• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

ayy teşekkür ederim.
zor olmazmı ya hemde nekadar zor. geçen sene izmire atanmıştı 1 yılı geçiktr hep beraberdik bu yüzden çok koydu ayrı kalmaya alışıkken gitseydi bu kadar zorlanmazdım heralde :(
uzun dönem çıktı şansımıza asteğmen olarak 12 yapacak :(

ah ah kötü olmş ama bi yandanda ii çnkü düğün için hazırlık yapılabilir bi yandan çnkü bzm bi sene dha beklememzn sebei maddiyat hytımızn gerçği :ssz:

ah ah kötü olmş ama bi yandanda ii çnkü düğün için hazırlık yapılabilir bi yandan çnkü bzm bi sene dha beklememzn sebei maddiyat hytımızn gerçği :ssz:

evet canım napalım herşeyde vardır bi hayır. sağ sağlim gelsinde inşallah öyle yada böyle bitiricez günleri.
sizde inşallah bir an önce kavuşursunz. biz nişanlandığımzda nişanlım işsizdi 1 yıl sonra atandı:))

evet canım napalım herşeyde vardır bi hayır. sağ sağlim gelsinde inşallah öyle yada böyle bitiricez günleri.
sizde inşallah bir an önce kavuşursunz. biz nişanlandığımzda nişanlım işsizdi 1 yıl sonra atandı:))

ayyy çk zormuş işszlk nedir bilirim bnmkide mezun oldktan snra 1sene işsz dolandı snra çalışmaya başladktn snra nişanlandk bzde eee senn hazırlkların tmmmı sn çalışıomsn

ayyy çk zormuş işszlk nedir bilirim bnmkide mezun oldktan snra 1sene işsz dolandı snra çalışmaya başladktn snra nişanlandk bzde eee senn hazırlkların tmmmı sn çalışıomsn

ben çalışmıyorum canım kpss mağduruyum bu senede tescillendi bu mağdurluk:)
Tarih belli olmadığı için pek bi hazırlık yaptğm söylenemz ama annecim sağolsun küçükkenden çeyiz düzmeye başladığı için tam sayılır :))
sen neler yapıyosun?

ben çalışmıyorum canım kpss mağduruyum bu senede tescillendi bu mağdurluk:)
Tarih belli olmadığı için pek bi hazırlık yaptğm söylenemz ama annecim sağolsun küçükkenden çeyiz düzmeye başladığı için tam sayılır :))
sen neler yapıyosun?

bn çalışıorm sekreterim az çk belirginleşti ewim aldm çoğu şeyimi büyükler dışında ufaklar çk az kalı ama çeyizin eksiği bitermi ama nişanlımın hç bi hazırlığı yda birikmişi yk maalesef allah ew kurana yardım eder diorz ama çk zor işte sıkıntılı günler çekcz nekdr hazırlk yapılsada :ssz:

bn çalışıorm sekreterim az çk belirginleşti ewim aldm çoğu şeyimi büyükler dışında ufaklar çk az kalı ama çeyizin eksiği bitermi ama nişanlımın hç bi hazırlığı yda birikmişi yk maalesef allah ew kurana yardım eder diorz ama çk zor işte sıkıntılı günler çekcz nekdr hazırlk yapılsada :ssz:

aynı durumdayız benm nişanlımında ne birikmişi var ne bişeyi. söylediğim zaman çok abartıyosun herşey hallolur takma kafana diyor çok umursamazz belki askerde azcık yola gelir:)) dağıtım iznine geldiğinde tarihi koymayı planlıyoruz kısmetse. o zaman bende de heycan telaş herbişey olur heralde. büyük eşyalarıda kışın almaya başlarım heralde diyorum, yavaş yavaş ödenir :))

kızlar bugün çok içim sıkılıyor ve sebebini bilmiyorum

canım sen aşk mıknatısı videosunu izledin mi biz cumartesi gece izledik burda kızlarla :9: büşranın söylediği duayı tabiki oku sonra youtube a aşk mıknatısı yaz :9:

dün bi arkadaşımda doğuşun bi klibini izletti onu izlerken de güldüm çok :9:

iyi olmaya çalışıyorum saol canım düşündüğün için..iftara misafir var anneme yardım ediyorum yoruldum biraz..
nişanlımda bugün bikez aradı konuştuk biraz sesi daha iyiydi.

