- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.061
günaydınlar şekerler
düğününe az kalan gelincikler heyecan var mı heyecan![]()
heyecan var mutluluk var
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar şekerler
düğününe az kalan gelincikler heyecan var mı heyecan![]()
hoşgeldin canım topiğimizebizde 2 yıldır nişanlıyız düğünümüz 12 gün sonra
![]()
kendime önem vermediğimi anladığımda başladı tatlım değişimim .. ben ondan başka bir hayat kurmamışım kendime onun istediği gibi olmuşum .. tıpkı annemin istediği gibi bir kız olmam gibi .. sonra kendi düşüncelerimi gözden geçirdim ne istiyorum nelerden hoşlanıyorum ..
kendimden emin, kararlı, hayatına kendi yön veren biri olmaya başladığımda o da değişmeye başladı .. mesela görüşelim dedim o yok işim var mı dedi ben arkadaşlarımla görüştüm .. böyle ufak tefek mesajlarla artık hayatımın onun iki sözüne bağlı olmadığını anlasın diye .. kaçma işi uzaktayken nasıl olur bilmiyorum ben gerçekleştiremedim ben kaçarken o kovalamazsa diye hep korktum.. onu aynı şehirde yaşamaya başladığımızda yapmaya başladım etkili oldu .. üzerine düşmedim .. kavga ettikten sonra peşinde dolanıp barışmaya çalışmadım o soğuksa bende soğuk oldum ama işte şöyle bi durum var bizde yani bugün kavga etsek yarın kesin görüşüyoruz ve o zaman o hiç birşey olmamış gibi davranıyor unutuyor kızgınlığını .. ben çoktan unutuyorum zaten de çaktırmıyorum
bir de en etkili yöntem şu oldu ona çok kızdığımda ya da üzüldüğümde o an bi tepki vermiyorum .. sonra iyi bi anımızda geçen günkü o olayda nasıl üzüldüğümü "ben" dilini kullanarak anlatıyorum yani onu suçlamadan .. o zaman anlıyor özür diliyor ben haklı konumunda oluyorum sadece o ilk anda tepki vermeyerek sabretmek yeterli bunun için. tamamen susup duygularımı içime de atmıyorum sadece zamanı ve kullandığım dil değişiyor o kadar ..
canlarim babam bugn gayet ii doktora grcekler
sanirimm cunlu dha yarim saat oncw kalktm
bi ara uyku sersemligyle kalko babama baktm:)
tum gexmis olsun diyen arkadaslarima tesekkur ederim
![]()
can sıkıntısına iyi gelecek birşeyler yokmu iş yerindeyim ve iş dahi yapmak istemiyorum
sebebsiz can sıkıntılarının üstüne gitme derim çünkü düşündükçe daha da artarlar bakmışsın ki sebep bulmuş olursun..
....Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm....duasını bolca okuyabilirsin içini ferahlatır.
Bir kişi bu cümleyi söylediği anda “Allah’ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok” itirafında bulunmaktadır.
çok sağol canım okuyacam bol bol
![]()
![]()
![]()
Bu sene kisin evlenecektik o yüzden gecen sene 10 cu ayda nisanlandik ama daha seneye evlenicez deseniz aranizda en uzun nisanli ben olcammmmmm
![]()
![]()
![]()
![]()
üzülme canım okadar da çok değil 2 senedir nişanlıyım en az 1 sene daha bekliycez düğün içinsanırım en uzun nişanlı benim :)
bence boşverin kızlar uzun kısa nişan dönemi filan...bu dönemde keyfiniz yerin demi ona bakın...şahsen ben parmağımdaki yüzüğü görmesem farkında değilim![]()
nişanlınla aranzda sorun mu var canım neden öyle dedin
ben takıntılı ve bağımlıyım herhalde.
nasıl kurtulucam bu halimden?![]()
var diyim canım kısaca ayrı olduğumuzdan kaynaklanan şeyler zaten dert topiği haline getirdim burayııııı![]()
kızlar hç dert etmeyin bnm ekimde 1 sene olck nişanlım asker mayısta askerden gelck düğünde 2014 yaza olck yani 3yıldan 2 3ay eksik olck en uzun bnm durun bakalım sz şöle kenarda![]()
Allah kavuştrsın canm benmde nişanlım yeni gitti askere bugn 13 gün oldu.
senn 3 yıldan eksikmiş benmki 3 yılı geçicekk :))
anaaaa bn onu görmedm bnmde kesin bşi yk kız 2015 te olabilir 4yıl yüksek ihtimal yaniahhh ahhhh snide allah kawuştursun inciçiçeğim çk zor bnmde 6ay olck gideli nası zor anlatamm kısamı uzunmu kısa olsa yne ii
![]()