada diğeri antalyada. ama 2 ay sonra evleniyorlar kısmetse.
Bende 9 günde bir görebiliyorum yazlıkta olduğumdan dolayı.
çok mu uzaksın nişanlınla canım?

Merhabaa...
Kısa dönemmi gidicek? Bende 5,5 ay asker bekledim canım. Geçen sene Ağustos ayında gitmişti askere. Sözlüydük o zaman. Gelince nişanlandık.
Şimdiden Allah kavuştursun canım.

canım valla senn iyi olmuş da bizimkisi de kısa dönem gidicek ama evlendikten sonra nası olcak bilemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…