• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

simdi telfndan griyom kizlar
demin babma baktm atesi var gene
off mdn bole oldu ya
ates dusurucu verdim simdi
cok uzulyom kzlar baska altrnatf
sunacak bisi varmi ates icn :14:

öncelikle geçmiş olsun canım.
ılık bir duş ince giysiler yine ince bir çarşafla üzerini örterek bol bol su verip birde sirkeli su yaparsan alnına sanırım bayağı etkili olacaktır.annemin ilk yapacağı şeyler bunlar.

Sağol canım iyiyim bende ay bi an buraya yazınca kendimi nişanlı sandım :9:
Otururduk canım senin tickerının 2 aylı 3 aylı hallerini hatırlıyorum ne özenirdim valla :8:

senin de çok az kalmış canımm...
Allah kavuştursunn.
ah ahh ne çabuk geçti o günler. askerden geleli 7 ay olucak nerdeyse.

senin de çok az kalmış canımm...
Allah kavuştursunn.
ah ahh ne çabuk geçti o günler. askerden geleli 7 ay olucak nerdeyse.

Evet canım bu günle birlikte kaldı 9 günüm şükürler olsun Tuğçe ne kadar zaman geçmiş o kadar oldumu ya vay be :53:
Düğününüz ne zaman canım :)
Bende Allah nasip ederse Ekimde nişanlanıyorum o zaman bu topiğe tam yakısırım :9:

Sagolun kizlar desteginiz icin babam sirkenin kokusuna flan dayanamaz
buz falan koydurmaz simdi uyumaya calisio zaten umarim duzwlr
klima olan bi yer yoktuki kizlar hava biden bozdu yagmur frtna falan
evden eve dolasip dirdk blki ondandr
su anda solemym adini ama oncedn muhm bi hastalk atlatti umarim
o degldr gene aileck tek korkumuz o baklm ozel doktorada gotrc
Z insl.
dua edin kuzlar:14:

Sagolun kizlar desteginiz icin babam sirkenin kokusuna flan dayanamaz
buz falan koydurmaz simdi uyumaya calisio zaten umarim duzwlr
klima olan bi yer yoktuki kizlar hava biden bozdu yagmur frtna falan
evden eve dolasip dirdk blki ondandr
su anda solemym adini ama oncedn muhm bi hastalk atlatti umarim
o degldr gene aileck tek korkumuz o baklm ozel doktorada gotrc
Z insl.
dua edin kuzlar:14:

Canım sirke kötü kokar diye öyle yapıyorduk önereyim dedim ama keşke müsade etse o kadar iyi gelecek ki :31:
Umarım iyi olur canım geçmiş olsun.
Allah şifa versin.

Evet canım bu günle birlikte kaldı 9 günüm şükürler olsun Tuğçe ne kadar zaman geçmiş o kadar oldumu ya vay be :53:
Düğününüz ne zaman canım :)
Bende Allah nasip ederse Ekimde nişanlanıyorum o zaman bu topiğe tam yakısırım :9:

Buyur gel bekleriz canım... Bende 31 martta nişanlandım.
Düğünü önümüzdeki yaza düşünüyoruz kısmetse canım.

Sabahı sabah ettik. Hadi yataklara hey heyy...
Yarın iyi bir gün olması ümidimle ev kuşlarııı...
Yarın görüşürüzz... :3:

başınız sağolsun evet ailenin yanında da olman gerekir..
belki o gelir bir günde olsa olmadı yemin töreninde orada görmeyi de çok isteyecektir o da olabilir sıkma canını sen..

teşekkür ederim canım...
yemin törenine gitmeyi çok istiyorum zaten inşş giderim... gelemiyceğimi duyunca çok üzülücek :((

simdi tlrr babama baktim
dusmemis gbi geldi atesi
bende uc beZ islattim bi basina
ve koltuk altlarina koydum atletni islatmicak
sekilde atltle yatio ztn
uyuyamiom kizlar ya:43:
gozumju japsm agliom:14:

bende yaptığım yanlışlığın farkındaydım doğrusu önce kendini mutlu etmekle başlıyor..uygulamaya da geçtim bakalım neler değişecek....
bulurlarsa bu kadar ilgiyi trip atmak hakları valla :D şu kaçıp kovalanma aşamasını becerebilir miyim bilmiyorum elime yüzüme bulaştırırım onu da ne kadar sürede işler tersine dönmüştü senin biraz da sabır ve taktik işi :D

kendime önem vermediğimi anladığımda başladı tatlım değişimim .. ben ondan başka bir hayat kurmamışım kendime onun istediği gibi olmuşum .. tıpkı annemin istediği gibi bir kız olmam gibi .. sonra kendi düşüncelerimi gözden geçirdim ne istiyorum nelerden hoşlanıyorum ..

kendimden emin, kararlı, hayatına kendi yön veren biri olmaya başladığımda o da değişmeye başladı .. mesela görüşelim dedim o yok işim var mı dedi ben arkadaşlarımla görüştüm .. böyle ufak tefek mesajlarla artık hayatımın onun iki sözüne bağlı olmadığını anlasın diye .. kaçma işi uzaktayken nasıl olur bilmiyorum ben gerçekleştiremedim ben kaçarken o kovalamazsa diye hep korktum :50:.. onu aynı şehirde yaşamaya başladığımızda yapmaya başladım etkili oldu .. üzerine düşmedim .. kavga ettikten sonra peşinde dolanıp barışmaya çalışmadım o soğuksa bende soğuk oldum ama işte şöyle bi durum var bizde yani bugün kavga etsek yarın kesin görüşüyoruz ve o zaman o hiç birşey olmamış gibi davranıyor unutuyor kızgınlığını .. ben çoktan unutuyorum zaten de çaktırmıyorum :9:

bir de en etkili yöntem şu oldu ona çok kızdığımda ya da üzüldüğümde o an bi tepki vermiyorum .. sonra iyi bi anımızda geçen günkü o olayda nasıl üzüldüğümü "ben" dilini kullanarak anlatıyorum yani onu suçlamadan .. o zaman anlıyor özür diliyor ben haklı konumunda oluyorum sadece o ilk anda tepki vermeyerek sabretmek yeterli bunun için. tamamen susup duygularımı içime de atmıyorum sadece zamanı ve kullandığım dil değişiyor o kadar ..

Back