• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

o yönden haklısın insan ortak bir eve dönmek istiyor bir süre sonra.
neyse zaten o günler de gelicek canım. bu anlarında tadını çıkaralım. :)

evettt aynı lavaboda diş fırçalamak istiyor insan :9: :9:

içinde bulunduğumuz anın tadını çıkarmak lazım bütün ömür boyunca bu böyle ..

bnmkide mayısta gelck geldğnde alcz düğün tarihini şmdilik izin kullanmayı düşünmüorz ozmn nisan sonu gelio iş buldu etti derken anca alırız düğün tarihini 2014 yazına:(((((( hç hoşuma gtmio bu durum kşke hmn oolsa yetti artk:((((

geldkten sonra hemen iş bulur inşallah canm sizde sonbaharda taparsınız düğünü

Kız valla çok garip ama bilinmeyen bir yerdeydim bir sürü oda vardı.
Kocaman bir kapı vardı üstünde arapça harfler yazıyordu. Beni ordan sokuyorlar. Süslüyüm de.
Bir tane adam var. Ben onu görünce ruhumda çok fazla huzur ve sevgi hissettim. sanki bütün dertlerim bitmiş gibiydi. Hayrolsun valllaa... Ben bazen rüyalarımda ya olucakları görürüm yada farklı farklı şeyler işte. psişik bir insanım :)

hayrolsun canım güzel şeylere yor ben öyle yaptım valla :)
o kadar çok uyursan dizi devamı gibi rüyalarında devamını görürsün ne güzel toz pembe bir dizi olmuş seninkilerde tüm dertlerin bitmiştir rüanla birlikte inşallah :)

wuhuuu mantı mı :46:

evet az önce biz ordayken muslukları takıyorlardı diğer herşey bitmiş gel beni temizle diyor yarın temizlikçi gelecek inşallah :37: yarın akşamdan itibaren yerleşiyoruz :13:

çok sevindim sonunda çok şükür olsam yakınlarında gelirdim yardımaaa ohh misss gibi :)

ayy telefondan giriyom simdi daha giremiyom zor oluyormus:)
büşra tatlım begenmezmiyim sizi aşk olsun biz birbirimizi anliyoruz canım :)

Birsey sormak istiyorummm....:1:

Nisanliniza simdiye kadar ne gibi hediyeler aldiniz ve ne gibi sürprizler yaptiniz?

Benimkinin Dogum günü var ve ilk defa nisanli olarak kutliycaz sizlerden fikirler almak istiyorum bu yüzden soruyorum :1: Umarim yardimci olursunuz.....:26:

hayrolsun canım güzel şeylere yor ben öyle yaptım valla :)
o kadar çok uyursan dizi devamı gibi rüyalarında devamını görürsün ne güzel toz pembe bir dizi olmuş seninkilerde tüm dertlerin bitmiştir rüanla birlikte inşallah :)

inşallah canımm...
dert tasa olmasın hayatlarımızda olanlarda çabuk geçsin gitsin inşallah...

ayy telefondan giriyom simdi daha giremiyom zor oluyormus:)
büşra tatlım begenmezmiyim sizi aşk olsun biz birbirimizi anliyoruz canım :)

ya canım şaka söyledim tabiki senin yardımlarının sıcaklığı o kadar belli ki zaten böyle bişeyi düşünemem bileee anlıyoruz tabikii :40:

Back