sen nasılsın canım iştemisin?

kolay gelsin tatlım .. aramasına ve sesinin iyi olmasına çok sevindim :31:

bende iyiyim ofisteyim .. saat 1 gibi avize bakmaya gittik sonra marangoza gittik sonra çarşıya gittik sonra da evimize gidip son duruma baktık daha şimdi geldim ofise işte .. baya koşturmacaydı :8:

aynı durumdayız benm nişanlımında ne birikmişi var ne bişeyi. söylediğim zaman çok abartıyosun herşey hallolur takma kafana diyor çok umursamazz belki askerde azcık yola gelir:)) dağıtım iznine geldiğinde tarihi koymayı planlıyoruz kısmetse. o zaman bende de heycan telaş herbişey olur heralde. büyük eşyalarıda kışın almaya başlarım heralde diyorum, yavaş yavaş ödenir :))

bnmkide mayısta gelck geldğnde alcz düğün tarihini şmdilik izin kullanmayı düşünmüorz ozmn nisan sonu gelio iş buldu etti derken anca alırız düğün tarihini 2014 yazına:(((((( hç hoşuma gtmio bu durum kşke hmn oolsa yetti artk:((((

bnmkide mayısta gelck geldğnde alcz düğün tarihini şmdilik izin kullanmayı düşünmüorz ozmn nisan sonu gelio iş buldu etti derken anca alırız düğün tarihini 2014 yazına:(((((( hç hoşuma gtmio bu durum kşke hmn oolsa yetti artk:((((

2013 eylül ekim gibi yaparsınız belki canım :32:

kolay gelsin tatlım .. aramasına ve sesinin iyi olmasına çok sevindim :31:

bende iyiyim ofisteyim .. saat 1 gibi avize bakmaya gittik sonra marangoza gittik sonra çarşıya gittik sonra da evimize gidip son duruma baktık daha şimdi geldim ofise işte .. baya koşturmacaydı :8:

çok saol canım ya inşallah daha da iyi oluruz..

offff sen böyle söledikçe çok tembel hissettim şu an kendimiiii gidiyim de bi mantı açayım(çok ta bilirim ya :))
evdeki işler ne durumda ustaların bitio mu işi?

2013 eylül ekim gibi yaparsınız belki canım :32:

bşta bzde öle olsun ddk izne gelir düğün salonu tutarz ddk ama yk çıkamayz işin içnden bide bnm nişanlım gıda teknikeri manisa çk fzla iş sahası yk dışardamı iş bıulck nerde bulck belli diil onun içn beklicz 1sene dha işler rayına oturana kdr

Merhaba canlarımm... :3:
Gece baykuşunuz geldi. Bugün 4 te kalktımm. Aman ne rüyalar ne rüyalarr... Maceradan maceraya atıldım. :)
Bir ara uyandım 2 de baktım daha macera bitmedi rüyamdaki yattım devam ettim gene. :)
Cesurcvcv hoşgeldin sen de canımm aramıza... :3:

çok saol canım ya inşallah daha da iyi oluruz..

offff sen böyle söledikçe çok tembel hissettim şu an kendimiiii gidiyim de bi mantı açayım(çok ta bilirim ya :))
evdeki işler ne durumda ustaların bitio mu işi?

wuhuuu mantı mı :46:

evet az önce biz ordayken muslukları takıyorlardı diğer herşey bitmiş gel beni temizle diyor yarın temizlikçi gelecek inşallah :37: yarın akşamdan itibaren yerleşiyoruz :13:

Back